Bradavice

Ahojte,poradte mi prosím!! Dcérke/má 4 roky/ sa vyhadzujú po tele a teraz najnovšie aj na pere/ústach/ malé bradavičky.Nie sú to tie klasické,ale majú telovú farbu a sú ako vyrážky.Kožná mi radí vylupovať ich,ale na puse je to predsa len bolestivé.Neviete o inom spôsobe,ako sa ich zbaviť?Ďakujem za všetky rady,Erika!

tákže každeému zaberá na bradavice niečo iné.
ja som už bola na vypaľovani tekutým dusíkom.mám aj kurie oká aj bradavice.No lenže ja som dosť lenivá a to mám pritom ku kožnej len asi len 50metrov…a ked som bola na vypaľovaní dosť to bolelo.a ked mi vypaľovalakurie oko tak ešte väčšia bolesť…
síce je tto najúčinnejší sposob.lenže ked vámpo vyoalovani neodpadne hned na úrvý krát.a chodíte tam čo raz častejšie.tak je to aj dosť drahé.a bolestivé.Tákže ja som sa dala na domáce liečenie.a na každej bradavici skušamniečo iné
1.pretretie bradavice bezfarebným lakom
2.potieranie citronovou štavou…stavou z cibule.redkvičky…
3.alebopriloženie kocky malej cibule na bradavicu a prelepiť leukoplastom.ale pozor len na bradavicu može vám to vyžrať kožu
4.Poznámaj iné druhy…akonapriklad zamedziťbradavici príchod krvi…tak že ju obviažete vlasom
5.alebo potretie bradavice menštruačnou krvou
6.poúžitie mliečnej šťavy z papája…apotierať bradavicu
7.priložiťna bradavicu plátok čerstvého ananásu…opakovane
8.cibulu dať do octu nechať 24hod v chladničke… potom vybrať priložiť na bradavicu a niečimobviazať na noc:)
9.verím že vám aspoň niečo z tohoto pomože:)a zbavite satej pliagy!:)držímpalce
a ak nepomože ani toto tak naberte odvahu a chodte ku kožnej si to vypáliť tekutým dusíkoom

100% mu pomôže šupka z banana,treba si ju z vnutornej strany priložiť na bradavicu, a nechať to tam asi 5 min.,do 2 týždňov mu zmizne,inak nič iné nezaberá

mozem odporucat rastlinu lastovicnik velky, kvitne cca od aprila az do jesene, je to v podstate burina http://www.veronica.host.sk/fytoterapia/herbar/087.htm

mam s nou skusenosti, ked som bola mala, mama ma asi kazdy druhy den brala von a potierala mi bradavice oranzovou tekutinou, ktora vytecie ked otrhnete niektoru s mensich stoniek. pocas leta mi bradavice zmizli

Pedikerka mi poradila najskor bradavice rozmocit, potom oskrabat co sa da a naniest do “otvorenej” bradavice tinkturu na bradavice prip kurie oka. Ta to vypali. Ja pouzivam Callifugo Ciccarelli. Takze skusam, stipe to.

z vlastnej skusenosti viem, ze vypalovanim sa neodstrania pretože vždy je niekde menšia ktorá ioch roznáša naspäť.Podľa zisťovaní a čítaní rôznych príspevkov, ide o to že sa v tele vyskytuje nejaký zápal, ktorý to spôsobuje, preto je nutné podporiť aj organizmus z vnútra a tak vypaľovanie.Ja by som odporúčala najprv navštívte stránku www.energy.sk, kde nájdete produkty aj na bradavice aj na vnútorné použitie, a potom zdravotné centrum, kde ich odstraňujú laserom. a skúste ešte vy sama nanášať krém na ruky synovi.

Takto by to už zabrať mohlo.
Danka

dobry den prajem. neviem ci ste vyskusali uz sprej ktory ma nazov schooll. je to dobra vec a je zalozeny na principu tekuteho dusika.najdete ho skoro v kazdej lekarni ale cena sa pohybuje okolo 600sk. mozno pomoze.

Chodte na vysetrenie ku gynekologovi! Moze to signalizovat gynekolgicky problem. On Vam urcite poradi

ahoj, chcem sa spytat ake bradavice si to mala, take tie klasicke hnede ako sosovicka? lebo ja mam take priehladne ako vyrazka a korienky take cierne bodky. ci by mi to zabralo… a ako dlho to trvalo kym to vypadlo? dakujem .

tento spray som mala už dávnejšie,ale je slabý a nepomôže ti na bradavice

Pozdravujem, chcem sa opýtať,kde sa dá zohnať ten prípravok virglin na bradavice a že kedy bolo badať jeho účinok,po jakej dlhej deobe. Ďakujem.

mozem potvrdit. Freeze sa velmi podoba na liecbu dusikom u kozneho,ale mne nezabral. Sice mne nezabral ani ten kozny… Teraz skusam metodu prelepit paskou a nechat to udusit. Ta najvacsia vyzera,ze umiera. Tie mensie sa drzia, ale to je aj mozno tym,ze to mam na nohach a tam sa aj ta paska trosku odlepuje pri chodeni. Kombinujem to s pojedanim vitaminov na posilnenie imunity (Spectrum) a prikladam si aj cesnak vymoceny v octe. Hadam mi tato diabolska kombinacia pomoze :smiley: Dam vediet

ahojte chcem sa spytat mam na pere bradavicu a neviem co mam vyskusat aby mi zmizla ale bezbolestivo lebo na pere to velmi boli.poradi mi niekto

skušala som lastovičnik no mne nepomohol no možno niekomu pomôže PS: ani ja si neviem rady s bradavicami

este predtym ako som nevedela čo to mam na rukach natierala som si to na noc tea tree olejom a davala som si gumene rukavice- nepomohlo mi to az potom sme zistili ze su to bradavice

tak bezbolestne to nebude, radim dobreho dermatovenerologa a dusik

mam kurie oko na spodnej casti nohy. Obcas ma boli a je citlive na tlak. Bola som na vypalovanie tekutym dusikom ale nepomohlo to. Teraz mam asi 2 kurie oka na jednej nohe a uz sa mi aj dalsie objavilo na dalsej.Skusala som aj lastovicnik velky ale nepomohlo to.Netusim ako dalej.

Ahojte,moja dcera mala na nohach vacsie mnozstvo bradavic,vyskusali sme vsetko mozne ale nic nepomohlo.Kamaratka mi prednedavnom priniesla 100%CAJOVNIKOVY OLEJ,potierali sme ich kazdy vecer,trvalo to asi dva tyzdne a uplne zmizli.Tak vyskusajte,mozno to zaberie.

ahojte prosim o radu moja 5 rocna dcerka ma na ruke a v podpazusi bradavice.Kozna jej dala liek Duofilm,neako nepomaha strasne ju to boli chcela by som nieco lepsie poradte prosim dakujem

aj ja som si kúpila Duofilm… Bradavica mizne, ale vždy prestanem s liečbou príliš skoro a vráti sa mi to… Môj muž tiež používal Duofilm, a jemu bradavice z rúk zmizli a neobjavili sa už asi vyše 3 rokov… Aj mna používanie Duofilmu bolelo… ale dalo sa to vydržať…