Bradavice

Na temene hlavy vo vlasoch mi v poslednej dobe objavila bradavica , je tvrdá…Má niekto skúsenosť so spôsobom jej odstránenia práve z tejto oblasti…

ahojte, ja som mala dakedy take male bradavicky na rukach, ale po vypaleni dusikom mi to zmizlo… predtym som si to vsak potierala roznymi somarinami, nejakou tycinkou, po ktorej to scernelo a aj tym lastovicnikom, proste nic enpomohlo… az vypalenie… teraz sa mi zas spravili dve male na nohe, na pate a dnes som si to bola dat vypalit, nebolelo to vobec, oproti tomu, ako mi minule kozna vypalila bradavicu na ruke tak, ze som mala ruku spalenu 2tyzdne, toto bolo uplne bezbolestne… ale idem vyskusat ten lak na nechty… uvidime…

a este aby som nezabudla… raz mi niekto povedal, ze bradavic sa NETREBA DOTYKAT, rpetoze ak mate nahodou nejake poranene miestecko na kozi a dotknete sa nim bradavice, tak sa to tam moze preniest a moze na nom vzniknut nova bradavica…

len tak na okraj aspirin je kyselina acetylsalicylova… ale to je jedno salicylova i acetylsalicylova maju rovnake liecive ucinky… az na to ze salicylova ma niekolko stonásobne horkejšiu chuť… a spôsobuje žalúdočné nevoľnosti…

mám zhluk bradavic na chodidle na nášlapnom bode pod palcom a spravil sa mi tam aj otlak tak, že brabavice sú pod ním schované. Nemožem sa ich už roky zbaviť.Vypalovanie dusíkom, natieranie Duofilmom, prilepovanie cesnaku. Teraz maju velkosť 1 eura. Je niekto ochotný poradiť?

pri natierani lakom na nechty: natierat treba kazdy den,bez rozdielu ci predchadzajuca vrstva opadla,ci nie.Mam na tuto metodu skutocne dobru skusenost.

Prosím Vás o radu, na jeseň sme boli s našou malou dcérkou (2 roky) na prechádzke a poškriabala si tvár (na nošteku z boku) s palicou. Nos sa jej pekne zahojil, aj jej odpadla chrastička.Po nejakom čase sme si však na tom mieste všimli, ze tam má akobi biele bodky. Boli sme s ňou u kožnej, a tá nám povedala, že to má bradavicu, tak jej to vypálila s tekutým dusíkom.Malej sme to ešte doma museli zasypať s framykoinovým zásypom. Malo by sa jej to zahojiť, ja mám však pocit, že tam má stále bradavicu a vidí sa mi, že ešte stále aj biele bodky akoby korene, vie mi prosím niekto v tomto poradiť?

dobry den…ja mam bradavice na rukach uz asi 4 roky je ich strasne wela…na jednom prste mozno 12. chodila som tiez na kozne a tam mi ich vypalovali dusíkom a tiez mi dali Verumal potom Duofilm ale nic nezaberá…raz som pozerala jednu relaciu a tam bolo ze velmi dobrý je prások anivina ale nikde ho nemozem najst.prosim poradte mi co mamm s nimi robit lebo je to uz neznesitelné.:frowning:

ja som vyskúšal salicylovú pastu a mám pokoj
www.bradavicastop.com ,možem doporučiť

Takmer rok odkedy som tu písala, no porozmýšľala som trošku a mám nový recept, ktorý mne pomohol čo som sa nemohla 15 rokov zbaviť bradavíc!
Takže na lepiacu pásku si nalejte JAR(saponát) a zalepte nechajte si to tam aspon jeden den a opaklujte až kým nebude po výrastku ani stopy! zaručene mi to pomohlo, i ked to nebolo hned.:))))vyskúšajte

Skúšala som všetko(lak,pásku,salycil,2x operácia,citrón atď…nič nepomohlo a zase som sa vrátila k poctivému PRAVIDELNÉMU vypaľovaniu dusíkom.
Po 4 rokoch a 6 každomesačných ošetreniach to ustupuje a konečne môžem normálne chodiť.Áno je to veľmi bolestivé,ale to utrpenie stojí za tú bolesť-dúfam,že včera to bol posledný max.predposledný raz.

mne pomohla lapisova tyčinka . mala som vlastný uterak,ktorý som menila každý den a nik iný ho nepoužíval.

Zdravim vsetkych.
Pred casom som sem pisal ze sa neviem zbavit plochych bradavic na tvari… Skusal som asi vsetko, Dusik, Locacid … V diskusii tu niekto radil cesnak, dalsi bananovu supku, potom citron… a nedotykat sa. Verte alebo nie ja som to skombinoval vsetko. Rano cesnak, v praci citron aby som moc nezapachal (palilo to ze hruuuza) a po praci som si asi na hodinu prikladal bananovu supku. Vsetko som to na vecer vycistil cajovnikovim extraktom 100%nym a na noc som to potrel lokacidom.Tuto metodu som zvolil uz z uplneho zufalstva, verte alebo nie do 10 dni som sa tych potvor zbavil. Zlupalo sa to a som stastny :slight_smile:

dobry den ja som mala tiez bradavyce na rukach a pomohla mi obicajna pupava otrhnete pupavu aj listy a to mlieko hned za cersva davat na tie bradavice ostane taky tmavy flak neumyvat aledavat to niekolko dni azmizli mi mam taku knizku o bylinkach pomoze aj lastovicnik tiez ma take ucinky ako pupava

Vie mi niekto poradit ako sa zbavit podnechtovej bradavice na ruke? Nepomaha tekuty dusik, dokonca ani laser.

Dobrý deň,ja som sa toho zbavil velmi jednoducho,tiež som chdil na "bolestivé proceduri,je to o ničom,tak teda k veci,v tej dobe ešte ako fajčiar som si k bradavici prikladal tlejúcu časť na koľko som vydržal,ked sa stalo,že pálilo tak som “ofúkal”,takto som to robil pri každom fajčení až zmizli,existuje tzv. hlavná bradavica,tu ked zničite,zničia sa všetky,odvtedy som žiadne bradavice nemal!!!
Palo

ešte podstata veci k tej cigarete,prestupom tepla od horiacej cigarety sa v krátkej dobe zničia korene bradavice ktoré bez stopy zmiznú! Palo

ahoj!citala som tvoj prispevok mohol by si poradit aj ja mam na tvari ploche bradavice a neviem sa ich zbavit uz asi 1 rok!!!codim stym koznej na vypalovanie dusikom a ani to nepomaha!davam si krem lokoid a nic!!

môj priateľ ich mal tiez na rukach. aj mu to vypalovali ale sa mu to vratilo. v lekarni si kupil DUOFILM a tým si ich potieral. a zmizli mu a uz dlho sa mu nevratili…ale treba ich niekolko tyzdnov tym natierať…podla navodu.

Ahojte.pocul som ze aj cibula namocena v octe pomaha ale neviem ci je to pravda ma niekto s tym skusenosti? dakujem

TOTO NIE JE ŽIADEN NÁVOD NA LIEČBU !!!
Uvádzam len svoje osobné “zážitky” s týmto fenoménom: Prvý krát sa mi jedna potvora zahniezdila na poslednom článku palca na ruke, teda oproti nechtu a to potom, čo som sa porezal a ranka nie a nie sa zahojiť. Asi po polroku mala cca 1.5 cm priemer a stále bola aktívna-rástla. V tom čase sa mi začali objavovať ďalšie menšie na oboch rukách.
U nás sú na kožnom nekonečné fronty, tak som nikde nebol, používal som len skalpel, rašpľu, lepiace pásky a Duofilm. Poradil mi však sused, tuhý fajčiar, vraj vypáliť, no a nakoľko sme boli v krčme, tak že to hneď skúsime. Lenže: ktorú, keď ich bolo ako maku. Skúsili sme tú materskú, ktorá permanentne pri fyzickej námahe pokrvácavala. Asi po týždni som sa zastavil v krčme a suseda-krčmárka, inak manželka toho tuhého fajčiara, vyzvedala či pomohlo.
Samozrejme že nie a tak začala: “Pred 50-timi rokmi, keď som mala 15-16, sa mi tiež po rukách vytrepali také a u nás na Kysuciach bola taká stará babka a tá mojej mame poradila, aby v čase ubúdajúceho mesiaca zarezala čiernu sliepku a jej čerstvou krvou aby som si poumývala ruky.”
No a? Spýtal som sa. “Zmizli v priebehu pár dní a odvtedy som nemala ani jedinú”
Pomyslel som si svoje, dopil pivo a na rozhovor som zabudol.
Prišla nasledujúca jar. Na našom dvore si začal stavať hniezdo vrabec s tak netypickým nepríjemným hlasom. Vravím si: “Ten keď sa tu rozmnoží, tak sa zbláznime, tak vreští”.
Odpustite mi všetci kompetentní, ja som ho zastrelil. S ľútosťou beriem vtáčika do ruky a zrazu vidím: Materská bradavica celá od jeho krvi. Fuj, ešte chytím nejakú infekciu! A rýchle som ranu vyčistil septonexom.(Ten som aj predtým bežne používal na jej dezinfekciu). Pár dní nato, ani som si to nejak neuvedomil, dodnes to nechápem a ani nikdy nepochopím, materská sa zatvorila, ostatné “zmizli” a aj mater. bola do dvoch týždňov netuším kde. Je to 9 rokov, občas sa nejaká drobná objaví, ale to ihneď riešim Duofilmom. Osobne si myslím, že tento vírus v ľudskom tele reaguje na určité podmienky. Neviem či je to zmena prostredia, stav metabolizmu, psychický stav, iné infekty alebo nejaké tmárstvá. A podľa týchto podmienok buď “spí” alebo je aktívny.