Nenecham si doma veci zbytocne, take, ktore realne nemaju vyuzitie, idu prec ![]()
Tak toto by som sa chcela niekedy naučiť. Ja obkŕšťam všetko, čo sa dá
Áno, občas to oľutujem, ale neviem sa toho zlozvyku akosi zbaviť
A ani lieky nezvyknem odovzdávať aj keď sú staré. Hovorím si, že mi je to ľúto vyhodiť, ale zase sa mi to ani nechcem odniesť ![]()
Tak to je zle. Staré lieky by sa nemali užívať.V lepšom prípade ti len nebudú účinkovať, ale tak stať sa môže kadečo.
tak kadejake dezinfekcne prostriedky, to napriklad vydrzi velmi dlhu dobu, ine neviem.
No to fakt vacsinou vydrzi dlho, ak je to riadne dobre skladovane a nezmeni po case farbu, zapach atd. Ale tabletky po zaruke si uz nenechavam, aj ked mi je to obcas luto.
Veď to, niekto napríklad len nevie, ako veci skladovať. Potom ti ani reklamácia nepomôže, väčšinou máš teda všetko uvedené na obale, ak sa nemýlim. Ale tak viacmenej tam býva napísané to isté.
Mam doma Alfasilver. A ten napriklad vydrzi dlho, ani neviem, ci som niekedy kontrolovala pri tomto dobu spotreby. Fungoval aj po zarucene. Akoze ale zase viem pochopit takych, ktori to beru striktnejsie a uz by ho nepouzivali, ale absolutne nic sa nestalo.
no to napriklad moja mamka je stara skola. proste co sa neminulo, to sa nevyhodilo, este dodnes s touto teoriou funguje. ale mam kamaratku, ktora uz napriklad jogurt nezje den po zaruke. nic by sa jej nestalo, ale v hlave je jednoducho tak nastavena, ze by sa mohlo ![]()
vela ludi takto funguje dodnes, ale mne sa teda nestava, ze by nieco u nas zostalo.
Tak to je ten lepší prípad, že všetko stihnete spotrebovať. A to u vás musí byť inak celkom aj veselo
Ak máte malé deti, tak sa to dá chápať ![]()
Pravda, s deťmi to proste je vždy tak, úrazy a pády na dennom poriadku, to jednoducho bez toho ani nejde
S tým musí rátať každý jeden rodič.
Hlavne treba mat vzdy nieco po ruke. Ale teda nie len doma, ale pri sebe, aj ked chodis s dietatom von - na ihrisko, na vylet, proste treba byt pripraveny
Clovek fakt nikdy nevie.
Asi je dobre myslieť aj na takéto prípady dopredu, aj keď…Kedysi sa to veľmi neriešilo, ja si pamätám, že som si rozmlátil ako decko hlavu na preliezke a všimla si to až mama, keď som neskôr prišiel domov a mal som tam zaschnutú krv
Krásne časy. To dnešné decká už veru nezažijú ![]()
…ano, taketo spomienky maju viaceri z nas… ![]()
No teraz by sa niektoré ženy zbláznili, to je jasné.
Ale teda netreba robiť zo všetkého halo.
Tak ak by to nebolo nic vazne, netreba hned panikarit, samozrejme. Ved aj to dieta to horsie preziva a znasa, ked je z toho mama v soku
Poznam pripady, kedy sa matka bala viac ako samotne dieta, ktoremu sa ten uraz stal. Ale tak hej, kazdy sme nejaky.
a co je take najlepsie pouzivat pri detoch? asi nieco nie prilis agresivne, teda urcite.
ja mam doma len zopar produktov a tie pouzivam stale dokola. ja som taka, ze ked sa mi nieco osvedci, tak sa toho proste drzim ako kliest.
ale to si myslim, ze takto ma viac ludi. najlepsie je pouzivat overene veci.
ja napriklad iba jeden. a kedze ten ma viacero vyuziti, nemam dovod kupovat nieco dalsie
my sme minimalisti ![]()
A co to je? Ak sa teda mozem spytat ![]()