Femibion

V rámci prípravy je dôležité naplánovať si pravidelnú preventívnu prehliadku, dbať na zdravý a pestrý jedálniček, pravidelne sa stravovať, vylepšiť si fyzickú kondíciu a zbaviť sa zlozvykov ako je fajčenie a alkohol.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/14312-femibion

dobry clanok a myslim, ze kazda zena, ktora chce byt mamickou by si mala z neho nieco vziat :wink:

mali by sme sa vzdat zlozvykov najma, myslim, ze kazda nejaky mame, ja som do minuleho roku ani poriadne nevedela, ze nejake vitaminy su pri snazeni, ale aj v tehotenstve vhodne, ze nieco mozu pomoct, nevedela som ako vela moze od nich zavisiet, ale som rada, ze som sa to uz dozvedela, ze v tom mam jasno :slight_smile:

Kazda myslim, ze mame nieco, nejaky ten zlozvyk, s ktorym by sme mali nieco robit, ked ide o nasho drobca. Ked sa snazime alebo sme uz tehotne. Napriklad u mna bol velky problem a to roky rokuce so stravou, jedla som na co som mala chut nejako som nekukala na to, co je zdrave ci mam dost vitaminov, dost zeleniny a pod :confused:

Ale to nielen ty, to aj ja som tak mala, preto som si kupila Femibion 1 aby som nemusela sa trapit s jedenim niecoho co nemam rada, co nejako mi neni po chuti.
Tym som to vyriesila myslim, ze uplne najlepsie ako sa dalo :wink:

To si myslím aj ja.
Síce v tehu máme rôzne chute, ale teda musím povedať, že ešte som nestretla budúcu mamičku, ktorej by bolo po chuti napríklad zelenina vo veľkom množstve v tehu, že jej to len tak prišlo na chuť :smiley:
To takú asi ešte nehrali :smiley:

To v tomto ti dám za pravdu, ani ja nepoznám :slight_smile:
Ja v tomto som tiež prípad k pohledaní. @michallin_ka to iné veci nám chodia na chuť, napríklad taká čokoláda a takéto veci, čo? A pritom práve to sú veci, ktoré by sme v tehu nejako nemali, aby bábätku sme nejako neuškodili alebo čo.
:slight_smile:

ahojte dievcata, zaujal ma nazov temy, kedze sa snazime o prirastok, tak som sa tiez dostala k tomuto doplnku, teda pocula som o nom, ale este som si ho nekupila, lebo neviem ci ozaj to potrebujem, ci nejako inak neviem si zabezpecit tie vitaminy, tiez by som bola rada, keby ste mi popisali vase zazitky zo snazenia, cim ste si presli, ako to bolo u vas a podobne, mohlo by mi to hadam pomoct aspon po tej psychickej stranke, ak teda by vas to neotravovalo :slight_smile:

vies si ich zabezpecit stravou, vies si ich zabezpecit aj uzivanim doplnkov :slight_smile: Zalezi co je ti blizsie, ci nemas problem so zdravou stravou, s vitaminmi a podobne :wink:

Tak tie zazitky su kadejake. Aspon u nas. Najskor som ja velmi chcela, mala som pocit, ze uz mi tikaju biologicke hodiny, potom zase drahy to vzal zhurta. Potom som mala zdravotne problemy, tak sme to odlozili a potom postupne sme prisli do stadia, ze sme sa dohodli, ze uz sme pripraveny mat drobciatko. Tak sme sa snazili, neslo to najprv, tak som bol u mojho gyn, radili sme sa ze co, odporucil mi vitaminy, aby som si Femibion zakupila a aby sme to skusali dalej a ze uvidime. A do troch mesiacov to bolo. Najskor mi dni meskali chvilku, potom dlhsie, urobila som test a skakala od radosti :slight_smile:

Ellinina tak vy ste to tiez mali pestre. My sa akurat tiez snazime, uz je to niekolko mesiacov, tak som dufala, ze sa to este minuly rok podari, len nevyslo nam to.
Ale sama sebe som slubila, ze sa kvoli tomu trapit nebudem, ze to nebudem nahanat. Ale chcela by som preto este nieco urobit. Aby som mala taky dobry pocit. Ty si po akej dobre sla k dr??

Mali, ale tak u nas bol problem, ze sme sa ocitli na takom razcesti, ci praca, ci dieta, ako to vsetko dat dokopy. Ci nam to pojde. Tam bolo vela toho.
Netreba to tlacit. Pokial je to len zopar mesiacov, tak este stale sa to da, uvidis ako to bude dalej, ak by sa nedarilo rok a viac, tak to uz je na zvazenie, to uz treba vyhladat doktora bez debaty. Tak ja som bola po asi pol roku, vlastne ked som sla na preventivku, vtedy som aj povedala, ze sa snazime a nejde to, tak sme to spolu prebrali, co by bolo dobre urobit. Sam lekar mi povedal, ze vela krat je problem v tom, ze telo ma malo vitaminov :wink:

ano, to je aj tym aky zivot zijeme, v uponahlanej dobe, to vsetko ma na nas vplyv :wink: a po vacsine v tom horsom slovazmysle :confused:

  • ako na tom si? Niečo sa u vás aj zmenilo? :slight_smile: -

dakujem baby, ze mi pisete :slight_smile:
erika myslis, ze aj na stravu mam dbat aj doplnok nejaky si kupit, ze aj jedno aj druhe aby toho bolo dost?
ellinina juuuj tak ty toho mas tiez za sebou dost, nechcem aby to vyznelo nejako zle, ale trosku ma utesilo, ze viem, ze nie som sama, co ma problemy, co sa trapi s takymito vecami, tento tvoj komentar mi dal taku nadej :slight_smile: toto, co si ty kupila co vsetko obsahuje? ake vitaminy?
maroka niekedy mi to pride, ze cim viac chceme, cim viacej sa snazime, tak tym horsie to ide :confused:

inak vies, ze uz aj nad tymto som rozmyslala, ze mozno aj to ma ovplyvnilo?
ze stresy v praci mozno tiez z istej miery na mna vplyvaju, aj ked nemam pocit, ze sa stresujem, tak mozno taky ten vnutorny nepokoj je vo mne stale, tak to asi tiez urobi svoje :confused: ale snazim sa stresom vyhybat uz a uzivat si kazdy den, lebo na kazdom dni je nieco pekne, pozitivne :slight_smile:
alexandriska ako myslis, ze zmenilo? tak este sa nam nepostastilo, trosku som stravu pomenila, zacala som aj meditovat, akurat teraz sa chystam si aj trosku pocvicit, ked mam dnes tak volnejsie, tak akurat to sa zmenilo, ale vitaminy som si este ziadne nezaobstarala :slight_smile:

vitaminy si si preco este nekupila? :slight_smile: podla mna cim skor ich zacnes uzivat tym lepsie :wink:

Ale je tento doplnok vhodný z pohľadu zloženia? Je to dobré riešenie? Videla som v lekárni už tieto vitamíny, len nič bližšie o tom neviem. Len keďže sa snažíme, tak ma to začalo tak vo väčšom zaujímať :open_mouth:

Pozri keby to nebolo dobre riesenie, tak by som si tieto vitaminy nekupila aj teraz, ked sa snazime opat. Pri predoslom tehotenstve mi prospeli tak nevidim dovod preco by to teraz malo byt inak :slight_smile:
Odfotila som ti zadnu stranu obalu, kde vidis zlozenie, je tam aj strucne popisane, preco je co dolezite a myslim, ze s tym by ta aj v lekarni oboznamili podrobnejsie keby si sa na to opytala :slight_smile:
IMG_20200228_112504_resized_20200228_112526327

Ellinina
Vy už drobca máte, sa snažíte o ďalší prírastok?? Veď to je super správa, to teda na vás myslím a držím palce!