Hľadám dobrého zubára/zubárku v BA

A tuto to bolo cenovo v pohode?

Cenovo boli vpohode. A hlavne, hned na zaciatku ziskas prehlad o zdravotnom stave a urobia aj navrh liecby alebo teda planovanych zakrokov. Proste vsetko mas pekne prehladne, ziadne skryte a necakane vydavky.

Ale takto by to malo byť všade, ale bohužiaľ to tak nefunguje. Veľakrát ti cenu povedia až po zákroku a nie vždy je to milé prekvapenie :melting_face:

dakujem, pozriem teda ich stranku a skusim sa objednat online. som zvedava, ci ma vezmu. lebo v poslednej dobe byvaju lekari vraj dost preplneni, terminy davaju az neviem kedy. tak snad to nebude o rok :joy:

Ja som zatial najdlhsie cakal na termin 9 mesiacov - na neurologiu.

Ja som vzdy dostala termin u lekarov najviac do mesiaca, mozno dvoch. Teda ak neberiem do uvahy planovane kontroly na polrocnej baze.

Cim to teda je? Nemyslim si, ze by mali az tolko pacientov, aby sa muselo cakat tak dlhu dobu…V tom musi byt velakrat uprednostnovanie nejakych svojich znamych a podobne.

podarilo sa vam aj objednat? ja by som si potreboval najst niekoho na opravu uz raz robenych zubov. tak len by som chcel vediet, ako ste pochodili.

A co ti tam bolo urobene zle konkretne? Asi zalezi aj na tom, lebo nie vsade robia vsetky ukony.

ocko87 co sa stalo, ze ti to zle spravili? Ja tomuto nerozumiem, preco to lekari robia. Obzvlast zubar, ze urobi nieco a nie je to dobre. Ved to uz pocas procesu musi vidiet.

Niektori si ani nepriznaju, ze spravili nieco zle. A budu sa neskor dohadovat, ze urcite bola chyba na strane pacienta, nespravna starostlivost alebo nieco podobne. Bohuzial, takto to funguje v nasom zdravotnictve.

mne sa konecne podarilo najst odbornika, ktory sa venuje implantovaniu. po prvej prehliadke sme sa hned dohodli na postupe a buduci tyzden ideme na to.

a jedna sa o celkovu rekonstrukciu chrupu alebo len ciastocnu?

jasne, podarilo, maju to fakt prehladne na tej stranke, dokonca som rovno vybrala novy klient - vstupne vysetrene. a oni ma kontaktovali. vy sa tam chcete tiez objednat? tohto som sa ja vzdy bala, ze pojdem niekomu, kto mi urobi zuby zle, a potom to budem musiet absolvovat znova.

o aku stranku sa jedna, prosim?

akurat som sa chystala najst niekoho pre maminu, lebo sa nevie rozhodnut, ku komu ist. takze budem rada ak napises, ku komu si sa objednala a ci si tam uz bola.

teraz je to aj tak asi za jedno, vsade uz maju ceny nastavene tak, ze penazenka vzdy zaplace.

mne sa vkuse nieco dostava pod zuby akoby, neviem to presne zadefinovat, co sa tam deje alebo aj sa mi zle je, nedrzia mi dobre, proste rad by som si to dal niekomu pozriet, ci sa s tym da nieco urobit.

akoze pod protezu sa ti dostava jedlo?

No tak to velmi asi nemas ani chut jedavat pri takych starostiach, resp. si musis dobre vyberat do coho sa pustis. To si ani neviem predstavit, mne stacilo, ked som mala bolesti zubov, myslela som ze vyskocim z koze.