Co odporucate na rany?

mam doma Alfasilver. ten pouzivame takmer na vsetko, nepotrebujeme nic ine na rany :slight_smile: hojenie je rychle a efektivne.

Ako sa to pouziva? Tekute veci mi napriklad vadia, lebo sa nie uplne dobre vstrebavaju, takuto skusenost mam s kazdym jednym produktom. Akoze uz dlhsie hladam nieco, co sa lahko pouziva, prekryje ranu a nie je to mazlave ci prilis mokre :smiley:

Je to sprej v prvom rade a tekutý nie je. :wink: Áno, mazľavé veci sa zvyčajne nevstrebávajú, tiež sa im zvyknem vyhýbať.

akoze mne by to ani tak neprekazalo, ze je to mazlave, ale ked ono sa to vobec nevstrebava a prave to mi vadi. nemam pocit, ze by to nejakym sposobom fungovalo, preto som od takychto produktov tak nejak aj upustila.

Ak by to vsak poriadne hojilo ako ma, tak asi mi je jedno, aku to ma konzistenciu, ci?

Tak ja som v tomto asi ina, nedam si na seba nieco, co mi je nejakym sposobom neprijemne.

Ja som za to, ze clovek vydrzi kadeco, ked treba, teda aspon dospely, no :smiley: Ale jasne, pokial sa da tej bolesti predist, tak preco by som to nespravila…Nie som masochista ani nic podobne :smiley:

Akože ja som celkom dlho hľadala niečo, čo by bolo aj účinné a pri čom človek netrpí vôbec alebo aspoň nie až tak veľmi :smiley: Popravde, veľa takých produktov nie je, lebo buď boli príliš drahé alebo to moc nefungovalo.

pred a po :smiley: ked uz si to moja necha nastriekat na takuto ranu, tak je to uplne ok :smiley:

Aj to pekne zaschne? Nezotrie sa to?

to sa spravi taky film ako vidis aj na foto, nezotries to uplne lahko, cize je to uplne ok. aj rukav na tom mala potom a v pohode, vydrzalo to :slight_smile:

A co sa tyka toho hojenia, teda skrati to tu dobu liecby? Mna by zaujimalo, ci to teda stoji za to, ked uz si to kupim…So striebrom som doma este nic nemala, ale chcela by som skusit.

Tak striebro je vseobecne zname tym, ze urychluje hojenie, takze by som skusila.

to ja viem, len mala som kadeco ine doteraz a nemala som pocit, ze by to nejak hojilo, tak som hladala nieco ine :wink:

Tak myslim, ze za vyskusanie nic nedame :smiley: Videla som uz viackrat na to aj reklamu na internete a viem, ze aj v nemocniciach to zvyknu davat na rany, ale takto doma ho veru nemam.

ano, davaju, ale nie vsade. vacsinou zvyknu davat nejake lacnejsie varianty :slight_smile:

Všade sa extrémne šetrí, to je predsa jasné. Ja zase nehovorím, že treba vždy úplne tie najdrahšie veci kupovať, ale čo sa zdravia týka, tak tam sa fakt neoplatí byť žgrlavý.

V nemocnici ti je asi jedno, co ti daju a im tiez. Domov by som si uz COKOLVEK nekupila.

Za ako rychlo sa to vie zahojit s tymto sprejom?

za take dva-tri dni uz to bolo uplne pekne. :slight_smile: inak to moze trvat kludne aj tyzden, uz aj take rany som mala.