Brilliant COCO - skusenosti

Ahojte, chcela by som sa spytat na tento produkt. Mal by ocividne pekne vybielit zuby uz za par dni. Mate s nim nejake skusenosti? Oslovil ma z toho dovodu, ze je to vlastne prirodny produkt z kokosoveho oleja. Pred tym ako si ho objednam sa chcem este uistit a preto som sa rozhodla napisat. Za kazdu jednu uzitocnu spravu budem rada, dakujem :slight_smile:

ani ho nepoznám, to je nejaká novinka, ktorá vyšla teraz na trh??

Hm, tak ty mi velmi nepomozes, ked ho ani nepoznas. Neviem, ci to je novinka ale pre mna ano, kedze som sa o nom dozvedela len pred cca mesiacom. Dufam, ze sem niekto pride, ktory ho bude poznat a ktory nam da viac informacii.

Mozem ti poradit, kedze s coco skusenosti mam :slight_smile: Co by si potrebovala zistit? Ak iba to, ci ozaj bieli, tak moja odpoved bude jasna a zretelna: BIELI uzasne!

Super, konecne aspon jedna, dakujem Lucka, ze si sa ozvala :slight_smile: Aj to som chcela vediet ale aj blizsie informacie ako napriklad to, ako sa to ma aplikovat na zuby, co vsetko obsahuje balenie a ako dlho to treba aplikovat, aby boli dosiahnute vysledky? Som ta teraz trochu zahadzala otazkami ale snad ti to prekazat nebude :slight_smile: Dakujem uz teraz, ze si napisala :wink:

Aj moja priatelka tento produkt pouziva, tak tiez viem poradit, kdyby neco :slight_smile:

1 Like

tak by si mi aj mohol poradiť. mňa by zaujímalo, koľko tento produkt stojí? lebo ak je nejako extra drahý, tak viac o ňom ani zisťovať nebudem. nemienim veľa peňazí vyhodiť za nejaký produkt, ktorý ani neviem, či mi pomôže.

Nie je vobec drahy, teda aspon podla mna. 2 tyzdnove balenie stoji 15,99€, 4 tyzdnove - 28,99€, 6 tyzdnove - 40,99€ a k nemu mas zadarmo darcek v podobe zubnej kefky, ktora je drevena a tym padom aj ekologicka :slight_smile: Tak co, stale je pre teba este drahy???

Nie je zaco :wink: Nechodim sem az tak casto, tak si budes musiet na moje odpovede pockat, snad ti to nevadi. Co sa tyka aplikacie, tak je potrebne si kazdy den jedno vrecko (najlepsie vecer pred spanim) vyliat do ust a nechat 5-15 minut v ustach posobit a potom vyplut. Jedno balenie (ked sa bavime o tom najmensom) tak obsahuje 14 vreciek, ktore mas na dva tyzdne. Uz po tych dvoch tyzdnoch je vidiet maly vysledok. Cim dlhsie aplikujes, tym krajsie biele zubky :slight_smile: Mne to nevadi, kludne sa pytaj, ak ti este nie co nie je jasne.

Ahojte, a počuli ste už o tej ich novej zubnej paste? Čo na ňu hovoríte? Ja si ju plánujem ísť tento týždeň objednať, lebo sa mi celkom pozdáva.

Lucka pokial sa ich dockam, tak mi to nevadi :slight_smile: A ten sacik je kedy najlepsie si dat do ust? Rano, poobede alebo vecer?

Drahoslava aka zubna pasta?:astonished: Nepocula som o nej, mohla by si mi nieco viac k nej napisat? Dakovala :slight_smile:

Najlepsie je vecer adrena, lebo najdlhsie ti posobi v ustach ten kokosovy olej a tym padom najlepsie ucinkuje. Ale vobec nevadi, ked si ho das aj rano alebo poobede, dolezite je, aby si si ho dala.

Lucka dakujem, uz teda budem vediet ako aplikovat, aby dobre bolo :wink::slightly_smiling_face: Keby mi nie je este nieco jasne, tak sa ozvem :relaxed:

Cauko!! Nie som sice Drahoslava ale o zubnej paste Zero Waste od Brilliant Coco ti viem napisat :slight_smile:
Je to naturalna zubna pasta, je 100% veganska, nie je testovana na zvieratach a je navrhnuta tak, aby zlepsovala zdravie zubov, odstranuje zapach z ust a pomaha bielit zuby naturalnou cestou a jej prirodne latky pomahaju aj pri zapale dasien a ustnej dutiny. Tolkoto ma vyhod :slight_smile: Ku kazdej paste ti pribalia aj bambusovu naberacku, ktorou si pastu na kefku naberies a potom uz len umyjes zuby po dobu 2 minut. Taketo je to jednoduche a vdaka tomu maju potom ludia krasne biele zuby :slight_smile:

Heraldina to mne vobec nevadi, prave naopak som velmi rada, ze si sa ozvala, lebo Drahoslava na mna asi trochu pozabudla :confused: Wau, vyzera zaujimavo! Kolko kostuje takato zubna pasta? Ty ju pouzivas? Aj vidis nejake vysledky?

adrena pasta stoji 11,99€ alebo potom maju v ponuke este brilliantcoco zero waste set, ktory vychadza 29,99€. akurat dnes som ho objednaval zene, lebo jej ten set dam ako darcek na Vianoce. ona si tieto produkty oblubila, tak jej spravim radost.

Dakujem suklo za odpoved :slight_smile: A ten set co obsahuje? To si jej aj dost zavcasu objednal, nenajde ti to niekde v skrini schovate? :grin::joy:

set obsahuje:

  • 2 tyzdovy brilliantcoco kurz (14 sackov)
  • 100 ml zubnej pasty + 1ks bambusovej naberacky
  • 1 bambusovu zubnu kefku
    nie, vobec mi to nenasla, dobre som to ukryl. ona nevie, kde vsade mam skryse:D:D a vies, aka bola natesena, ked si to odbalila 24teho? uz budem vediet, cim jej spravim najvacsiu radost:)

Tak ako ti suklo uz napisal, tato zubna pasta stoji 11,99€ + postovne nejake 3€. Ano, pouzivam ju a vidim vysledky a dokonca uz aj ludia v mojom okoli si to vsimaju, ze mam belsie zuby a pytaju sa ma, co robim :slight_smile: To je ten najlepsi pocit na svete, ked si to druhy vsimnu :wink:

Babule, potrebujem súrne pomoc a googlovať ma už vôbec nebaví :confused: Za pár mesiacov mám svadbu a vôbec nie som nadšená z mojich žltých zubov :confused: Už dlho sa za ne hanbím, no nikdy som nič neriešila. Lenže teraz keď mám svadbu, tak by som chcela niečo vyskúšať. Odporučili by ste mi niečo účinné? Ďakujem