Dobry den chcem sa spitat mam dceru druhacku a nechce chodit mi do skloly a uz som v koncoch prosim poradte mi mam znou ist k psychologicke lebo uz naozaj neviem dakujem
Moj e-mail mikinkaa2@azet.sk
Dobry den chcem sa spitat mam dceru druhacku a nechce chodit mi do skloly a uz som v koncoch prosim poradte mi mam znou ist k psychologicke lebo uz naozaj neviem dakujem
Dobrý deň, mala som podobný problém. Dcérka nastúpila do škôlky ako 3- ročná, je vnímavá a veľmi citlivá. Na zmenu reagovala pocikávaním a po 3 mesiacoch pobytu v škôlke aj tikovou poruchou, ktorá bola vyhodnotená odborníkom ako prechodná a som s ňou na predĺženej rodičovskej dovolenke. Sme doma a pomočovanie sa tiež v krátkej dobe doma vyriešilo a tiky už našťastie nemá, ale je veľmi na mňa naviazaná, je podráždená a za všetko plače, pripisujem to aj vzdoru. Nechce ísť ku nikomu, ani ku starým rodičom, stále chce byť pri mne. V septembri ide znova do škôlky, má 4 a pol roka a veľmi rada by som sa poradila ohľadom homeopatík, či by boli vhodné pre dcérku a aký je ďalší postup. Chcela by som predísť ďalším problémom a nejako pobyt dcérke v školke uľahčiť. Ďakujem za každú radu.
Ako to u vas prosim nakoniec dopadlo? Mam momentalne dost podobny problem. Deti, ked su u neho tak pridu ako vymenene.
Dobry den mam 5 rocneho syna ktory vobeec nechce ist do skolky prosim o radu ako sa snim zhovarat doma lebo uz neviem vsetko som skusala je to prve dieta co mi nastupilo do skolky som uz naozaj zufala