Zdravim, mam jednu malu bradavicu na prste ruky a chcel som sa spytat, ze ci staci bradavicu natierat tym DUOfilmom, az pokym nezmizne. Lebo tu citam, ze si to niekto vylupol aj s korenom. To ten koren tam ostane, ked ho nevyberiem? Ako mam ten DUOfilm pouzivat?
Nic ine ti neostava ako udat pani doktorku a nech to presetria. Ked to mas v takom zlom stave pozaduj aj financnu nahradu za ujmu.
Mne kyselinu predpísala kožná lekárka a vyzdvihla som ju v lekárni /museli ju objednať/. Takžezatiaľ testujem, efekt ešte nedokážem odhadnúť. Valika
Zdravím. Ja som mala bradavice ako malá, tiež mi ich vypalovali dusíkom. Ostala mi jedna odolná. A na tú mi niekto poradil mastičku, ktorá sa dá kúpiť v lekárni: COBRA. Tá mi pri používaní podľa príbalového letáčiku sama odpadla, mám s ňou dobré skúsenosti aj u známej.pa
Ako mala som mala bradavice, jednu mi vypalovali laserom no potom sa objavili dalsie. Moja lekarka mi poradila VERUMAL a do mesiaca zabral. Bradavice sa zacali po supinkach odlupovat.
Taktiez mam problemy s bradavičkami na rukach. Som uz zufala, chodím na vypalovanie dusíkom asi pol roka a nezabera mi to, aj ked zmizne, tak znova narastie. Doktorka povedala, ze tym, ze mam aj ekzem na rukach, je to dlhodobá liecba. Lastovicnik som uz pouzivala a vobec nezabral. Vie mi niekto nieco odporucit? Dakujem.
Nakrájet cibuli na malé kostičky tak, aby ta kostička velikostí pokryla bradavici, zalít octem a nechat min. 3 dny zkvasit v uzavřené skleničce (např. od výživy) při pokojové teplotě a pak vždy tuto kostičku přiložit na bradavici a přelepit náplastí. Ta cibule se vstřebá, takže min. 1x denně přikládat nový plátek. Bradavice změkne, zbělá, otevře se a pak jen pinzetou odstraňujete mrtvou hmotu a kořínky. Kupodivu to bylo velmi rychlé a já jsem se asi do týdne obou bradavic zbavila. Ta díra, která vám po bradavici zůstane, se pak normálně zahojí. Pokud přece jen ještě nějaký kořínek zůstal, je možné, že se objeví bradavice znovu, ale mnohem menší - tak znovu aplikovat cibuli a bude to OK.
Ja som toto tiež skúšala tri týždne a nepomohlo mi to. Jediné, čo z toho bol neustály pocit, že cítim cibuľu a ocot a v byte to tiež bolo dostatočne cítiť. Hovorím za seba - niekomu to môže pomôcť. Asi závisí od odolnosti bradavice.
V minulosti som mala velku bolestivu bradavicu na chodidle a casom sa rozsirila na mnoho mensich bradaviciek v okoli tej velkej. Je nieco pravdy na tom, ze slana voda pomaha, pretoze som s nimi bojovala rok a nic nezabralo, az nakoniec som sla k moru na dovolenku a po tyzdni - dvoch ma cakalo prijemne prekvapenie. Vsetky bradavice, vratane tej velkej boli prec! Som si ista, ze pomohla morska voda, pretoze na dovolenke a ani nejaky cas pred nou som nijakym sposobom bradavice uz neriesila.
Skúšali ste už niekto tú mastičku z lekárne pod názvom Cobra? Mne pomohla na bradavicu, ktorá odolávala aj dusíku. Zmizla aj s koreňom.
Vyskusaj kvapnut 1 kvapku z lastovicnika, bradavica zmizla tak, ze som ani o tom nevedel. Iba po nejakej dobe som zkonstatoval, ze uz tam nie je. Mam skusenost pri cca 9 bradaviciach, na troch ludoch so 100% ucinkom.
Tá mastička sa vola Cobra?
Chcem sa podeliť o skusenosti s bradavicami. Už od detstva ich mám a teraz mám 14 a stále sú tu ešte prítomné. Prvú som mala na dlani tu som bola asi 5 - krát vypalovať a pomohlo mi to, i keď to bolo veľmi bolestivé. Neskoršie sa mi začali objavovať na prstoch okolo nechtov (najbolestivejšie miesta pri vypalovaní dusíkom), neviem, či tieto sú iná odroda, alebo čo, lebo som ich chodila 3 roky vypalovať a mám 2x toľko, čo je veľmi smutné. Mala som bradavicu na pere, ale tú som si raz po kúpaní nechtiac nechtami otrhla a zmizla mi, a po týždni sa mi znova objavila, urobila som to znova a už pol roka tam nemám nič (asi to vzdala). Dusík ak chcete vyskúšajte, no myslím, že sú na to aj menej bolestivejšie prostriedky. Skúšala som aj cibuľu, no nepomhlo. Dúfam, že niekto vie o niečom, čo by mi mohlo pomocť, lebo sa hanbím ukazovať niekomu ruky i ked málokto si to všimne.
Ano. Kúpila som ju bez receptu a po pravidelnom používaní odpadla celá bradavica aj s koreňom. pa
Bradavíc sa zbavíte ak budete 7-10 dní denne jesť jednu kocku droždia. Ja som ju zaliala horúcou vodou a keď sa rozpustila, ľahko som to vypila. Z vlastnej iniciatívy som ešte na bradavice na noc prikladala plátok cesnaku. Po troch dňoch bradavice ustúpili a po šiestich úplne zmyzli. Bola a som šťastná. Neváhajte!
Ahoj Patka, na strednej som mala ten isty problem a v 1 lekarni mi poradili Heal & Seal, mast na bradavice, ktora mi pomohla, dokonca neskor aj manzelovi. Lenze teraz, ked sa mi 1 objavila na ruke,tak tu mast v BA neviem v lekarnach zohnat.
Mne pomohlo kolidné striebro. Užívala som ho pravidelne vo zvýšenej dávke - 4 polievkové lyžice, dve ráno a dve večer. Po zbavení sa bradavíc užívam koloidné striebro preventívne - 1 kávová lyžička navečer. Pomohlo mi zbaviť sa aj ostatných neduhov a cítim sa oveľa vitálnejšie. Ako mi povedal pán, od ktorého kupujem (firma Sauning) treba používať jedine sklené lyžičky, kovové veľmi znižujú účinnosť prípravku.
pred 4 rokmi som objavila malu bradavicu na ruke,bola som u koznej a ta mi ju vypalila,sice to nebolelo,ako to niektori opisuju,ale bradavica nezmizla,dokonca sa mi zacali rozsirovat,teraz mam dve velke a 5 mensich na oboch rukach,som z toho dost zufala,skusala som roztok Verrumal ktory mi poradil moj priatel,lebo jemu to zabralo,ale mne to nepomaha,neviem co mam robit,na cesnak velmi neverim,rozmyslala som nad operaciou,ma niekto s tym skusenosti?
ahojte všetci! Ja som písala v novembri, že mne pomáha Duofilm a to mi vtedy začali miznuť len tie najvačšie bradavice a malé mi ostávali. Dnes - je júl a možem vám povedať, že po mojich 14tich bradaviciach už nie je ani stopy. Možno si poviete, že to nie je možné, ale je to tak. Moja liečba bola asi 2-3mesačná a mala priebeh taký, že najprv mi zmizli 2 veľké, potom sa mi zrazu začali tvoriť každým dnom nové - najma na dlaniach a to som sa už fakt bála, že si to zanesiem na tvár, ale nadalej som používala Duofil - prsty som mala úplne rozožraté až k masu - občas mi prichádzalo zle, ked som si to večer umývala a preliepala.Ja som to totiž musela mat prelepené náplastami - pracujem s detmi a bála som sa, aby som ich neohrozila a inak sa to ani nedalo - mala som ich úplne všade, duofilm mi rozožieral kožu - proste nemohla som to mať len tak a tie 3 mesiace otázok, že prečo mám polepené ruky sa prežiť dali. Ale POPRI DUOFILME SOM SI NASADILA VITAMíNY - DOPLNOK VYZIVY A ZRAZU MI ODPADLI AJ TIE, KTORé SA PREDTýM STRATILI, NO PO TýžDNI ZNOVU OBJAVILI A ANI NEVIEM AKO - ZRAZU MI BEHOM TýždňA ZMIZLI AJ TIE NAJMENšIE A SKUTOčNE ANI DNES PO POL ROKU NEMáM ANI JEDNU. Takže - duofilm podľa návodu - namočiť ruky do horúcej vody, natrieť, prelepiť a nadopovať sa vitamínmi - ved je to vlastne problém slabej imunity! Bude vás to príšerne svrbieť, štipkať, - ale práve vtedy mi to začalo účinkovať. Vydržte to, fakt sa toho dá zbaviť, ale je to dosť nepríjemná liečba, ale ani vypaľovanie vraj nie je ani slasť ani krása, ale to som len počula, pretože ja som sa bradavíc zbavila bez toho. VYSKUSAJTE A VYDRZTE!!!
Ja som mala jednu malu bradavicu pri nechte a liecila som to duofilmom asi styri mesiace. Pomahalo to, zmensovala sa mi, ale nejaky vyraznejsi vysledok som nevidela. Cibula v octe a domace recepty mi na to vobec nepomahali, tak som si ju sla dat vypalit (bola som asi trikrat)- boli to len jeden den, a velmi to pomohlo, myslim, ze uz mi konecne zmizne.