Chrumkavá panvička so sladkými hranolčekmi

Mäsité

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/recept/14099-chrumkava-panvicka-so-sladkymi-hranolcekmi

robili ste niekto paellu?? nejaký overený recept?

Vieš čo ja ju milujem, ale doma som ju zatiaľ sama navariť ešte neskúšala. Som sa bála, že si tak pokazím chuť na ňu:)

ked ja tym sladkym zemiakom neviem nejak prist na chut. u mna proste klasika vyhrava.

Vazne? To zase ja som uplne opacny pripad. Pokial sa da, tak si zakazdym radsej tieto sladke vyberiem ako klasicke.

Inak presne a paradoxne som take zemiaky ani velmi nejedla :smiley:

Tiez som ich uz skusal a proste mne to nejak k sebe sladke a zemiaky nejde, skor mam radsej klasicke solene alebo nejak okorenene ako takto na sladko

Vidis a u nas zas celkom idu ako aj klasicke hranolky tak napriklad aj zelerove, batatove alebo aj mrkvove. Je to podla mna celkom taka prijemna zmena

ja si zvyknem taky mix robit, ze si nakrajam kadejaku zeleninu, zemiak, batat, mrkva, fenikel, cibula, hocico, co je doma a to si dam upiect. k tomu nejaky dip a rychly obed alebo vecera je na svete.

Takéto jedlá u nás idú ako teplé rožky, zvlášť ale takto v lete, keď je aj doma kopec zeleniny a netreba nejak za ňou chodiť do obchodu

Len nazov tej temy som si precitala a uz mi skvrka v zaludku :smiley:

ze? je to take uplne provokacne, este pre mna momentalne takto v case, ked cakam na obed :smiley:

no to velakrat nerobi dobrotu :smiley: alebo ist hladny do obchodu, to je najhorsie, co moze clovek spravit :smiley: vtedy fakt nakupi aj to, co netreba :smiley:

Ako sa vlastne správne robí taká paella?:slight_smile: Veľakrát som to videla tak že v telke napríklad, ale ešte som nemala možnosť to ochutnať, ani neviem, aké ingredience do nej idú, nič:-)

pokial sa nemylim, tak toto jedlo pochadza zo Spanielska, vsak?:slight_smile:

ano, ano, myslim, ze odtial. tiez som to este nejedla, ale velmi ma to laka, len to vidim a zbiehaju sa mi sliny neskutocne:)

jedla som to len v restike a bolo to fakt vyborne :slight_smile:

no tak ja doslova milujem taketo panvickove jedla. proste take no z jedneho hrnca

Ale akože asi v hocijakej reštaurácii takéto jedlo nenájdem, čo? :slight_smile: Aspoň som nevidela ešte zatiaľ. Rada by som to ochutnala.

vsak ale to si vies celkom polahky pripravit aj doma:) istotne najdes kopu receptov, podla ktorych by si to zvladla aj sama:)