co je to za pravidlo? to plati na tyzden alebo na den alebo ako?
Ahoj, vadná nie si, ale to čo si čítala je blbosť Ja som si to tiež myslela že hladovkou schudneš ale preveže keď držiš dietu tak tvoje telo si začne robiť ešte väčšie zásoby lebo sa zľakne toho že má zrazu maly prijem. Najlepšie ti to vysvetlí nutričný poradca, on ti urobí jedálniček na mieru a ja som tak schudla po dlhych rokoch trápenia
jasne, ked niekto nevie ako na to, sam si nevie poradit, tak toto je jednoznacne idealne riesenie
Ja momentále skúšam 15 - 9 pôst, takže jem večeru o 17 a potom až ráno okolo 8. Zatiaľ to držím týždeň takže výsledky nie sú:-))
a dari sa ti? mne tieto diety zatial nevysli ani raz
Akože podľa mňa niektoré sú ozaj účinné, ale to je fakt že individuálne a je potrebné si ju prispôsobiť sebe.
u mna by toto tiez nepreslo hlavne si neviem predstavit ze by som posledne jedlo mala o 17tej
Veď ale to si môžeš navoliť nie že kedy začneš a kedy skončíš. A zas keď máš plnohodnotné tie jedlá tak si myslím že sa to dá potom vydržať zvyšok času na čistej vode
neviem, ci ta cista voda zasyti, ale skusit to mozes ale nieco na tom mozno bude, lebo ja osobne to mam tak, ze cim viac vody za den pijem, tym menej byvam hladna. ono to s tym urcite suvisi.
ano, vies ten zaludok aj takymto sposobom oklamat ale asi nie na dlho.
Tak ako napad to nie je zly, ale zas si zober ze z tej vody neprijmes potrebne mineraly a vitaminy… ked uz tak mozno by osm siahla po nejakej mineralnej vode.
Tak budeš brať dodatočne vitamíny Vybavené.
Ja tiež skúšam pôst ale som na začiatku takže na výsledok je ešte čas.