Dr. Natura - Colonix

Práve som doužívala Colonix.Vydržala som až do konca,lebo som čakala,či už konečne začne úcinkovať.Ale zázrak sa nekonal.Ak účinkovali aspoň tie kapsule,možno mám teraz v tele mrtve príšerky,pretože von sa nedostali.Bola som totiž stále zapečená.Jediný účinok bol nakoniec len ten, že som naozaj minula menej toaletného papiera.Ale toto ušetrenie papiera ma vyšlo pekne draho. U mňa to teda boli vyhodené peniaze

Tie prišery je vlastne colonix usadeny v crevach ktory potom vychadza von. len tolko k tomu.

Súhlasím ze su nenazrany ja som si objednal komplet program colonix na 1 mesiac za 95euro
co je zhruba 3000sk. Nasiel som stranku v cechach kde sa da kupit paranil + colonix bez kleri caju co je uplne zbytocna vec imho za 1800czk objednavam druhe balenie odtial.
http://www.zdravi.drnatura.cz

Ja chodim tak 1x za den uplne normalne ako predtym netreba mat ziadne obavy. Sice v poslednom case asi po 2 tyzdnoch uzivania je to skoro presne kazdy den doobeda. A ked to na mna pride tak proste musim ist na wc. Takze bacha na to :slight_smile:

To co z teba vychadza je colonix ktory sa prisposobil tvaru creva niektory ludia su fakt nepoucitelny a myslia si ze su to parazity.
Inak dobra reklama ked tak skvele funguje :wink:

Ahoj Anie, prosím Ťa u koho si objednávala v USA program COLONIX, aký je postup? Nevieš čo stojí teraz a koľko je poštovné za 3mes. balenie? Nevieš či sa dá u nich objednať aj 3mes. balenie programu Toxinout? Ja som našla objednávku, ale posielaju len do Ameriky a Kanady. Veľmi pekne ďakujem. Lenka

Na tento problém by som odporučil bunkovú výživu od Herbalife pod odborným vedením. Možno by stačil iba ich koktail. Upozorňujem, že nerobím distribútora. toho by ste si našli sama, alebo ak ste z okolia NR, TT, BA, mohol by som niekoho odporučiť. Lebo nieje to len o braní doplnkov výživy,ale aj o odbornom vedení pri ich braní.

Pekný deň, ja som si prípravok colonix kúpila a neoľutovala som.Som nadmieru spokojná.Keby som ho nevyskúšala ani by som neverila aké má účinky.Detoxikácia organizmu je dôležitá.Už užívam druhé balenie. S pozdravom

Prosim vas potrebujem objednat Colonix z USA pomoze mi niekto?? dakujem

Skúste cez www.ebay.com teraz je tam colonix za 65 dolarov doprava zdarma.
Dajte vedieť ak sa vám to podarí.

Po precitani takmer vsetkych prispevkov som sa rozhodla preskumat cenovu ponuku pre ostatne krajiny ako je Slovensko. Chcem odkazat Vam, kt. ste tvrdili ze sa opat chce niekto len nabalit… takze ceny pre UK - 59.44Libr./ 3ks , EU - 66 E/ 3ks, no a USA vychadza najlacnejsie - 59$ / 3ks. Toto vsetko su stranky Dr.Natura.Co sa tyka IBAY - neviem zrejme sa da…o neviem ci by som si kupila nieco " s pod ruky " len aby som usetrila 20-30 Ecok… Ti z Vas kt. hovorili o neziaducich uzinkoch - za vysoku cena a pochvalovali si Psylium…Mozete mi prosim Vas vysvetlit ako je mozne ze Psy + chlorella zabrali a Colonix nie, ked tvrdite ze je to to iste??? Je normalne ze telo niekedy neprijima latky kt. prijimame my… no to este nemusi znamenat, ze to nie je dobre. Mozno to bola iba reakcia na niektoru zlozku, ktobie… Je to ako s tehotenstvom: hovori sa ze ak zena pocas tehotenstva vracia - je to preto, ze sa telo zbavuje toxinov, kt. skodia plodu. Niektore zeny nemaju ziadne problemy. Takze kt. tehotensvo je dobre / zle ? Je to ako s podob. pripravkami - niekto ho znasa dobre, ini nie. V kazdom pripade som tesne pref objednanim…len nahodou som si povedala ze mrknem sem a musim priznat, ze som sa definitivne rozhodla colonix otestovat na vlasntej kozi… Takze uvidime ako zaberie ;o)

Chodte do prdele, akurat zblbnete vsetkych ludi, ktori hladaju nejake vychodisko. Kolko percent z vas ma bude presviedcat, ze najfasa na migrenu je napr. brufen? 90? A mne vyhovuje valetol, a to IBA valetol. Tato cela diskusia je iba o peniazoch. Je jedno take porekadlo “Co nemam, nepotrebujem”. Takze, vazeni diskuteri, podla mna takto, kto hlada cestu a ma na to peniaze, aj tak si Colonix objedna, mozno raz, mozno opakovane, kto peniaze nema, a chce, na jednu davku si peniaze nasetri, ak to bude ucinne, nasetri znova, aj ked nie kazdy rok, ale kazde dva. Ja patrim do tej druhej skupiny, doteraz som nenasla nic extra ucinne,mozno ma to dokopy stalo aj viac, tak teraz som sa rozhodla, ze to skusim,
A nebudem kvoli 200€ musiet predsa predat byt, a uvidim, aked nic, tak nikdy viac, a ak mi to pomoze, poprosim rodinu, nech mi nedavaju nezmyselne darceky na sviatky, ale nech mi prispeju na pripravok, ktory mi pomaha, a je fuk, ci je to colonix alebo psylium, alebo nech to ma akykolvek nazov.
Ako povedal pan Satinsky, “my Slovaci sme taki, neverime, ále , neskusime. Ale neverime.”

Dobry den,po precitani mnohych nazorov na colonix som sa rozhodla ,si ho vyskus.Som velmi zvedava na jeho ucinok,Prosim ked niekto mi vie poradit ako objednat z Ameriky bola by som vdacna.Dakujem.

Súhlasím s pani ivanou. Z mojej vlastnej skúsenosti môžem odporučiť očistenie čriev pomocou zeleninovej šťavy. Asi dva týždne si každé ráno pripravím šťavu z mrkvy, petržlenu, zeleru a cvikle asi 3-5dl a vypijem po dúškoch na lačno. Počas dňa dodržiavam pitný režim. (Treba začat cez víkend, keď ste doma…)Jem striedmo, hlavne veľa zeleniny a výsledok je výborný pocit ľahkosti, veľa energie a dobrá nálada. Doporučujem vyskúšať. Rendy

Ahoj Barbora,od tvojho nazoru uplynul rok aj pol.Som zvedava ako sa citis teraz.Ja som dostala tiez boreliozu a ak ozaj Ti tak pomohol colonix objednam si tiez.Prosim ozvi sa.Dakujem.rosalia

Dobry den,
chcela by som vyskusat Colonix na precistenie hrub.creva.
Kolko stoji celá kura, resp. kolko z toho treba uzivat, aby vysledok bol adekvatny.
Dakujem za odpoved.
Buráková

Dobry den, cela kura colonixu stoji 89eur ak si kupite 3 balenia tak jedno balenie stoji 69eur.Odporuca sa troj mesacna kura pre zvyseny efekt.

S pozdravom

Gabriela Labszka

Dobry den,ja som si nechala poradit od kamarata.Dlho som mala problemy s travenim uz som vyskusala rozne pripravky a nic mi nezaberalo.A tak som si nechala poradit.A neolutovala som.Dnes mozem tvrdit ze nie.Colonix som zacala uzivat pred viac ako mesiacom.A som spokojna.Ani som si nemyslela ze mi uz konecne nieco pomoze.Ten prvy tyzden som velke zmeny nebadala no potom, nastali.Mala som problemy so stolicov a odkedy uzivam colonix mam stolicu pravidelnu.Vrele odporucam kazdemu.

Moze sa vyskytnut bolest brucha pri uzivani Psyllia???

Moze sa vyskytnut bolest brucha pri uzivani Psyllia???