Ahojte,
musím súhlasiť s názormi, že Duofilm veľmi pomáha.Treba však dodržiavať zásady jeho nanášania.(prelepovať si to)Na päte som mala verrucy(bradavice) - tie mi však kožná lekárka vypálila dusíkom(prvý deň som na pätu nemohla stúpiť, ale nič hrozné to nie je.)Po roku sa objavili zase - citr. kôra, domáce recepty síce trochu zabrali, ale dusík a Duofilm je naj!Je nutné pritom brať phyridoxín, thyamin a vitamin C!Teraz už len dávam pozor, aby som nemala popraskané päty!Bradavice sú už 2 roky! preč. Prajem všetkým spokojnú liečbu.
ja sa neviem zbaviť bradavíc už 2 roky, ked sa nejakej zbavím do 3 týž.ju mám späť, duofilm, lapis, aj kadejaké “babské recepty” pomohli na chvíľu, a sú bolestivé, teraz to skúšam preliečiť aj z vnútra homeopatikami+ si dávam duofilm, no dám vedieť po čase, ako to zaberá
Ahoj. tak s bradavicami mame problem aj my. Moj 5 rocny syncek ich ma uz asi 2 roky. Zacalo to jednou, ktorej sme sa zbavit nevedeli a teraz ich ma viac. Co je najhorsie, ze ich am na tvaricke. Nie su velke, ale prave preto by som ich chcela zbavit teraz kym su male. Myslim ze by to malo byt jednoduchsie. Skusili sme vypalovanie dusikom, ale dieta viac tryznit nebudem, boli to a nepomohlo to. Skusili sme aj Verumal aj Duofilm, ale po case sa znova objavili. Vraj pomaha konzumacia hlivy ustricovej. Jedol tu hubu cerstvu aj v tabletkach ale nepomohlo. Nepomohol ani cesnak namoceny v octe. Momentalne navstevujeme jednu liecitelku, boli sme za nou uz 3 krat, je to drahe, daleko a zatial ziadna zmena. Tak neviem. Naozaj ma to velmi trapi.
pani Beatka ,skuste propolis,ja som mala velky problem s bradavicou ,sice len s jednou ,ale tiez som sa jej dlhe roky nevedela zbavit ,aj sme vypalovali ,aj chirurgicky odstranovali ,ale stale narastla spat,…mala som ju na malicku lavej ruky pri nechtovom lozku ,takze to taktiez bolo neprijemne miesto,…nekupujte si propolis v lekarni ,su totiz to uz niejak spracovane ,a nie tak silne ,skuste pytat vcelara…urcite neolutujete,vela stastia
moj kamarat to mal tiez na celej ruke treba na chvilku namocit ruku do vriacej vody a pomohlo mu to uz mu ani nerastu od vtedy len pozor aby si nebaril ruku
Skuste si to dat vypalit kyselinou mravciou.Mojmu priatelovi to pomohlo.Aj mne to najprv vypalovali dusikom,nepomohlo,tak som sa rozhodla pre kyselinu.Zatial sa to lieci,ale dufam,ze to zaberie ako priatelovi.Ranky si natieram antibiotikovou mastiskou.
Ja mám jednu veľkú bradavicu na ruke a ktomu ešte zopár menších na iných prstoch, ktoré si potieram kyselinou mravčou, do dvoch dní bradavica odpadne, ale vždy mi tam zostanu tie male čierne korienky, ktorých sa neviem zbaviť, pretože tá kyselina je veľmi silná (80%) a stršne to potom bolí, keďže to už ide do živého. Tak mi prosím poradte, ako sa zbaviť tých korienkov. A tiež mam obsypaný celý malíček okolo nechtu a to už sa bojím odstraňovať.
Ja mám už 2roky problémy s bradavicami! Mám ich strašne veľa! Keď ich spočítam aj s veľkými a malími mám ich dokopy 23…na oboch rukách! Kedysi dávno v dectve som ich mala ale viem, že mi zmyzli same! Teraz s nimi bojujem už 2 rky! Najhoršie je na tom, že sa mi rozniesli aj na tváry…6 malých bradavic tam už mám…a 2 mám v nose…! Neviem čo mám robiť…skusila som už skoro všetko…vypaľovanie…lepky…mastičky…a nič nepomohlo…strašne sa za to hambím…!
skusali ste mocit v slanej vode?
pred 8 rokmi mi vypalovali ploché bradavice tekutým dusíkom na tvári bola to strašná bolesť ale na chvílku som mala pokoj ale teraz sa mi začali objavovať zo dna na den na bruchu a na celom chrbte neviete mi s tým nejako poradit, nevyzerá to tak strašne ale velmi rýchlo sa to šíri už som si dnes všimla že ich mám už aj na rukách. Prosím o pomoc
ja som mal problemy s bradavicami dlhe roky az kym som nevyskusal salicylovu pastu: www.bradavicastop.sk . za tyzden som bol bez bradavic
no neviem je to lakave, ale neda sa ta kyselina sal. kupit aj v lekarni?
salycilová pasta sa dá kúpiť v lekárni, tam vám ju môžu hne´d na počkanie namiešať, je to stará známa vec, výhodou je, že nestojí tak veľa ako na dobierku, stojí 50ml 40 sk, aspoň v BA na Trojičnom námestí v Podunajských Biskupiciach, ale určite ju namiešajú aj inde,na dobierku stojí 150sk, plus poštovné, a je tam len 0.2 ml, to je veľký rozdiel, potierať sa to musí denne, a nie jeden týždeň. nevýhodou sú zastaralé bradavice, ktoré majú hlboko koreň.tu by asi pomohla aj kombinácia s listov skorocelu , ktoré sa tiež denne nalepujú na miesto, pred použitím treba umyť a pomliaždiť, aby vytekala tekutina
musí tam byť primiešané ešte niečo iné lebo 1,5ml pasty mi odstranilo dve polroka vypalované bradavice
áno je to tam tiež miešané, nie je to samotné, a tiež je to účinné, myslím, že je to to isté, lebo poštou došla len pasta, bez zložiek, tam vám neviem povedať, bolo to dávnejšie, teda možno teraz už pridáva aj návod a popis,
Robert, ako dlho to vám trvalo, než vám to odpadlo??, alebo zmyzlo??
Zdravím:
-uz asi rok mam na tvári ploche bradavice v oblasti brady. Davam si nato Locacid raz denne vecer a chodim na dusik uz asi 3 mesiace. Raz mam pocit ze to mizne a zrazu je to tam znova… neviete prosim niekto nieco poradit???
Dakujem
po týždni lepenia som si skúsil odumretú kožu odtrhnúť a na prekvapenie všetko mi išlo hladko bezbolestne dole. na odumretej koži bola ta svina aj s čiernymi korenmi