To si sa dorezala a dala si na to toto? Ja by som to nevydrzala asi Nestaci leukoplast? Ten este dokazem prezit
A preco by si to nevydrzala? Vsak to pri tom nic necitis, nema to vlastne ani preco stipat, kedze to neobsahuje ziaden alkohol. Zbytocne sa ludia velakrat boja podla mna
Staci skusit raz a uvidis, ze je to upne bezbolestna zalezitost. Ale tiez som taky, ze pokial nevyskusam, tak tomu velmi nedoverujem, takze to chapem. Odmalicka toto mam tak zafixovane, myslim, ze nie som jediny.
Tak asi viaceri by netvrdili nieco take, ak by to tak fakt nebolo Asi skusim, potrebujem nieco take doma.
Obyčajný Sudocrem nie je dobrý? Nestačí?
neviem, ten je vhodny primarne na detske zapareniny napriklad nie? aspon len s tymto mam ja skusenost.
Veru na iné som ho ešte ani nepoužila, takže ti neviem povedať. Mne by ani nenapadlo ho použiť na sebe napríklad. Skôr by som hľada niečo konkrétne na rany, nie na kožné problémy. Tamto si dávam na vyrážky a podobne.
No len sa pýtam, lebo to je asi jediné, čo mám doma také, čo sa natiera.
Ja nedám dopustiť na obyčajnú alpu, tú kydám na každú ranu:-))) Ale syn ten by sa zbláznil, tam musím používať niečo čo neštípe, mám betadyne alebo bephanten na rany.
mne napriklad vyhovuje najviac Alfasilver. ten nestipe tiez, ale zase ani nefarbi. betadinom sa mi naposledy podarilo zafarbit tricko, takze to uz doma ani nemam, ani kupovat nebudem
A ten je na základe čoho? Po anglicky viem, ale ako sa aplikuje ma zaujíma.
Aplikuje sa to nastriekanim na ranu, nakolko je to sprej. Podla mna najlepsie mozne riesenie, lebo tym padom nie si vobec v priamom kontakte s tou ranou, nedotykas sa jej.
No tak na ranu môže byť dobré použiť sprej, ktorý podporí hojenie a zabráni infekcii, ale je dôležité nezasahovať do rany viac, než je potrebné, a minimalizovať kontakt s ňou, kým sa neuzavrie, takže zalepiť ju nie je tiež na škodu, si myslím.
Nemám skúsenosť s týmto sprejom konkrétne, ale striebro je dosť účinné, aj koloidné som mal doma kedysi a bolo to okej.