Dobrý deň, Herbalife som si vyskúšala na vlastnej koži a musím povedať, že vôbec mi nepomohol s chudnutím. Schudla som síce 3 kg, ale to bolo skôr preto, lebo som sa úplne obmedzovala v jedle a myslela som pozitívne. Kúpila som si 3 balenia, čo je poriadna kopa peňazí, tak nerobte také hlúpe chyby ako ja! Nikdy viac Herbalife. Na radu kamarátky som si zaplatla osobného trenéra, ktorý mi upravil jedálny lístok a cvičili sme pravidelne. Po troch mesiacoch som schudla zo 73 kg na 60 kg a cítim sa super. Jem všetko, ale v menších porciách a hlavne pravidelne (5x denne) a to najpodstatnejšie myslieť pozitívne. Túto váhu si držím už viac ako pol roka a teraz, keďže ide leto a čas plaviek som dala zasa 2 kg dole, super pocit. Takže športom a zdravou stravou dosiahnete svoju vysnívanú váhu. Držím päste.
Neviem ako Vam bol prezentovany vyrobok (kokteil), ale jedna krabica ma byt na 4 tyzdne. Davkuje sa pomocou odmeriek a to nie kopcom. 2 odmerky rano, 2 vecer. Mam to vyskusane. Za dobu, ktoru to uzivam, mam 15 kg dole. A je to super.
Vcelku suhlas. Mal som s nimi docinenia, niektore vyrobky neboli zle, ale odborna urovem drvivej vacsiny ˝dilerov˝ je uboha. Nabor kdekolvek a kohokolvek, cielom nie je pomahat, ale zarobit na predaji novych a novych skladov.
No milá Mirka, Zuzka Janka, Kvetka a spol… , začnem asi takto? čítate sa? ! ja som si tieto písmenká prečítala 2x:-) a musím sa zasmiať. Dnes mi volal tiež jeden pán s ponukou Herbalife… skrátim to. Napísali st, jesť 5 x denne, podotýkam ľahké, napr. ovocie-zeleninu, desiata jogurty, nejesť sladké, obed všeličo ale v upravenom množstve-hlavne s rozumom:-) ?, ? nie sú toto základné pravidlá pri redukcii váhy? Skúsili ste toto dodržiavať aj bez tej umeliny čo propaguje Herbalife? skúste! zaručene ušetríte nejaké euráče, ktoré môžete prípadne investovať do osobného trénera v posilňovni, ktorý Vám navyše vypracuje aj, , redukčný program" s pitným režimom. Zaručene Vám bude venovať svoj čas a dohliadať na Vás nielen telefonicky. Chudnutie je predovšetkým o disciplíne, nie na čarovných produktoch a čajoch s rezňom a klobáskou v ruke:-)
Keď mi niekto povie - čisto prírodný produkt, tak to nesmie byť instantné - v prášku. Čisto prírodný produkt je jablko. Až sa uvarí a zmixuje, pridajú sa konzervanty, už tam je chémia. Už nemožno hovoriť o čisto prírodnom produkte.
Ahoj Slávka, veľmi ma zaujal tvoj príspevok, pretože takéto chudnutie sa mi neprieči tak, ako všetky diéty. Chcela by som to vyskúšať, môžeš mi poradiť, kde zohnať osobného trénera a koľko taký špás stojí? Dakujem moc za odpoveď.
Neviem, ako by som poskladala 217 kcal zo “zdravej stravy” tejto doby tak, aby som dostala tolko zivin a bielkovina za taku cenu a s takou vstrebatelnostou, kolko ma ta “umelina”.
Asi záleží aj na ľuďoch, nie všetci sú takí, že im ide len o peniaze. Samozrejme, je to práca, takže tam hrajú určitú úlohu, ale nie je nič krajšie, ako keď si zákazníčka zapne znovu svoje staré rifle alebo, keď už nemá psoriázu vo vlasoch, alebo keď naopak priberie a konečne nevyzerá ako mátoha…
Aj v tých obchodoch majú z teba zisk. A keby je na to ešte reklama, tak je to ovela drahšie.
No, ja mam praveze len pozitivne skusenosti. Za 3 mesiace som shudla po porode 22 kg, po dojedeni Herbalife sa mi zdvihne vaha max o 3 kg, hlavne v zime, ale to doslova zeriem. Kazdy rok, na jar si vzdy zoberiem jedno balenie na precistenie organizmu a trva to uz 12 rokov.
Ja som Herbalife uzivat zacala len preto, ze hoci som sportovala, pila dostatok tekutin a menej papala, nejako mi vaha stala, akoby som mala cely metabolizmus zablokovany a Herbalife mi ho nastartoval, a co sa chemii tyka, tak ja chemiu studujem a vsetko okolo je chemia, ak by sme chceli vylucit chemiu zo zivota, nic by sme nemohli jest, kazda jedna zelenina je dovazana, kolkokrat si niektorí robia sackove polievky, a pod. ono ide o to, ako dlho to clovek uziva a podobne, niektorá z vas damy pisala, ze to vyuziva ako ocistnu kuru, alebo detox, to je tiez podla mna dobre, a zase, ci uz s kilami naviac alebo menej, hlavne je aby sme boli spokojne so sebou, ak to tak nie je, tak ja osobne som vyskusala aj tuto formu. Vela stastia.
Zdravím všetkých pozitívne či negatívne naladených na Herbalife všeobecne. Súhlasím s tým, že kto nevyskúšal ten nech nekritizuje. Váš názor je vaším názorom, no kritizovať niekoho, že pracuje s Herbalifom alebo že užíva produkty, je ako keby ste kritizovali lekárov, že liečia a nevedia vyliečiť, že sa niekto stravuje podľa vlastného uváženia a rozhodnutia a nie je v najlepšej kondícii. Aj ja mám určité názory na Herbalife distribútorov no nie na spoločnosť alebo produkty ako také. Veď to že v predajni sa predavačka neusmieva alebo náš kolega v práci je práve zle naladený, ešte neznamená, že prestaneme chodiť nakupovať do predajne, kde sa nám dobre nakupuje alebo chodiť do práce, ktorú máme radi a baví nás.
O spoločnosti ako takej písať nebudem. Otázka sa týkala produktov. Jasne že fungujú, ak máš kvalitne vypracovaný program. Ani vitamíny z lekárne, nemôžete užívať kedy sa vám zachce, tiež musíte dodržiavať dávkovanie, no a tiež nejete porcie jedla do prasknutia. Nie som distribútorom, pre tých ktorý by mali chuť mi napísať: AKO DOBRE ŤA TO NAUČILI. Ľudia, ktorý majú zablokovaný metabolizmus, môžu cvičiť, nejesť, a ja neviem čo ešte, no i tak sa im nepodarí schudnúť. Najprv musia metabolizmus rozbehnúť. Ani mne sa nedarilo chudnúť, hoci som sa stravovala rozumne, cvičila. Internistka mi povedala jedno:Váš metabolizmus je taký pomalý, že telo je schopné pribrať aj z vody, ktorú pijete. Musíte ho rozkývať. To znamenalo dostať do seba niečo, čo telo najprv vyčistí. A presne o tom sú produkty HB. Telo najprv vyčistia a potom doplnia minerály, no a vláknina a koktejl sú veci, ktoré vám pri chudnutí pomáhajú, pretože do seba nedávate zbytočné tuky, cukry. Že na etikete píše to či ono? Ak by to bolo zdraviu škodlivé, v žiadnom prípade by to nepustili na trh. Moje skúsenosti? Výborne! 1Okg za 5 mesiacov dole, dosť energie a chuť pracovať. Najprv sa opýtajte dietológov a obezitológov, či je naozaj schopný každý schudnúť bez výživových doplnkov či dokonca bez liekov. Garantujem vám, že nie. Gratulujem všetkým, ktorý si udržia svoju postavu cvičením, no uvedomte si známe pravidlo, že za dobrou postavou je 70% stravovania a 30% cvičenia. A to vám potvrdí, každý tréner či športovec. Záver: funguje všetko a vždy a každý máte pravdu, pretože je to vaša pravda a ste o nej presvedčený. A už sa nerozčuľujete Je tu máááááj lááásky čas, takže ľúbte sa a majte sa radi!
Zdravim, ja produkty herbalife pouzivam, doporucujem. Predtym som skusala rozne detoxikacne kury, jedla som aj zeleny jacmen, chlorellu a nemala som take zdravotne vysledky ako mam teraz. Mala som reumatoidnu artrtidu a neberiem uz lieky. Netvrdim, ze herbalife su lieky, nie je to na liecenie, ani zazrak na liecenie. Tie produkty cistia organizmus a akonahle sa organizmus vycisti, tak zacne inak fungovat, telo sa citi lepsie. Pri chorobach je problem vtom, ze obsahuje vela kyseliny, kokteil F1 herbalife je zasadity a to je najdolezitejsie a objsahuje 114 vitaminov, mineralov, stopovych prvkov a mnoho dalsieho. Veci su cisto prirodne a existuje heslo seed to feed, od zasadenia pro vyrastenie semiacka. Herbalife ma na svete svoje vlastne plantaze, napr. aloe v Mexiku a dalsie. Vyskusajte a potom sudte, ale hlavne vydzte s programom, nevzdavajte to hned, lebo to je investicia do vzduchu len.
Olika 37, super! Ja užívam produkty už mesiac (viem, že po mesiaci nemôžem očakávať zázrak) no už do toho neinvestujem ďalšie stovky eur. Bola to hlúposť a to čo ste napísali je správny postup. Šport a individuálne stravovanie, pitný režim zdravé bohaté na zeleninu ovocie a ľahký obed je ideálne. Uvedomila som si, že problém, ktorý sa týka môjho zdravia sa volá nadváha a dá sa vyriešiť aj bez Herbalife a detoxu vlákniny v tabletke a aloe na pitie a podobných vecí. Ja nehovorím, že produkty nefungujú alebo, že nekupujte ich je to hlúposť. To nie. Každý nech robí podľa seba a svojho rozhodnutia. Ja tu len tvrdím tiež svoj názor a ten je, že som Herbalife skúsila a už viem, že sa zdravo chudnúť dá aj bez toho lebo “s rozumom” znamená s vašim rozhodnutím, s vašou vôľou, trpezlivosťou, snahou. Herbalife je pre distribútorov fajný zárobok, mám info, mám dôkazy! Určite to pomáha, ale ak sa stane, že prestanete, ste tam kde ste začali a za to sa ja na seba hnevám, že som s tým začala … mala som postupovať inak a nie cez akékoľvek výrobky, všetko je to o peniazoch, kto načo má ja viem. Ale radím všetkým pite, cvičte pravidelne a jedzte menšie porcie častejšie dajte si mrkvu, jablko počas dňa, nehovorím nejedzte sladkosti, ved aj to telu treba aj to sa človeku žiada! Len nie veľa na jeden krát… a keď už zhrešíte odmakajte si to na svojom tele pohybom. Veľa šťastia a pevnej vôle, Martina.
Prosím o kontakt, mám dobré skúsenosti a mám záujem o produkty.
Dakujem
Milí recenzisti, nadviažem na téme HERBALIFE… mám už dosť rokov (51) a preto sa chcem podeliť o svoje skúsenosti s produktami od tejto spoločnosti… celý život je pre mňa iba kopec povinností k rodine a preto ak som chcela ušetriť čas, šetrila som ho na príprave stravy pre seba… dala som do seba vždy niečo, čo rýchlo ukončilo hlad… chyba… problémy s trávením, hemorodidy a iné neduhy… raz som stretla milú osôbku, ktorá robí prednášky na tému zdravá výživa, pochopila som veľa vecí, kt nenájdete ani na intenete… vzhľadom na moje nezdravé stravovanie priviedla ma k tomu, ako jesť zdravo, o čom sú bielkoviny, koľko čoho do seba dostať aby dal človek telu to čo naozaj potrebuje… vysadila som z jedálnička cukry, biele pečivo (pred tým pre mňa nepredstaviteľné)… a keďže zdravo sa stravovať vyžaduje aj kopec času s prípravou takýchto jedál, hľadala som spôsob ako sa zdravo stravovať ale aj ušetriť čas, lebo jedenie a príprava jedla bolo a je pre mňa totálna strata času. Keďže zatioaľ jedlo v tabletkách nevymysleli, skončila som na produktoch od HERBALIFE. Už rok raňajkujem a večeriam koktail, cez deň pijem termočaj, dopĺňam to vitamínami, doobeda som sa naučila jesť ovocie. Na obed si dám normálne jedlo. V mojom prípade nešlo o chudnutie (mala som aj mám nadváhu) ale skôr o to stravovať sa zdravo. Herbalife mi dal to čo potrebujem. Aj bez akéhokoľvek športovania (pohybu okolo domu a rodiny mám dosť) som schudla 12 kg, žijem ako doposiaľ ale hlavne nejem blbosti. čo by som ocenila najviac je to, že som sa zbavila mnohých zdravotných problémov. Odkedy som na kontailoch neviem čo je pálenie záhy, neviem čo sú problémy s hemoroidmi, zabúdam jesť lieky na bolesti chrbtice… Týmto príspevkom by som však chcela upriamiť pozornosť na jednu vec. Zistila som, že nie HERBALIFE ako HERBALIFE. Najprv som kupovala produkty tu na Slovensku. Keďže sú však výrobky veľmi drahé, hľadala som iného dodávateľa. Našla som firmu v Čechách. Musím však konštatovať, že koktailový prášok kúpený na Slovensku má úplne inú chuť a po spracovaní s tekutinou (voda, mlieko) aj inú konzistenciu. Vôbec si to neviem vysvetliť. Porovnala som zloženie z krabíc, a produkt zakúpený v Čechách má dokonca lepšie hodnoty ako ten na Slovensku. Keby som teraz ale vedela zistiť, ktorý produkt je ten lepší a kvalitnejší. ? !.. Produkty na Slovensku sú chutnejšie a sú s označením “zdravé jedlo” čo český produkt nemá… Ka sa nájde niekto kompetentný, kto by sa vedel k veci vyjadriť, ocením jeho názor
Dobrý den. Predpokladám, ze ste distribútora uz našiel ak nie možte ma kontaktovať na krajnakmt@live.com
som predajca herbalife.ak mate záujem o preparáty herbalife kľudne sa mi o hláste na peas9000@gmail.com
Nemám s týmto síce žiadne skúsenosti, úplne mi stačí variť zdravé jedlá http://www.najtelo.com/categor... a vyživovať sa čo najzdravšie čo to ide. Trikrát do týždňa ísť do posilky si zacvičiť a som zdravá ako lusk. :)