Cisárskym rezom by sa dnes mali v Bratislave narodiť siamské dvojičky

Cisárskym rezom by sa dnes v bratislavskej fakultnej nemocnici mali narodiť siamské dvojičky. Ako pre TASR potvrdila hovorkyňa Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave Rút Geržová, operácia sa začala dnes o 10.00 h

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/7348-cisarskym-rezom-by-sa-dnes-mali-v-bratislave-narodit-siamske-dvojicky

su sposoby ako urychlit zotavenie po cisarskom reze?

neviem no. Ja som bolest citila cca tri mesiace, než som bola uplne fit. No dost to boli. SKoda že nie su triky, ako tomu pomoct

su, moja znama i na to prikladala pumpičku, ale nerodila na SR, rodila vo Francuzsku

nakolko su siamske, prirodzenou cestou by to ani nešlo. Snad je všetko v poriadku, držím palce. Cisarskym rezom sa rodi čoraz viac deti. Len škoda, že mamičky dost trpia na bolest jazvy po reze a neda sa im nejak pomoct.

celkovo dvojcata prirodzenou cestou je dnes skor uz raritou :slight_smile:

a ved to uz bolo davno, ked pozeram na ten datum, kedy to tu pisali :slight_smile:

len škoda, že sa po cisarskom reze mamička tak dlho zotavuje. Škoda, že ten proces nejde nijak urychlit

prajeme vela zdravia a mamičke skore zotavenie a vela sil .

myslím si, že rodit dvojčata prirodzenou cestou ani nejde. Tak je cisarsky rez asi samozrejmost. Sice to ovela via c a dlhšie boli, ale tie detičky za to stoji.

dvojičky a rodia iba cisarskym rezom. je to tiež druh porodu a hlavne je, že suvšetci v poriadku. jak mamička, tak aj detičky. Bolest prejde a za par dni o nej mamička nebude ani vediet

tiež nepoznam nikoho, kto by rodil dvojičky prirodzenou cestou. Su to ale dvojnasobne radosti. Mamičke daju niečo od bolesti a može sa venovat svojmu štastiu

sama som rodila, zas ebou mam jeden prirodzeny porod a jeden cisarsky rez a musim sa priznat, že cisarsky rez je horší. Ovela viac to bolí, žena sa dlhšie zotavuje a jazva sa dlho hoji a druhy den po operacii to šialene boli.Takže treba silne analgetikum

ešte som nerodila, ale zrovna sa o nej teraz ako o novinku u nas dost hovori a piše, takže si ju možno tiež kupim , alebo ako to je?

vo svojom okoli mam par ludi, ktorí maju dvojičky a pravda je, že všetci rodili cisarskym rezom, nik nerodil prirodzenou cestou a tiež sa dost stažovali na bolest. Takže podla mna je uživanie analgetik po cisarskom reze samozrejmostou

zrovna včera som čitala, že pani porodila trojičky cisarskym rezom a po porode použila pumpičku a velmi si ju chvalila

čitala som, že sa da použit nielen po cisarskom reze, ale aj po dalšich operaciach, po ktorych to schvali lekar. Len to nehradi poistovna, ale pacient si to musi zaplatit sam

už ste ju niekto vyskušali? Na akom principe to funguje?

použili ste ju už niekto? Je naozaj taka dobra a bolest potlači, že ju skoro vobec nie je citit?

Podla mna to je celkom nezmysel