Bradavice

neviem ten virdlin najsť ani na nete, je to dobre napísané? ani moj kožný primár to nepočul, možete mi poradiť kde sa to dá zohnať

Ahojte, pred asi troma mesiacmi sa mi velmi rychlo vytvorila bradavica na nohe, co riadne bolelo, najprv sa mi to pat krat snazili vypalit dusikom, no nepomohlo to, nepomohol ani cesnak ani nic tomu podobne. Jedine co mi zabralo bolo odstranenie laserom. Nie je to sice lacna zalezitost, ale do zdravia sa oplati investovat. Sam dermatolog povedal, ze je to najucinejsie, pretoze ak mate bradavicu velku, tak dusik alebo cesnak to moze vypalit len kozmeticky a nemusi vypalit vsetky korene. Takze asi je to individualne ale ak nic nepomaha, tak potom odporucam laser.

dobry den! mohli by ste pouzit wartner bradavicnik, co je sposob zmrazovania, zmrazite doma bradavice a po 10 az 14 dnoch bradavica sama odpadne.je dostupny v lekarni.

mohol by pomoct wartner radavicnik.

skúste bradavice na noc natrieť nahrubo medom a nepriedušne zabaliť,následne vymočiť v teplej vode a prebytočnú kožu zoškrabať, opakovať viackrát

dobri den pomoze supka aj na tvar.

dobri den rada by som vyskusala vasu radu,ale potrebujem poradit ,kde ste poshanali alebo co to vlastne je ten cajovy extrat a lokacid.dakujem

Ahojte. Ja osobne som mala na ruke bradavice 2 veľké a v okolí do 5O malinkých. Hambila som sa za ne. Stará mama mi poradila žltý kvietok rastúci kdekoľvek. Odtrhnúť stopku a žltou tekutinou ponatierať bradavice. Poctivo som si ich takto natierala a chvalabohu zmizli mi všetky a čo je najdôležitejšie nevrátili sa. Je tomu už pár rokov. Len neviem už ako sa ten kvet volá.

tento kvietok sa volá lastovičník.

Dobrý deň, ja som tento zázračný a hlavne drahý prípravok kúpila a bradavice mi to nezničilo. Zbytočne vyhodené peniaze.

Cawte mam bradavice na chodidle je mi to neprijemne ked chodim nwm co mam urobit prosim vas poradte lebo na vipalovanie chodim 2 roky a nic ziadna zmena prosim napiste mi Mail na kurak.t@centrum.sk mam sice len 13 rokov ale ma z tych bradavic nervi .

To fakt len tak no lebo aj ja chodim na vipalovanie a aj mne dakedy vidno meso ale hoji sa mi to ale pradavica neodchadza no tak to radsej prejdem na inu metoodu .

netreba ziadneho odbornika…skuste pohladat rastlinu lastovičník, ma zlte kvietky a ked jej stopku roztrihnete napoli tak z nej zacne vytekat tekutina a tym mu potierajte bradavice kazdy den, slubujem,ze mu to pomoze… ja som mala 5 rokov bradavice a chodila som ich vypalovat a nezeby mi to pomohlo ale naopak zacali sa mi rozsirovat…a ten kvietok mi pomohol…

Ahoj Tomas, ja ma tiez na chodile bradavicu a nevie co s tym. Za slobodna som sa volala Kurakova a som od Kosic. Odkial si ty? Moj dedo pochadzal z Malinca.

Ahoj kamarat.

zabudni na vypalovanie a zmazovanie, a ine bolestive metody.
Kup si obycajne riedilo 2x za den rano a vecer staci mala kvapka dokonale vysusi a za tyzden nemas nic…
Skusal som vsetko mozne uz som nemohol ani chodit a toto zabralo na 100%.

justik

myslis tea trea?

tak to by som aj ja rada vedela co pomoze na tvar tam sa to velmi zakryt neda.je to neesteticke…

Pekny vecer, ja som mala asi pred 20 rokmi bradavice, a dost vela na rukach, skusala som vsetko mozne, vypalovanie, tak bolestive, potom citronovu koru namocenu v octe- to sa mi ale zacali rozsirovat bradavice aj pod nechty, no hruza… Kozna lekarka bola uz nestastna, ze tie hnusne potvory nemiznu, tak mi diskretne navrhla, ci by som nechcela navstivit psychologa?!Mala som vtedy 18 rokov, tak mi bolo kadejako, ze ist na “psychiatriu”?! Ale doktorka mi povedala, ze mali krasne mlade dievca, ktore malo bradavicu na spodnej pere, za dva tyzdne prislo od psychologa a bez bradavice! Tak som s tym suhlasila a s malou dusickou som sla na prve sedenie. Bola som ne niekolkych sedeniach, kde sme sa rozpravali o vselicom, sukromi, vztahoch, problemoch, nakolko bradavice maju aj psychicky povod, psycholog ma potom
uviedol do polospanku, nieco porozpraval, a po sedeni som sla odtial taka uvolnena, spokojna. Cudovala som sa, ale tie bradavice mi naozaj zmizli. Objavila sa mi jedna az po 12 rokoch, po tom, ako mi zomrela moja maminka, co som velmi tazko znasala, takze asi zo stresu. Ak si neviete rady s bradavicami, skuste toho psychologa, naozaj to odporucam. Taraz ma moj 3,5 rocny syncek na ruke zvrchu bradavicu, tak som tiez z toho nestastna, lebo vypalovanim to nejde, ale k psychologovi s nim ist je este zavcasu. Jedna pani liecitelka mi poradila prpravok SAGRADIN, je to z fy. DIOCHI, s tym to mam potierat, je to vraj zdlhavejsie, ale ze to pomoze, tak uvidime. Vsetkym prajem vela zdaru pri niceni tej pliagy…

Ahoj, bolelo ta to ked to vypalovala leaserom? Moja dcera ich ma na nohe a na ruke a nevieme si dat rady. Dakujem. Mata

idem skúsiť tento recept: vit.E 100.vyprázdniť na rýchloobväz a priložiť na bradavicu.