Nenecham si doma veci zbytocne, take, ktore realne nemaju vyuzitie, idu prec ![]()
Tak toto by som sa chcela niekedy naučiť. Ja obkŕšťam všetko, čo sa dá
Áno, občas to oľutujem, ale neviem sa toho zlozvyku akosi zbaviť
A ani lieky nezvyknem odovzdávať aj keď sú staré. Hovorím si, že mi je to ľúto vyhodiť, ale zase sa mi to ani nechcem odniesť ![]()
Tak to je zle. Staré lieky by sa nemali užívať.V lepšom prípade ti len nebudú účinkovať, ale tak stať sa môže kadečo.
tak kadejake dezinfekcne prostriedky, to napriklad vydrzi velmi dlhu dobu, ine neviem.
No to fakt vacsinou vydrzi dlho, ak je to riadne dobre skladovane a nezmeni po case farbu, zapach atd. Ale tabletky po zaruke si uz nenechavam, aj ked mi je to obcas luto.
Veď to, niekto napríklad len nevie, ako veci skladovať. Potom ti ani reklamácia nepomôže, väčšinou máš teda všetko uvedené na obale, ak sa nemýlim. Ale tak viacmenej tam býva napísané to isté.
Mam doma Alfasilver. A ten napriklad vydrzi dlho, ani neviem, ci som niekedy kontrolovala pri tomto dobu spotreby. Fungoval aj po zarucene. Akoze ale zase viem pochopit takych, ktori to beru striktnejsie a uz by ho nepouzivali, ale absolutne nic sa nestalo.