Tak tú ja teda surovú mám veľký problém zjesť.
Tiež by som si to asi radšej odpustila a bola úplne bez ničoho, než by som mala len tak surovú mrkvu si vziať do ruky a obhrýzať
Určite sa navečeraj, lebo potom ťa chytí vlčí hlad a vyješ celú chladničku a je po chudnutí Možno skús však večeru posunúť aspoň na dve hodinky pred spaním a nech je zložená z niečoho ľahšieho a veľa zeleniny.
ja by som teda bez vecere nemohla byt, by ma v noci matalo ved daj si nieco lahke, nejaky salat alebo na nete popozeraj recepty je ich viac nez dost, a ked sa ti nechce zvlast veceru varit tak len jogurt alebo donaskovu sluzu
ZIMCIARA - podobne, ist hladna spat, tak to u mna nehrozi
najest sa musiš, aby nebol jojo efekt. Ale určite by som pridala šport, cyklistiku, kolobežka z cyklospecialit, behanie, plavanie, joga a skus si kontrolovat prijem a vydaj kalorii
aj vecerat mozes, nikde nie je napisane, ze ten, co neveceria, lahsie schudne. prave naopak, moze sa ti to vypomstit, nieco lahke ako napr.cottage cheese je na veceru uplne idealne.
Ja jem večer okolo šiestej a potom sa snažím už nič nejesť. Neviem si predstaviť nevečerať. Pár krát som išla spať bez večere a v noci som bola hladná:-(