Gynekolog v Pezinku

To na nom aj vidiet, ako sa s kazdou pacientkou tesi, teda aspon pri mne to tak bolo. Aj z toho jeho pristupu to citi, ze sa snazi naozaj pomoct.

tak s niektorymi pacientkami si pan doktor asi prejde tazkou cestou, tak to sa ani necudujem, ze aj on sam ma z toho radost. nie je to sice bezne, ze by sa takto lekar zaujimal o svojich pacientov, ale uz vieme, ze toto je iny lekar :wink:

bezne to rozhodne nie je, ale o to radsej tam chodim, kedze viem, ze aj doktorovi zalezi na pacientkach, teda na mne :wink:

Ja som sa chcela akurat objednat na preventivku, ale take tepla ostali, ze asi este pockam, nechce sa mi nikam ani pohnut :grinning:

ja sa snažím lekárom vyhýbať v takýchto mesiacoch, aj tak má väčšina dovolenky. okrem toho mi je to nepríjemné, dávať sa vyšetrovať, keď samej mi je na umretie v týchto horúčavách :smiley:

ono je to urcite menej komfortne, kedze vsetci s a v tychto mesiacoch potime :smile: ale su aj dni, ako napriklad dnes, kedy je fajn, chladnejsie, ale to sa zas preventivka alebo vysetrenie neda velmi naplanovat podla pocasia :rofl:

juuuj ani nevrav, teraz sa sice na chvilu ochladilo, ale hlasia zas tropy, takze ja si asi radsej pockam na jesen s takymito vysetreniami. potom mam sice toho naraz viac, ale uz som si na to celkom zvykla, ze jesen patri lekarom a za odmenu mam potom vianoce :rofl:

vies co, ale ja by som normalne niekedy normalne chodila s deodorantom, ako je v tom videu, co koluje po nete, a striekala ho ludom pod pazuchy, ked sa drzia v autobuse. mam pocit, ze ci nemaju niekedy tie cuchove bunky odpalene, ked sa vobec necitia :joy:

nastastie sa teraz trochu ochladilo, ale presne viem, co myslis. ja uplne nedavam tieto hromadne dopravy, ked sa otepli :rofl:

prosím vás, neviete náhodou, ako to ma pán doktor teraz s dovolenkou?