Chudnutie pocas noci

ahojte, chcela by som sa spytat, ako vnimate taketo produkty, ktore takpovediac napomahaju tomu chudnutiu pocas spanku? viem, ze sa to nevyrovna pohybu a strave cez den, ale takyto doplnok k tomu by mohol byt mozno fajn…

neverim tomu, ze to je nieco zdrave!

za mna je vporiadku, si s niecim dopomoct, pokial to nie je len o tom jednom produkte, ale celkovo je to ako doplnok k cviceniu napriklad. prave som sa po sviatkoch na seba pozrela v zrkadle. takze je najvyssi cas, dostat sa do formy do plaviek :blush:

Pokial je to vyzivovy doplnok, tak to celkom urcite nie je nic drasticke.

zalezi od toho, ci je to naozaj vyzivovy doplnok, lebo ako vieme, vela veci sa takto len tvari.

ano, su take produkty a nie je to nic skodlive ako tu niekto pisal. je to aj na podporu regeneracie pocas noci… treba sledovat aj samotne zlozenie, co to obsahuje, netreba vsetko hadzat do jedneho vreca. :slight_smile:

Keby také niečo bolo tak by sme boli všetci ako prútiky:-))

Ano, na tu lepsiu regeneraciu som videla ja ja produkty :pray: Nemusi to byt vyslovene chudnutie.

pokial ide o nocnu regeneraciu, tak ta je super, ak pocas dna vydavame velku aktivitu alebo cvicime.

Ja si tiez myslim, ze nie vzdy je uplne jednoduche pre to telo na 100% sa zotavit a zregenerovat, ked je ta zataz proste vacsia ako zvycajne. Plus ked sa do toho zakomponuje aj taky stres napriklad.

presne, niekedy telo bojuje, najma ak sa s cvicenim len zacina, byvaju aj svalove horucky a podobne.

to ano, stres dokaze s clovekom spravit velmi vela. mala som obdobie, kedy som pekne chudla a nejako som ani necvicila, teda nemozem povedat, ze by som sa isla pretrhnut :smiley: ale vtedy som bola nastavena uplne inac, proste hlava v pohode, psychicky vyrovnana, neprezierala som sa a podobne. ta hlava jednoducho dost vela spravi.

regeneracia je velmi dolezita, o tom niet pochyb. ale ak sa produkt prezentuje ako nocne chudnutie, potom sa nemoze nik cudovat, ze ludia tu regeneraciu velmi nevnimaju…

Ano, hlava vela spravi v takychto pripadoch. Musis si ju vycistit a nastavit sa, proste mat telo aj hlavu v rovnovahe. Ono to cvicenie mne osobne dost pomaha prist na ine myslienky…

ta formulacia byva casto matuca :face_with_peeking_eye: ja som si po jednom cviceni normalne musela davat paralen, potom mi vo fitku poradili, nech si dam aj nieco na regeneraciu. a to bolo uz o inom, telo sa lahsie zotavovalo.

jednak lepsie zotavenie, ale mne to dost vyrazne pomaha aj na zlepsenie metabolizmu napriklad :slight_smile:

a nepomohlo ti to aj so spankom? ja som sa nevedela velmi vyspat, ked som cvicila, najma ak to bolo v poobednych hodinach.

EMFIORE Night Burn – nočná metabolická formula | Podpora metabolizmu počas spánku A s tymto konkretne nemate skusenosti?

toto veru nepoznam, som zvedava, ci to niekto uzival. podla popisu to vyzera presne to, co by mi mohlo pomoct, alebo aspon ulavit pocas spanku.

Zalezi, co od neho ocakavas. Ja ho uzivam a teda mne pomaha v tom, ze konecne vecer nemam chut vyjest celu chladnicku, co je pre mna velky pokrok :smiley: Ono to tie chute drzi na uzde, ja som s tymto mala extremny problem.