Gynekolog v Pezinku

To na nom aj vidiet, ako sa s kazdou pacientkou tesi, teda aspon pri mne to tak bolo. Aj z toho jeho pristupu to citi, ze sa snazi naozaj pomoct.

tak s niektorymi pacientkami si pan doktor asi prejde tazkou cestou, tak to sa ani necudujem, ze aj on sam ma z toho radost. nie je to sice bezne, ze by sa takto lekar zaujimal o svojich pacientov, ale uz vieme, ze toto je iny lekar :wink:

bezne to rozhodne nie je, ale o to radsej tam chodim, kedze viem, ze aj doktorovi zalezi na pacientkach, teda na mne :wink:

Ja som sa chcela akurat objednat na preventivku, ale take tepla ostali, ze asi este pockam, nechce sa mi nikam ani pohnut :grinning:

ja sa snažím lekárom vyhýbať v takýchto mesiacoch, aj tak má väčšina dovolenky. okrem toho mi je to nepríjemné, dávať sa vyšetrovať, keď samej mi je na umretie v týchto horúčavách :smiley:

ono je to urcite menej komfortne, kedze vsetci s a v tychto mesiacoch potime :smile: ale su aj dni, ako napriklad dnes, kedy je fajn, chladnejsie, ale to sa zas preventivka alebo vysetrenie neda velmi naplanovat podla pocasia :rofl:

juuuj ani nevrav, teraz sa sice na chvilu ochladilo, ale hlasia zas tropy, takze ja si asi radsej pockam na jesen s takymito vysetreniami. potom mam sice toho naraz viac, ale uz som si na to celkom zvykla, ze jesen patri lekarom a za odmenu mam potom vianoce :rofl:

vies co, ale ja by som normalne niekedy normalne chodila s deodorantom, ako je v tom videu, co koluje po nete, a striekala ho ludom pod pazuchy, ked sa drzia v autobuse. mam pocit, ze ci nemaju niekedy tie cuchove bunky odpalene, ked sa vobec necitia :joy:

nastastie sa teraz trochu ochladilo, ale presne viem, co myslis. ja uplne nedavam tieto hromadne dopravy, ked sa otepli :rofl:

1 lajk

prosím vás, neviete náhodou, ako to ma pán doktor teraz s dovolenkou?

Nepostrehla som nikde na nete napisane, minule som to akurat pozerala. Vahala som, ci este pockam s objednanim, alebo to risknem aj teraz v tychto teplach :smiley:

Veru má dovolenku, neordinuje 10.08.2026 do 18.08.2026. Objednávala som sa, tak som si to všimla, dokonca na stránke to má aj vyznačené, že sa na tie dátumy nedá objednať, takže to zbadáte :slightly_smiling_face:

1 lajk

super, dakujeme za info. toto je unho super, ze vsetky informacie ma uvedene na stranke. mne sa totiz raz stalo, ze som isla k lekarovi na kontrolu, a aj ked som bola objednana, proste mal dovolenku a ziadne info dopredu som nemala kde zistit. len ist osobne do ambulancie sa pozriet, co ma vobec nenapadlo.

ďakujem všetkým, super, že sa tu takto môžem popýtať a dostanem normálne odpovede. na niektorých sociálnych sieťach, keď sa človek opýta, najskôr sa naňho zvalí vlha hejtu.

Tak nakoniec to tam uverejnili. Ale pokial ma ten tyzden aj vyznaceny v objednavacom formulari, ze sa neda, tak by to malo byt v pohode. Pojdem rovno aj s maminou, nech to mam pod kontrolou, lebo mam pocit ze to zacala nejako flakat :smiley:

1 lajk

Jasné, má to vyšedené či ako. Aj toto je jedna s pozitívnych vecí, prečo k doktorovi rada chodím, viem presne kedy, o koľkej a nemusím sa stresovať čakaním.

1 lajk

Strašne veľa lekárov to takto robí, len nechápem, prečo majú problém to niekde zverejniť buď online, ale teda obvolať tých pacientov, istotne na nich majú kontakty. Veď niekedy sa na kontroly objednáva celkom dosť dopredu a je pochopiteľné, že vtedy ešte nemusia vedia o letných dovolenkách.

len to by museli chciet a oni pre to nieco urobit. takto si povedia, ze vsak nech sa pacienti informuju, ked uz chcu ku mne prist. viem, aj za mna je to dost otrasny pristup. este ze u doktora pavlitu to tak nie je.

na to je ľahké odpovedať, proste sa im nechce robiť niečo navyše oproti nutným veciam.

ostala taka otrasna doba, ze nik neurobi ani o chlp naviac, ako musi, pokym z toho nieco nema. teda naozaj cest vynimkam.