Ahojte, chcela by som sa opytat na pani MUDr. Gottschalovu v PK. Este nemam skusenosti so ziadnou gynekologickou a neviem co mam spravit. Mam sa k nej ist objednat do ambulancie?
Ten Mudr. Kliment je uz asi na dochodku, vsak? A co MUDr. Frko? Aky je? Tiez sme sa nedavno prestahovali do PK a hladam si dost surne gynekologa. Meszarosovu som z vyberu vylucila po tych referenciach, co tu citam, no a Gottschallovu si dovolit nemozeme, pravda je, ze som strasny bojko a potrebujem hlavne ludsky pristup. Moj povodny lekar (MUDr. Marek Drab z Ivanky pri Dunaji) sice vysetruje super, uplne nebolestivo, ale zase ked som bola tehu, nehovoril mi absolutne ziadne info, len vysetril, popisal do knizky a do PC, podal karticku poistenca a dovidenia, zo zaciatku som z toho bola v soku, ze som aj zabudla cia som, no potom som si zvykla a skratka ho bombardovala otazkami, inak by som asi az do porodu netusila, ci je babo v poriadku a co to bude, aj ked na niektore otazky mi odpovedal “a to chcete naco vediet?”, ale k veci. Piste o gynekologoch v PK, ved ich tu je len par. Takze Gotschallova - draha (pre nas), Meszarosova - medicus brutalus, no a dalej?
Suselina, Mudr. Kliment nie je na dochodku, len bol dlhsie PN. Teraz uz ordinuje. A co tu citam, tak ja nemozem na Klimenta nadavat, ale mavam z neho pocit, ze je dost arogantny …, ked mi vysvetluje, mam pocit, ze to robi sposobom - ty nevies o com hovorim? Sak medicinu ma mat kazdy v malicku, az mam strach sa na nieco spytat, len je to otazne, lebo naposledy sa mi smial, som tehotna a akosi sa nevyzivam v tom, ako sa zenske telo pocas tehotenstva meni, ked som mu povedala nieco za vajecniky a ukazala som dole, kde povodne byvaju, ked ich “nevytlaci” plod … a tu som ho riadne pobavila, nakolko na mna pozrel s rehotom, ze co ja viem o tom, kde mam teraz vajecniky, som ostala ako obarena, na to som reagovala, ze ja som medicinu nestudovala a nech mi teda povie a ukaze, kde ich mam ale akosi sa pri tej “zabave” k tomu nedostal, tak som sa to dozvedela pri najblizsej poradni s panom Dr. Maresom. On je podla mne lepsi, ale toto je len jedna skusenost, a mozno, ze som tehotna, plna roznych hormonov tak som to len zle vnimala, kto vie a este musim podotknut, este pred tym, nez som otehotnela a stavalo sa mi dost casto, ze ma bolievalo brusko, tak vzdy mi povedal, ze ovulujem … kedykolvek som k nemu prisla, tak bolesti boli sposobene ovulaciou.
Ahojte, ja som po niekoľkých zlých skúsenostiach s gynekológmi menila min. rok lekárku a chodím k MUDr. Gottschalovej do PK a som max. spokojná, je milá, dôkladne vyšetrí a najmä všetko podrobne vysvetlí. Veľmi si chvália aj MUDr. Matušovičovú v Modre, ale osobne s ňou skúsenosť nemám.
Dr. Meszarosova je super, velmi starostliva, doporucujem!
To je ina v Podunajskych Biskupiciac, tato je mladsia a mne velmi pomohla, rada k nej chodim, vobec sa netreba bat, urcite pomoze, je velmi mila.
Doporučujem MUDr. Meszarosovu, chodim k nej dlhšie, je velmi starostliva, mila a ĺudská. Chodia k nej aj všetky moje kamarátky a nedáme na ňu dopustiť! Dokonca aj mamina sa k nej nahlásila a nevie si vynachváliť starostlivosť.
Dobrý deň, chcem sa spýtať, hovoríme o dvoch p. doktorkách Meszárošových, jedni ju chvália, druhí nadávajú, jedna, že je mladšia a druhá z Podunajských Biskupíc, prosím o reakcie, dík ?
Musím aj ja povedať, že dr. Kliment je síce odborník ale je arogantný. Mám osobnú skúsenosť. Pred pár rokmi som z odstupom viac rokov podstúpila už druhú gynekologickú operáciu. Po prvej som sa uzdravovala dobre. Po tejto druhej to bolo hrozné! A to v tom. že som stále pociťovala po operácii ako by mi zošili stehno s bruchom. Proste, nemohla som sa vôbec narovnať ani po niekoľkých dňoch. Pichali do mňa morfium proti bolesti ale problém ako taký nikto neriešil. Bola som pre nich ako blázon. Tri roky som chodila potom k obvodnému gynekologovi aby mi pomohol, lebo som mala stále bolesti pri každom pohybe pri sedení, pri ležaní, proste pri každej zmene polohy tela a to aj pri chôdzi. Boli to tri roky utrpenia. Na moje naliehanie mi obvodný doktor v ambulancii vybral z vnútra jeden steh a to pri úplnom vedomí bez akéhokoľvek znecitlivenia, čo bolo veľmi bolestivé, príšerné! Chcel mi vybrať ešte jeden, lebo ho videl vo vnúti ale sa mu to nepodarilo. Odoslal ma teda do nemocnice k dr. Klimentovi. Kedˇ som už ležala na operačnom stole a bola som ešte pri vedomi, dr. Kliment sa o mne bavil s dr. Erenovou citujem, Ja neviem, mojej žene telo zožerie všetky stehy. "koniec citátu. A spolu sa na môj účet zarehotali. Bolo mi hrozne. O cvíľu som zaspala, inak by som mu povedala, že môže svojej žene poslať aj moje stehy, ak jej tak chutia. Takže je čo- arogantný!
Ahojte, zháňam pre 15 ročnú dcéru v PK gynekológa. Našla som, že MuDr. Bielik sa zaoberá aj detskou gynekológiou. Nikde sa neviem dopátrať kontaktu. Neviete mi prosím vás dať na neho číslo, prípadne info, či berie nových pacientov? ďakujem
Ahojte, keďže som sa presťahovala do PK, taktiež riešim tento problém. Dnes som bola u Dr. Klimenta, ten ma však už nezobral, vraj majú 5tis pacientok :- / Odporučili mi Dr. Meszárošovú alebo Dr. Gottschalovú… No ale ako tak čítam, Dr. Mesárošová sa vylučuje, a Gottschalová má 100€ poplatok, čo mi príde dosť, nakoľko chcem ísť len na preventívku a vážnejšie problémy nemám… Dr. Frko? Na toho mi môžete dať niekto naozaj úprimnú referenciu? ĎňNaozaj neviem, kam mám ísť, chcela som mať všetkých lekárov v PK :- / Ďakujem
Dr. Kliment? Nikdy viac. Zazila som u neho hroznu bolest pocas vysetrovania, az mi vyhrkli slzy a samozrejme vykrik. A jeho reakcia? Ze sa spravam ako u zubara ked neotvorim usta, neda sa vysetrovat. Ako keby som mala 16 rokov a neviem ako sa mam spravat u gynekológa. V zivote som nezazila take nieco u ziadneho gynekológa. Ja v bolestiach a on arogantny bezcitny trulo. Celou cestou domov som plakala a krvacala dost vyrazne po jeho vysetreni. Opat NIKDY VIAC!
Veľmi dobrá je v Modre, fakt super. Odporúčam
Vraj je pán Kliment odborník aj ja k nemu chodím, hoci sa mi jeho prístup vôbec nepáči a vždy tam idem so strachom, nikdy si netrúfam opýtať sa na niečo, pretože sa tvári ako keby som to jednoznačne mala vedieť, alebo zvýši hlas že ako môžem vedieť, že ma bolia vaječníky, mňa môže bolieť iba podbruško, hľadať nového lekára a skúšať sa mi naozaj nechce, takže asi mi neostáva nič iné iba filtrovať jeho prístup a spoliehať sa na to, že je odborník ako sa píše a veriť tomu.
suhlasim ani ja ho nemam rada uplny blbec.
clovek k nemu pride lebo potrebuje pomoct ao n sa chova ako uplny dement. minule mi povedal ze ja vas mozem vysetrit ale oberáte tým pacientky o cas! ako moze lekar nieco take povedat kokoss sila
ake mate skusenosti s gynekologmi v Pezinku ci na okoli? nejak mi nezalezi, kde presne to bude, pokial to bude v okruhu nejakych 15-20km, s tym som este v pohode:)
A si priamo z Pezinku alebo kde bývaš? Mne by asi záležalo, či je blízko alebo nie. Podľa mňa veľa dobrých gynekológov nie je, ale tak samozrejme česť výnimkám. Stane sa, že človek natrafí na niekoho dobrého. Vtedy sa ho zaručene treba držať ako kliešť.
no esteze si sa opravila - cest vynimkam:) myslim si, ze je to tak 50:50, zalezi samozrejme na akeho natrafis. a kazdemu jednoznacne vyhovuje niekto iny. jednej sa zda byt doktor necitlivy, ina je s tym v pohode. takze je to take individualne by som povedala.
vsak jasne, netvrdim, ze sa este v dnesnej dobe nenajdu dobri doktori, ved tiez som mala perfektneho gynekologa predtym, ale bohuzial, siel na dochodok. mal dlhorocnu prax, uplne mi vyhovoval, no ale tak nemohol ordinovat len kvoli mne, ze bola by som velmi stastna, keby sa mi podarilo najst aspon z polovice takeho dobreho ako som mala.
verim, ze ano, vies, ako sa hovori, kto hlada, najde niekedy je lepsie mozno dat aj na tie recenzie, tie ti vedia dost napovedat. lebo inak neviem ako inak sa rozhodovat, ked nemas ani tusenia.