Ahojte. Ako som slubil, idem sa pochvalit a je teda cim ;).
Krvne testy dopadli vynikajuco - mam vysledky ako bezny clovek (t.j. clovek, ktory nema cukrovku II. typu). Info o tomto postupe mozete najst na tejto stranke v casti “Základný program biokorekcie cukrovky pomocou BAD Tianshi”.
Len okopirujem a okomentujem:
Prvá etapa: obnovenie narušenej látkovej výmeny a mikrocirkulácie, zvýšenie úrovne vstrebávanie glukózy.
Biokalcium na zníženie cukru: po 0,5 sáčku na 250 ml vody vypiť ráno 30 min. pred raňajkami. Odporúčame zapiť šípkovým čajom.
Biozinok: po 2 kapsliach 1,5 hod. po večeri, zapiť 250 ml vody.
Cordyceps: 2 kapsule 1 - 1,5 hod. po raňajkách, zapiť 250 ml vody - 7 dní, ďalej 3 kapsule - 10 dní, 4 kapsule - 14 dní.
Biokalcium je prasok, ktory mi chutou pripomina nasladle susene mlieko. Ma teda prijemnu chut, vobec nie je problem s vypitim ;). Na zaciatku kury, ked som sa zobudil hladny, tak tento “prasok” mi vyrazne stiahol chut do jedla, t.j. nesadal som ku ranajkam s “vlcim hladom”. Postupom casu sa tento efekt vytraca rovnako, ako aj efekt “ranneho vlcieho hladu” :). V jednom baleni je len 10 sackov, takze je potrebne OBJ dve balenia (t.j. 40 davok, aj ked kura trva len 30 dni - nevadi, doberiete).
Biozinok su male kapsule, s podavanim nie je problem. Nejake zasadne zmeny som si subjektivne nevsimol po poziti. Staci jedno balenie, opat vam cosi vystane, doberiete.
Cordyceps su vacsie kapsule, ale po jednom sa daju vpohode prehltat. Tiez som tuto skutocnost nijak subjektivne nezaznamenal. Tato kura je vypocitana na jedno balenie, takze netreba OBJ viac baleni.
Pridal som si este:
L-Carnitin. Povodne je tento preparat komunikovany ako sucast “spalovacov tukov”, co je pravda. Ono to zase az tak tie tuky “nespaluje”, ale ked chyba glukoza v krvy, tak karnitin “zatlaca” tuk do buniek, cim sa bunka energeticky uspokoji, aj ked dostala “druhotnu surovinu” (prvotna je glukoza, t.j. cukor, ale ked je diabetik nastaveny, tak by si mal drzat nizsiu hladinu cukru v krvy a toto moze byt po psychickej stranke problem udrzat; niekto vas zlahka napali a idete to zajest nejakou sladkou mnamkou). Zaroven, ak mate komplikacie s metabolizmom tukov, ako ja, pomaha tento problem tiez stabilizovat.
Chlorella (mam vyskusane balenie od TopNatur, skusal som aj tie, ktore su dostat napr. v DM, ale pridu len ako placebo, nic nerobili). Kedze liecba, ktoru mam nastavenu zasahuje aj do travenia, tak nie je od veci si pridat nieco, co organizmus detoxikuje a zaroven s tym travenim pomaha. Pri tej detoxikacii som si vsimol taky zaujimavy vedlajsi ucinok - tato jednobunkova sladkovodna riasa “vychytava” aj bezne lieky, cim znizuje ich funkciu. Takze mam vyskusane, ze je dobre si ju davat pred ranajkami, pol hodinu pauza, dat si ranajky a az nasledne lieky. Ak som si ju dal po ranajkach spolu s liekami, tak som znizil ich ucinnost aj samozrejme, detoxikacne vlastnosti chlorelly.
Ak mate tiez problem s “pecenovymi testami”, ako ja, tak si obcas (raz za cca pol roka) ako kuru kupim jedno balenie bud Livinormu, alebo priamo Ostropetreca marianskeho (mam vyskusaneho vyrobcu Warrior, dalsie som neskusal). Livinorm je kombinovany pripravok s vacsim mnozstvom zloziek, subjektivne mi ale pride slabsi. Priamy extrakt tejto rastliny mi pride silnejsi (hlavne, ked vecer malo pijem, tak to ma rano neprijemny dopad ).
Subjektivne som sa asi po tyzdni zacal citit nejaky prejedeny, tak som ubral na velkosti porcii. Dalsi tyzden to ale pokracovalo, tak som este z tej polky ubral dalsiu polku, az som takto zostal doteraz (t.j. moje bezne tretinove porcie). Tiez vrele odporucam JEDLO DOKLADNE POZUT!!! Hlavne co sa tyka zeleninovych salatov som mal pocit, ze ked to len nahlivo “zhltnem”, tak to mnou len prejde a nic z toho jedla nemam, ale ked si na to dam cas, kazde jedno susto “zomeliem na kasu”, tak je to zrazu iny, lepsi pocit :).
Pri luskani tejto stranky o Tianshi som narazil na energeticke naramky. Nie som nejak na “cetky” a uprimne, zlata retaz okolo krku, ktoru moze podaktorym miestnym hooligans zavidiet aj kotva z Titanicu, mi nic nehovori. Opat to bol len pokus, ale ked som po dvoch tyzdnoch zaznamenal “uspech” s kurou, tak skusim, v najhorsom pripade budem mat malu cetku :). OBJ som si teda jeden. Ci ma nejaky relevantny dopad na moje zdravie, alebo je to len dasia draha cetka, nemam ako zmerat. Jedine, co viem zmerat, je skutocnost, ze je magneticky. Subjektivne som jedine zistil, ze mi chyba, ked si ho zlozim (sprcha, umyvanie riadu, …), co ale moze byt uplne normalne (nenosim a ani som nenosil ine cetky). Kupu nechavam teda na zvazeni kazdeho z diskutujucich.
Ked to teda mam zhrnut, tieto “lieky” boli znacne drahe, ale mne osobne pomohli. Citim sa opat lepsie, krvne testy dokazuju, ze je tomu aj objektivne tak :). S importerom, ktory tieto produkty dodava na Slovenku nemam nic spolocne, kedze ja som v BA a oni v KE. Tiez nebyt uz spominaneho znameho, o ich existencii som dovtedy nevedel (t.j. nie som ich “spriatelena ovecka”, ktora bude blacat tak, ako oni piskaju).
Aktualne skusam druhu etapu. Na dalsiu kontrolu idem o 4 mesiace, takze mozno sa uz s doktorom zacnem dohadovat, ake lieky mozem zacat vyhadzovat ;). Ano, liecba cukrovky (ak to teda takto mozem nazvat) je na “dlhy beh”, ale je to hlavne o zmene zivotneho stylu. Tabletky a vitaminy su len barlickou a urcite to nefunguje ako s chripkou, ze doberiem antibiotika a som fit.
V pripade otazok sa kludne spytajte, ak mate nejake tipy, sem s nimi, rad sa opat niecomu novemu naucim a mozno mi to zlepsi kvalitu zivota :).