Cenník u zubára - koľko ste za čo platili

Ak chcetie mat pevnost ci Vas stomatolog spolpracuje z poistovniou tak pytajte od poistovni Grip kartu tu VZP vydava za 0, 60 eura a pri objednani cez internet nic nie platite poslu Vam postou. Karta Vam pri prihlaseni cez internet da vsetke informacje oi kazdom osetrejucim lekarovi a tez o stomatologovi budete videt kolko za vasu lecbu dostal od poistovni, a tak mozete kontrolovat kazdu navstevu u stomatologa a ostatnych lekari macie tam pekny prehlad.

Bývam na východnom Slovensku, zarábam 350 eur, minule som platila za výplň zuba s čapom 120 eur. Nevydržal tú parádu a zlomil sa. Treba mi dať do poriadku ešte 4 zuby, ale mám dojem, že si na nich nenašetrím ani do dôchodku. Veľa ľudí chodí za zubármi na Ukrajinu, sú vraj kvalitní a o polovicu lacnejší ako naši. Naši lekári by nemali byť takí nenažraní, dávno zabudli na prísahu, sami svojimi metódami znechucujú ľudí-česť výnimkám.

Prid do Canady a bude platit 1159 dolar.

Ja som platil v dent32 810eur za cistenie a korenovu vypln na dvoch zuboch, skoro ma vystrelo.

Ja som platil v BA 810eur za korenovu vypln na dvoch zuboch dokopy v klinike dent32…

To Vám verím, že Vás “skoro vystrelo”, ale to je, žiaľ, bežná cena za ošetrenie mŕtvych zubov, ak sa to robí pod mikroskopom. Je to drahé, ale vždy lacnejšie, ako implantát.

Toto je asi najzaujimavejsie forum co som doteraz citala. Len skoda, ze vela ludi odignorovalo prvotnu otazku a to je Kolko platili u zubara za jednotlive ukony?
Vcera bola mamina u zubarky v Hurbanove. RTG ju vyslo na 15€, vrtanie a vypln 2 zubov ju vyslo na 30€. To, ze ci jej vrtala 2 zuby tak to je otazne lebo mamina necitila ze by sa sparala v 2 zuboch. Ale dokazat sa to zubarke neda, ze vrtala iba 1zub.
Ten kto sa chce starat o zuby naozaj poctivo a urobit nieco extra pre svoje zuby nech si kupi elmex gel. Mozem iba odporucit.
Urcitu dobu som pracovala v Nemecku a pravdaze som tam navstivila aj zubarku. Nemecka poistovna plne hradilakompletny RTG, vrtanie, blombovanie, odstranenie zubneho kamena. Nemusela som zaplatit ani cent. Kebyze si dam vylestit a flourizovat zuby tak za to by som musela zaplatit a to az 75€. Ale to boli sluzby, ktore neboli povinne len by pomohli zubkom. Musim podotknut, ze vo Francuzku je to tiez hradene poistovnou.
Takze jednoznacne si myslim, ze poistovne by mali preplacat ukony zubarov a pravdaze statnym zubarom by sa mali stanovit pevne ceny za ich ukony. Nemalo by byt, ze kazdy zubar ma ine ceny. A chybaju cenniky! Jednoznacne by mali byt vyvesene v cakarniach nech clovek ma cas si ich aj prestudovat.

Pouvazuj o zdedení zubou genetickou transformaciou

Pouvazuj o zdedení zubou genetickou transformaciou

Sukromnik v bratislave, vrtanie detskeho zubu (maly kaz). 40 eur

Asi preto, že im málo ostane sa vozia na BMW, Mercedesoch a iných podobných autách vyššej triedy. Alebo nemám pravdu? Predostrite mi dôkaz o jednom lekárovi a nejde len o zubárov čo sa vozia na staršom aute. Ja som zámočník a som vo svojom obore výborný odborník, aspoň to tak ostatní hovoria, ale s platom sa na žiadneho doktora nechytám… a mám špinavé ruky… a pracujem v hluku… a mám hotovostné služby obtýždeň a to po normálnej smene ďalších 16 hodín… a mohol by som pokračovať… nájdi min. 10 rozdielov…

Ty asi nie si moc inteligentný… “treba si umývať zuby”… Tvoje príspevky sa týmto pre mňa stávajú pezpredmetné!

Ja chodím v Hlohovci k Mudr Andelovy a som nadmieru spokojná. Za dentálna hygienu platím 50€ ale až tam mi dali zuby do poriadku

Ja mam tiez sukromnika ale co tu citam za sumy som u mojho v zivote neplatila a nikdy som sa nemohla stazovat ja nam mileho a privetiveho zubara kt so mnou konzultuje vsetky kroky a aj co to bude stat.

včerajšia skúsenosť - bolestivý krčok zuba - injekcie proti bolesti (bez toho aby sa zubar spytal či ich chcem...) plus zalievanie krčku spolu platbaa 48,50 bez potvrdenia o uhrade...ani ho nenapadlo mi dať doklad (žilina)

No tak ja pridam cerstvu skusenost pred mesiacom vyvrtanie kazu vytiahnutie nervu anesteza 2* vlozka rtg rovna 100€ teraz mi ju vybrali urobili korenovu vypln s anestezou rtg a 130€ takze jeden zub 230€ a to este nie je plomba.....:/ a to sme v MT.
Tak ja len dufam ze s touto sumou a zubom clovek uz zomrie....

To je tak, keď tu nič nefunguje. Platí sa od buka do buka a nik nevie za čo. Mám aj takú skúsenosť, že zubár si vymýšľa a len hľadá, že ako by najviac zarobil. Už 3x skúšal, že či sú zuby citlivé a keď nepochodil, tak výsledok ? - máte vysoký prah citlivosti a pokračoval s vymýšľaním ďalej... to je ten problém, že za každú cenu chcú niečo preplatiť a pacient...plať a plať.

To je tak, keď tu nič nefunguje. Platí sa od buka do buka a nik nevie za
čo. Mám aj takú skúsenosť, že zubár si vymýšľa a len hľadá, že ako by
najviac zarobil. Už 3x skúšal, že či sú zuby citlivé a keď nepochodil,
tak výsledok ? - máte vysoký prah citlivosti a pokračoval s vymýšľaním
ďalej... to je ten problém, že za každú cenu chcú niečo preplatiť a
pacient...plať a plať.

Viete napísať ze kde,a meno zubára?

Som z Banskej Bystrice a po roku a pol chodeniach po doktoroch a u stomatológa by si niektorí
mali napísať za Mudr. som úžerník. Za moje služby chcem mať dvakrát zaplatené.