Dr. Natura - Colonix

áno, ak napríklad nepiješ dostatok vody a za dávkou psyllia sa napríklad naobeduješ. Mám takú skúsenosť, asi to naviaže celú stravu a potom ten obsah trošku potrápi brucho.

Ivanka, vdaka za drahocenné rady, vyskúsam.

keby bol colonix taký zázračný, ako ho niektorí ľudia opisuju, vláda by ho kupovala ľuďom aby boli všetci zdraví a mohli pracovať až do 100 rokov , bolo by na dôchodky a všetci by boli spokojní ľudia radšej sa zdravo stravujte,pohybujte sa a pozitívne myslite za každých okolností a budete o.k

pripravok je predajny v lekarnach pozri sa na stranku dr natura tam to najdes je tam zoznam lekarni inac sa nemusis bat ja som ho pouzivala mne pomohol.

Ja by som sa chcela vyjadrit celkovo k viacerym prispevkom v tejto diskusii. Kazdy tu spomina iba Colonix - ti negativisti to prirovnavaju k Psylliu samotnemu ale nie je nahodou tou ,hnacou, silou v tom celom programe produkt Paranil. Ved ten Colonix ma sluzit na to, aby tie parazity vysli von ale Paranil ich ma uvolnit a zneskodnit - alebo sa mylim? Cize samotne psyllium by tym padom nebolo ucinne. Ja uz neviem, tiez ma ta stranka drnatury dostala a neviem co mam teraz robit.

Colonix som neskúšal, ale mne črievko parádne prečisťuje žinčica. Pijem pravidelne 3x20 ml denne, samozrejme len v období leta, lebo v zime je nie taká dobrá. V zime užívam ProBiotic12 1 tobolku denne a moja črevná mikroflóra je takto vyvážená a môžem povedať, že neviem čo to je chrípka a iné respiračné choroby už asi 2 roky! Je potrebné mať pomer “dobrých” a “zlých” črevných baktérií v rovnováhe, tak si na to dávajte bacha.

Práve som dočítal toto fórum. Mám divné pocity, lebo dnes očakávam zásielku - 3-mesačnú kúru COLONIXU. Sľubujem, že po jej ukončení Vám dám vedieť. Viete, myslím si, že k veci by sa mali vyjadrovať ľudia, ktorí majú s s ňou osobnú skúsenosť a nie takí, ktorí si myslia, že všetko vedia, všade boli a od všetkého majú kľúče. Uvidíme, kto má pravdu.

Jozef ahoj rozmýšľam neviem sa rozhodnúť. Píšeš že po skončení dáš vedieť. Ale my baby no vieš. Máš nejaké výsledky? Pomôž mi vyriešiť dilema. DíK

Dobrý deň, ja som vyskúšala colonix a napriek tomu, že som bola zo začiatku tiež skeptická, môžem potvrdiť, že mi pomohol. Mala som problémy s nadúvaním a tento môj problém úplne vymyzol. Taktiež mám viac energie a čo je najdôležitejšie prestala som mať migrény. Ak máte otázky na odborníkov pozrite si stránku Drnatura a tam sú aj vyjadrenia odborníkov poprípade si kliknite na link dr.podlupszkics@gmail.com a to je gastroentrológ, ktorý vám ochotne pomôže. Prajem pekný deň a colonix určite vyskúšajte, nebudete ľutovať.

Ahoj, mne včera došiel balíček, no zatiaľ ma ani nepohlo, uvidíme ďalej čo bude. Všetkým čo máte problém ako ja, tak držím palce. Ako som čítala príspevky na stránke Dr. Natura, tak tam uvádzajú, že sa účinok prejaví až po 8 dňoch. Trpezlivosť ruže prináša.

Prečo z Ameriky? Však cez internet od Dr. Natura, ja som objednala v nedeľu a došlo to už v utorok 207 eur za 3 ks.

Ahojte, ako som písala nižšie, užívam Cololnix od utorka, no nafúkaná som ako balón, žiadne ploché brucho zatiaľ, veľmi dúfam, že sa to zmení. Je jasné že to čo má vyjsť, je aj colonix, ktorý sa naviazal na stolicu, ale za toľko peňazí, momentálne veľmi málo muziky.

Prosím vás odpíše mi nikto, kto má osobné skúsenosti s Colonixom, či ozaj pomáha, ďakujem.

Ahojte, pre Colonix som sa rozhodla pre dlhotrvajúce problémy s trávením, lekári mi nič vážne nenašli no moje ťažoby, zápchy pretrvávali a aj bolesti brucha, bolesti pankreasu a ťažké trávenie. Nemám nadváhu, som štíhla a Colonix som sa rozhodla vyskúšať z čisto zdravotných dôvodov po konzultácii s lekárom. Zo začiatku - pár dní som si musela zvyknúť na iný režim, chuť ale v pohode! Vybrala som jednu kúru + kúru na detoxikáciu. Celé mi to trvalo 2 mesiace. Nič podobné ako je na fotografiách sa nedialo, len som mala ľahšie trávenie, nenadúvalo ma a fakt pocit prečistenia bol úžasný. Malo to vplyv na trávenie, postupne problémy prešli a schudla som 2 kg, ktoré sa snažím teraz pribrať:) Myslím, že stravovanie som nezmenila, zaoberám sa zdravou výživou, takže tým som neschudla určite, nikdy nedržím diéty. Môžem veľmi odporučiť! Colonix som si kúpila v lekárni. Okrem zlepšenia trávenia som sa cítila po dvoch týždňoch menej unavená, aktívnejšia a v lepšej nálade. Keď sa človek cíti zdravší a ľahší, tak si dáva pozor aj na návyky stravovania a je pozitívnejšie naladený. Moju zmenu si všimli aj v práci. Mne to subjektívne ale aj objektívne pomohlo, zlepšil sa mi ekzém na pokožke, nemám problémy s trávením… Občas keď po služobných cestách a stresoch cítim, že sa horší trávenie nasadím si psyllium, doplním pitný režim a je to ok. Nezabudnite očistnú kúru spojiť s pitným režimom, relaxom ale aj športom. :slight_smile: Držím palce a prajem všetkým aby ste sa odvážili začať s kúrou a vytrvali v nej, aj dlhšie než 1 mesiac. Myslím si, že to má význam. Cítim to na sebe.

Ahoj Hanka, osobne skusenosti mam velmi dobre s Colonix programom. Napisem ti kratky pribeh. Ja som osobne mala problemy s travenim, velmi vela som chodievala k gastroentrologovi, kym jedneho dna som natrafila na internete na stranku drnatura.sk Odkedy absolvujem kuru Colonix ako aj moj manzel problemy vobec nemame a to ti pisem z vlastnej skusenosti. Treba vyskusat.

Ja mám problém so žalúdkom, od každého lieku ma bolí, tak mám strach, že aj od colonixu budem mať bolesti. Všetky vedlajšie účinky na prílobalových lístkoch liekov aj prírodných produktom mám.

Ja si Colonix asi raz za rok objednam a som s nim spokojna, teda az na tu cenu. Kazde rano sa zobudzam s upchatym nosom a uz takmer vobec nemam cuch a po Colonixe sa mi zvykne na par tyzdnov vratit cuch, pocit upchateho nosa zmizne. A len pre informaciu dodam, ze nielen pri objdenavke zo Slovenska vas vyjde jedno balenie 89,90 €, ale aj pri objednavke z Nemecka, pozrela som si nemecku stranku Dr. Natura. Neviem, ci vam to pomoze, ale posielam link na tu americku: http://www.drnatura.com/colonix/

A Ty najskor premyslaj a potom nakupuj. Myslim, ze vacsina pozitivnych prispevkov v tomto fore je cirou reklamou. Pozrovnajte stylistiku, interpunkciu, diakritiku. Myslim, ze uz sa tu niekto odvolaval na stranku Ambulancie klinickej vyzivy, kde je hodnotenie takychto zarucenych detox. kur, odporucam precitat a komu uz to nepomoze, no, ten si zasluzi byt o 200 E chudobnejsi.

Ivanka to pekne napisala, ďakujem za ten link, ja mam však problém s Candidou albicans, liečim sa uz rok Diflucanom a nejak nepomáha, okrem toho som uz držala dietu 6 týždňov bez cukru a všetkého sladkého a bieleho pečiva, chvílu bolo dobre, kým som nezačala brať antibiotiká a som tam, kde som bola. Preto som sa rozhodla začať v čreve a pri Colonixe je nejaká zložka proti plesniam, preto ma to oslovilo. Bola by som rada, keby niekto napísal skúsenosti, ako sa zbavil plesní v organizme. Brala som aj Chlorelu a Jačmeň a mala som stále problémy. Ďakujem všetkým, ktorí si prešli niečím podobným a poradia.

Ďakujem Vám za Vašu radu, lebo aj ja som sa rozhodovala, či objednať, alebo nie.