No, pochvalte sa, ake darceky ste dostali alebo ake netradicne ste darovali ?
ja som dostala plavbu,bezky a kozmetiku + vonavku, bola som asi dobra a darovala som hodinky DW, namalovala som obraz (akoze no taky citat som tam napasovala s pismenkami, neviem ci sa to da nazvat namalovala) a este tiez klasika kozmetika, kniha, ponozky priatelom a rodine
chvalim sa, dostala som adoptovanu kozu… od najlepsej kamosky. vraj niekde ju chovaju na farme a ja ju vlastnim, platim jej jedlo a take veci, aby prezila, len sa o nu stara niekto iny… sranda, ako fakt som sa pobavila… a ja som darovala bratovi a jeho snubenici svadobny darcek plavbu celkom som sa plesla po vrecku no
No tak oproti vam dievcence, som dostala iba same prakticke veci. Sadu hrncov a utierky a formu na pecenie torty a samozrejme ponozky nesmeli chybat ani tieto vianoce
Prečo?? Podľa mňa to je pekné, že si aj dospelí povedia, čo dostali. Nie je to o porovnávaní ale o tej radosti. Ľudia by sa mali vedieť tešiť z malíčkosti.
tak ale myslim, ze kazdy sa tesi z tych svojich darcekov nie? aj ked len z malickosti. ja neviem ci ma potesi ked mi tu niekto koho nepoznam napise co dostal na vianoce
Ja som dostala väčšinou praktické veci. Ale najlepší darček som si dala ja - nová gitara. Kupila som si ju v povianočnej zľave, ktorú som našla tu - Najnovšie zľavové kupóny pre jún 2024 online. Každoročne si dávam najlepší darček sama
a ste niekto vracali vianocne darceky ci nie? mne to pride take sproste, co ked sa ma na to niekto opyta, ze kde mam ten jeho darcek a ja budem musiet poveda, ze ho uz nemam
tak to mas pravdu! uz som si viac krat povedala, ze sme mali radsej novy starat ako tento prerabat. ale tak uz teraz s tym nic nespravime, uz to musime len nejako vydrzat.