Bradavice

Náhodou som natrafil na prispevok, ked som hladal clanky o tekutom dusiku. Ja som maval v minulosti na palcoch na nohach. Ale naposledy mi moja dcera nahodou objavila zacinajucu na palci na ruke. Zrovna v tom case som nezavisle od toho zacal brat megadavky C vitaminu (2x1 gram). Asi po mesiaci som si uvedomil, ze ten zarodok, ak sa to da nazvat uplne zmizol. Domnievam sa ze mi pomohol ten C vitamin, nedam dopustit, uz na tom “ficim” a zrejme az do smrti amen :slight_smile: ) )

Dobry den… moja skusenost… dcera mala asi 10 rokov a na chodidle mala asi 4bradavice… po vypaleni tek. Dus. Nepomohlo, iba zanechalo hroznu traumu z bolesti a lekarka absolutne nevysvetlila dietatu… co s nim ide robit… mozno by bolo pomohlo, ale po tom drastickom, neludskom pristupe som sa rozhodla tam viac nejst a kupila som v lekarni tsku safu okruhlych naplasti, neviem nazov, ale pytala som si na bradavice… bolo ich tsm asi 20 v jednom baleni, boli niecim napustene, asi sslicilom, ktory umrtvuje a rozpusta vrchne vrstvy pokozky. Nozku dom jej dobre vymocila, zalepila naplastou… na kazdu bradavicu 1 malu okruhlu naplast vekostou primerane bradavici… a po par opakovaniach pekne odpadli aj s korenami… od vtedy ma pokoj… preslo 13 rokov… a bez traumy…

Dobry den… moja skusenost… dcera mala asi 10 rokov a na chodidle mala asi 4bradavice… po vypaleni tek. Dus. Nepomohlo, iba zanechalo hroznu traumu z bolesti a lekarka absolutne nevysvetlila dietatu… co s nim ide robit… mozno by bolo pomohlo, ale po tom drastickom, neludskom pristupe som sa rozhodla tam viac nejst a kupila som v lekarni tsku safu okruhlych naplasti, neviem nazov, ale pytala som si na bradavice… bolo ich tsm asi 20 v jednom baleni, boli niecim napustene, asi sslicilom, ktory umrtvuje a rozpusta vrchne vrstvy pokozky. Nozku dom jej dobre vymocila, zalepila naplastou… na kazdu bradavicu 1 malu okruhlu naplast vekostou primerane bradavici… a po par opakovaniach pekne odpadli aj s korenami… od vtedy ma pokoj… preslo 13 rokov… a bez traumy…

Dobry den. Ja som si davala odstranit bradavice laserom cca pred 5 rokmi. Pan doktor to urobil precizne, pretoze od vtedy mam pokoj. Ak by pomohol kontakt, tak nech sa paci www.chirkoz.sk

Ahoj Tatiana, mastičku Cobra som si kúpila v Bratislave v lekárni na Trnavskom mýte. Dnes, t. j. 23. 5. 2014. Prajem veľa úspechov.

Ja budem mať asi zvláštny príbeh, mne to vyhrýzal a vylizoval náš pes a trvalo to dosť dlho, ale bradavica asi po pol roku je preč. :slight_smile:

Matka ja viem uz je 6 rokov od tohto prispevku ale mam podobny problem ako ty na nohe mam jednu velku bradavicu a aj male uz som mala aj mast kobra a aj mi vyberala chirurgicka tu bradavicu no ta sa zase aktivovala vazne to mlieko garnier pomohlo?

Môžem Vás poprosiť o názov tohto mydla?

Chcem sa podeliť o svoju skúsenosť s bradavicami na nohe - " pestovala" som si tam dve skoro rok a pol a potom si vravím " dosť, je načase to riešiť! " skúsila som cibuľu namočenú v octe, cesnak, banánovú šupku… Zabral až tea tree olej, ja som použila od Australian bodycare. Kvapla som si na bradavicu a chvíľu masírovala prstom, 3 x denne. Robím to dva týždne a jedna mi zmizla už takmer úplne, druhá, oveľa rozsiahlejšia, sa zmenšila na polovicu. Zatiaľ, dúfam, že aj tú potvoru vykántrim úplne :wink: na tomto spôsobe oceňujem bezbolestnosť, ľahkosť aplikácie a v neposlednom rade - nesmrdí to ako cesnak či cibuľa… Dúfam, že tea tree zaberie každému, kto ho vyskúša!

Barborka, velmi pekne dakujem za link, ktory som si tu nasla a som rada, ze clovek si tu moze vdaka takejto dobrej stranke vymenit skusenosti. Bola som aj ja na laserovom odstraneni a srdecne odporucam, pretoze ja som sa natrapila z bradavicami az, az. A kto ich ma, alebo mal, viem o com hovorim. dakujem este raz

Dobrý deň ja mám bradavice na päte A us sú celkom veľké tak som sa rozhodol že si ich začnem natierať S dusikom ale asi som to prehnal A nechtiac som si vypálil kožU okolo bradavice tak ak môžte tak by som poprosil O radu čo stim je to dosť veľké A keďže som si to stim dusikom dosť pokazil tak by som bol vďační za nejakú radu.

100% odskúšané

http://www.harmonynature.sk/post/bradavice-ako-sa-ich-ucinne-zbavit-riesenim-je-citron-a-ocot-16/

Dobrý deň, ja mám osvedčený recept na bradavice - lastovičník (je to rastlina so žltými malými kvietočkami) používate z nej len šťavu, ktorou potriete bradavice - tým trošku predtým narušte štruktúru.

Dobry den, Jano, lekarka mi dala verumal teraz, pouzivam ho asi tyzden… treba bradavicu aj nejak inak osetrovat? Ja si kazdy den nohu rano a vecer vymocim a ped eggom snazim odstranit vo najviac koze… neviem ci v tom pokracovat, alebo sa to samo nejak odstrani. Prosim o radu, lebo v pribalovom letaku nie je nic o odstranovani mechanicky. Bradavic mam asi 15 na nohe a stale sa to rozsirovalo, tak mi dala toto na pouzitie. Dakujem

Priložte mu banánovú šupku na noc, previažte a viac krát zopakovať.

Dobrý deň neviem či niekto s vás má tu možnosť no mne veľmi pomohlo more. Na chodidlach som niekoľko bradavic a po skončení dovolenky som nemala ani jednu. Stále som chodila vo vode aj niekoľko hodín denne a tým že to bola kamenná pláž tak tomu len pomohlo. Sama som netušila že more takto pomáha no po pár dňoch keď som sa pozrela na nohu lebo som si niečo zapichla a zbadala že polovica bradavic je preč paaaaani to bola radosť.