ale nastastie nie vsetkych to tak ovplyvnilo, ze sa z nich stali nie velmi znesitelni ludia. mna teraz asi caka u pana doktora mini zakrok, takze si stale viac a viac uvedomujem, aka som rada, ze so k nemu presla. s tym jeho pristupom je to uplne o inom.
aj ide o niečo vážne, ten zákrok myslím. bude ti to doktor robiť sám na tej jednodňovke, či musíš ísť ležať do nemocnice?
ja som unho tiez absolvovala zakrok. je super, ze vsetko spravi sam, teda myslim predoperacne vysetrenia, samotny zakrok, ale aj nasledne konktroly. to bola pre mna velka ulava, ze som nemusela nikam inam chodit.
to je veru veľká výhoda, že nemusíš chodiť kade tade, všetkým vysvetľovať a zvykať si na ďalších lekárov.
nie je to nic tragicke, urobi mi to na jednodnovke, takze potom pojdem rovno domov oddychovat.
Nasastie teda nemas nic vazne. Aj ti doktor povedal, kolko budes doma, resp. ako dlho bude trvat rekonvalescencia?
kedze ide len o polyp, akoze klud by som mala mat vraj tak 2 dni cca. ale zobrala som si tyzden dovolenky, nech si oddychnem, vsak som poriadne nikde zatial nebola, tak mi to padne celkom vhod.
mne sa takyto polyp objavil po porode, tiez to bolo neskodne. ani neviem, cim to vzniklo, nejako som to neriesila. ked mi pan doktor povedal, ze je to v poriadku, odstrani ho a budem ok, dalej som to neskumala, radsej ![]()
Ano, je uzasne, aky pokoj z neho vyzaruje. Ked sme sa s kamoskou k nemu prehlasili, cestovali sme v strese na prvu prehliadku, no hned ako sme vosli, bolo po strese.
ja som u doktora uz doslova roky. ale u nikoho ineho som sa s takym uzasnym pristupom este nestretla. menila som odvtedy aj obvodneho aj plucneho lekara, teda lekarky. je to hrozne divne, ako sa niektori dokazu spravat k pacientom.
Môžem len potvrdiť, hlavne mi vyhovuje to online objednávanie, navolím si, kedy potrebujem, nemusím sa extra prispôsobovať a hlavne milionkrát preobjednáva, lebo mi to nesedí s prácou.