Uvažujem o epilácii laserom. Máte s tým niekto skúsenosti? Naozaj to nebolí? A aký je výsledný efekt - oplatí sa do toho vrážať tisícky korún? Budem vďačná za akékoľvek info podložené osobnou skúsenosťou.
Aký je rozdiel medzi depiláciou a epiláciou? Dá sa zbaviť chlpov aj u chlapov, hlavne medzi očami.
Áno, epilácia je možná aj u mužov, dá sa ňou zbaviť chlpov kdekoľvek na tele, medzi obočím, v nose, v ušiach, dokonca aj fúzov
Linda, moja krasna, epilacia laserom certovsky boli. Bola som aj tetovana, ale to bolo posteklenie oproti epilacii. Pravda, zalezi tiez na tom, kde sa nechate epilovat. Ale ak znasate bolest dobre, tak myslim, ze to stoji za to. Z ekonomickeho hladiska-najdite si akciu,inak sa nedoplatite. Pojdete tam totiz viackrat a plati za za kazdy zakrok rovnako. S pozdravom, Silvia
a co kvoli chlpkom dam na seba dva kubiky hliny ak mi to vadi???
Dnes som bola prvykrat na epilacii laserom. Ziadna sranda,ale da sa to vydrzat. Este sa tam budem musiet vratit 3-7 krat,aby bol efekt trvaly… rozhodla som sa este pre epilaciu viacerych casti tela:) dufam, ze tuto investíciu neolutujem. Na moje prekvapenie sa dava epilovat vela muzov!!! takze nie len zeny…a epiluje sa vsetko
Depilovať sa može každa žena doma. Epilovať nie.Epilacie sa robia v študiach ponukaju skvele zbavenie chlpkov.No čitala som o tom viac a odporučam viac preštudovať aj vam aby ste sa spravne rozhodla.Pre niekoho je to bolestive pre druheho nie.Ano stoji to vela a preto si musite spraviť zaver sama.Ale tieš som chcela ist na epilaciu a zaujmela som sa kde a ake ceny. No nie je to lacne a preto rozhodovalo aka bolesť a cena.K tomu mi znami povedal,pracuje ta sestra a nestači ako pišu 5-krat ale minimalne 10-krat A NEMUI ZABRAť.
Dosť ma to zaujalo a patrala dalej.Zistilôa že ma pravdu a preto vam odporučam zvažte všetky za a proti aj či uživate hormonalnu antikoncepciu a ake ma pre vas učinky.
Ja som bola na oboci 4X laserovana a nic!!!
Je to biznis.
Mila Linda, som cca 2 tyzdne po prvej epilacii na tvari - mám citlivu plet (horna pera, brada, krk¨- 20 minút. Nie je to nic strasne, oproti porodu nula. Tam, kde je viac chlpkov pokope, tak to intenzivnejsie akosi zapichá, ako ihlou ked sa pichnes do prsta. na 3 den som mala bradu podrazdenú, ako ked sa spáliš na slnku a potom mas také vodnaté puhieriky. Ak robis odporucam zobrat 2 dni dovolenku. O 10 dní akoby mi rastli chlpy opat - len na brade, ale tie som podla pokynov tamponom a čistiacou vodou pocas 4 dní odstránila. Ja som zatial spokojna. Na 2 proceduru sa mam ohlasit cca o 2 mesiace. Robili mi to k Košiciach - Chirmed - t.č. 50 % zlava. Pozri si www.chirmed.sk - maš tam aj cinník podla oblasti epilácie. Mala som tiez obavy, ale stoji to zato. Držim Ti palce. Jaja
Ahoj mila LANA od tvojej prvej EP ubehlo skoro 5 mesiacov, preto predpokladám, že si bola aj na druhy krát. Akú máš skúsenost ? Ja som bola na prvej procedúre EP na tvári koncom júna a na druhu by som mala ist niekedy koncom augusta.Ja som zatial spokojna, takze uvidim dalej, ci sa oplati platit. Vdaka za reakciu.
depilacia- docastne riesenie, epilacia- trvale odchlpenie.
ano, da
Ahojte, ja som bola na trvalej epilacii vrchnej pery a brady, nebolelo ma to, bolo to v pohode. Chodila som kazdy mesiac na pokyn lekarky, az som sa na to nakoniec vykaslala po 5 mesiacoh, kde jedna aplikacia ma stala 1500 korun. Teraz mi rastu este viac, nepotrebujem, aby sa na mojom probleme niekto nabaloval, uz si to neprosim…doporucujem vsetkym, nech si rozmyslia, kde idu a za aku cenu, mozno niesu vsetci rovnaki
Ahoj Cilka, chcem sa ta spytat, ze kde si bola na tej epilacii, aby som sa vyhla omylu - tiez zvazujem epilaciu, ale neviem kde…Prosiiiim, viete mi odporucit? vdaka
Caute,ja som bola v Ziline,robit som si dala podpazusie.Ale bola som len raz,pretoze sa s manzelom pokusame o babo,a doktorka mi vravela,ze pri hormonalnych zmenach chlpky opat rastu,takze sa mi to neoplati.Ale aj tak ich mam po tom jednom zakroku o 50%menej.tiez mam chlpky nad hornou perou,k tomu sa mi niekedy zapaluju folikuly,tak to vyzera hrozne,mam co robit aby som to prekryla.
Na epilácii laserom som bola uz asi 4x_pricom medzi každým zákrokom som podla pokynov davala 3-4 mesacne pauzy. No co sa tyka ochlpenia, musim priznat, ze poredlo_jedna sa o depiláciu bikyn. Co sa tyka bolesti pri zakroku neboli to o nic viac ako depilovanie strojcekom_mam pocit, ze strojcekom je to ovela drastickejsie a to som sa strojcekom nikdy neodvazila depilovat oblast bikin, ale len nohy. 1x som absolvovala aj depilaciu predkolenia_holen a lytka, a to bolo uplne v pohode, ziadna extremna bolest.
Co sa tyka ucinnosti zakroku_mno neviem neviem: musim priznat ze ochlpenie poredlo, ale aj tak vyrastaju dalsie a dalsie nove chlpky dokonca sa mi zacina rozsirovat oblast ochlpenia, ale to je zrejme individualne a podmoienene genetikou…Tieto zakroky ma uz dokopy stali cca 13 000,- a ratam s tym, ze dalsiu dvanastku do tohto zainvestujem_co ma absolutne netesi…a to si prosim nepredstavujte nejake extremne rozsirene pralesy do polky stehien_mam taku beznu plochu ochlpenia…doporucujem pozriet ponuky a cenniky na nete…ja som tak spravila az po 4zakroku a zasnem a lutujem to,ze som to dost preplatila.
Ahojte chcela by som sa spytat, uvazujem o laserovej epilacii v oblasti bikin teraz v blizkej buducnosti, len som sa este nerozhodla kde. Na internete sa mi celkom pozdavala Chirmed v BA za cenu 2500,-/osetrenie. Ma niekto prosim s touto klinikou nejake skusenosti? Alebo by ste mi odporucili niekde inde. Nasla som aj kliniky s vyssou cenou, ale nerada by som sa preplatila. Je nejaky rozdiel medzi jednotlivymi klinikami v kvalite tohto zakroku? Vopred za odpovede dakujem.
Ahojte, dala si niektorá z Vás robiť epiláciu laserom niekde v Komárne a ak áno, prosím Ťa kde? Ďakujem,
caute, som 19 rocna baba a mam take male cierne fuziky pod nosom, mam podstupit epilaciu laserom???
ano
poradte mi,chcela by som podstupit epilaciu laserom hornej pery…nema tato metoda nejake vedlajsie ucinky a chlpky naozaj uz neporastu???