bola som unho,chcela som si dat predpisat antikoncepciu,…je mily,ale ma nejaky zv;astny tyk,divne rozprava trochu,no,…podstatne je ale ze ju predpisuje iba na terapeuticke ucely,na liecenie niecoho…tak som sla k Malickayovej a ta je skvela!!!
Ja som k prvej gynekologicke isla k Mudr Vaclavikovej. Uz sestricka bola velmi neprijemna, lekarka temer nerozpravala,moje otazky ju akoby obtazovali.Celkove som sa citila velmi neprijemne, navyse dalsia pacientka vzdy pocula, co mi lekarka hovorila, teda ziadne sukromie.
Odisla som k Mudr. Bencovi, bol velmi zlaty, vzdy sme pokecali,bola som bezproblemova pacientka, len raz som mala mykozu, pri kt. mi predpisal lieky aj pre partnera, trosku divne mi prislo, ze nema sestricku!..problemy nastali ked som otehotnela.Tehotenstvo mi oznamil telefonicky.Vobec ma nijak nevysetril, len mi zobral krv. Neochotne mi odpovedal na otazky, vysetrenia kt. absolovovali tehotne kamaratky mi neurobil s odovodnenim, ze to ma este cas.
V 8.tyzdni som zacala krvacat a musela som na pohotovost, kde nechapali,ze nemam ziadne potvrdenie od neho o svojej gravidite, tehotensku knizku mi chcel dat az v 10tyzdni, nemala som urobene sono, ktore vo svojej ambulancii ani nema, ani som cele tehotenstvo nebola vysetrena na “koze”.
nakoniec som potratila:( radsej nejdem rozmyslat, ci sa tomu dalo predist…
tak teraz hladam niekoho “normalneho”…
ahojte mate niekto skusenosti s mudr. Krivosom je vo vojenskej nemocnici
Prosim ta, napis preco! nedavno sa ku nemu zahlasila moja manzelka. Moc by som bol vdacny za akekolvek info o nom. Henry henryviskup@yahoo.com
Tak ja teda mam,a radsej by som nemala. rodila som u neho syna, sice pred niekolkymi rokmi,ale zato si to pamatam doteraz. Bol arogantny, povysenecky, absolutne nechcel pocut o mojich poziadavkach nic…Vdaka nemu mam "uzasne"skusenosti s porodom.
Ahoj,
mna by zaujimalo, aky je kontakt na dr. Malickayovu, teda ako sa k nej mozem objednat. Pozrela som si ich stranku a okrem vseobecnych reci tam nie je ani tel. kontakt. Viem, ze je tam iba formular na webe, cez ktory sa da objednat. Ale ja si potrebujem ten termin dohodnut, kedze tam nemozem kvoli inym povinostiam ist hocikedy.
Ahoj. Myslím, že si si vybrala dobre. Dr. Janeka ti môžem iba odporúčať, je to skvelý odborník. Má veľmi ľudský prístup k pacientkam. Ja som sa k nemu dostala náhodou, odporučil mi ho jeden známy po tom, čo som mala v tehotenstve problémy - jeho manželka je pacienkou u dr. janeka. So starostlivostou v tehotenstve aj s porodom som maximalne spokojna, aj napriek komplikáciam vsetko dopadlo dobre. mala som uz aj menší - väčší zdravotný problém a tiež bol prístup lekára, od začiatku zistenia ochorenia až po vyliečenie úplne geniálny. Je to lekár, ktorému verím a viem, že všetko robí pre zdravie svojich pacienientiek. aspom v mojom prípade určite. a peniaze? o tie ti naozaj nemusí ísť, lebo za ne dostaneš naozaj 100% starostlivosť.
Pripajam sa tiez k teme.Po vcerajsej navsteve u p.Dr.Mesarosovej som bola priam znechutena…OTRASNA sestricka (arogantna, povysenecka,podla vsetkeho zakomplexovana nebudem rozpitvavat dalej, kto ju videl poxopi…cest pani sestricke ktora bola pred nou…tmavovlasa,nakratko velka sympatacka-nexapem preco nie je viacej tak super ludii v zdravotnictve…Bohuzial ked som si ich vyberala bola som mlada a mala som akutny problem a nutena skor tym ze som ju mala hned oproti baraku.ale teraz je aj tak prestahovana.Co sa tyka toho cakania tak to som nezazila nikde inde len u nej ,neviem kto pisal ze dve h…ja som cakala aj 4 hodiny…a to uz mi ani v praci nechcu verit…v celku fajn ze ordinacne h su od 8.00 a lekarka dojde vacsinou o 8.15 potom sa este pripravuje atd dalich aspon 15 min takze ordinovat zacne az o pol 9…neviem ci to bolo len touto poslednou navsevou ze mala zly den…ale neustale tlaci do hlavy teorie kde mi ostava mozog stat…mala som zapal…a tvrdila mi ze je to od partnera ze ma podvadza…Mam noveho partnera s ktorym sme spolu stastni a hlavne stale spolu…zijeme spolu kazdy den po praci ide po mna do prace a sme stale spolu…a aj na toho mi tvrdi ze mu nemam verit ze neviem kam chodi na zalety ked som v praci…v praci sme spolu celu pracovnu dobu na icq a ked potrebujem vzdy mi odpise a je tam…takze ma to az urazilo…pramalo ju zaujimali zdravotne problemy a liecba…a vlastne som ani nebola na navsteve u gynekologa ale len na pokeci s jednou starsou pani co je sklamana z muzov…teda neviem aky mala zivot ale isto nic moc ked dokaze taketo veci rozpravat …mam 26 rokov a robi zo mna naivku ktora veri na lasku bez podvazdania…takze moje odporucanie je jednoznacne nie…a tiez som u nej asi 10 rokov…som smutna sklamana lebo mam velke bolesti a zdravotne tazkosti a neviem na akeho lekara sa obratit aby sa mi venoval a netlacil “teorie” ze za vsetko co mi je moze moj partner a setko je od neho…otrasneee…
neviete niekto vyjadrenie p. DR. Fifik v slovnafte?
Ahojte, mozte sa podelit o svoje skusenosti s Dr. Janekom? Zatial som tu nenasla o nom vela info ale aknejake su, tak su pozitivne, tak sa chcem uistit predtym ako k nemu zajdem…Vopred dakujem.
ahoj, chcem sa spytat, ci niekto pozna MUDr. Záhradnikovú na Dlhých Dieloch. Aká je?
Ahoj Maria. Dr. Zahradnikova je celkom OK, mila a starostliva. Patri ale medzi tie ‘chudobnejsie’ ordinacie - musi sa platit rocny poplatok ako prispevok na vybavenie ordinacie…chodieva tam dost vela zien takze kazdy raz co som tam bola som cakala min hodinu. Pristup bol fajn, ked som mala nejaky problem tak to riesila aj ked pravda je ze nedoriesila ani som sa nedozvedela pricinu toho problemu… sestricka je celkom mila. Dost neprakticke bolo ze na sono sa musi chodit inde.
princess, riesila si uz s Dr. Malickayovou aj nejaky gyn. problem alebo vies zatial ohodnotit len pristup? Ma sono v ambulancii?Potrebujem zmenit gyn a uz nechcem ist naslepo. Dr. Malickayova sa tu spominala uz castejsie ale nie po odbornej stranke
Dobry den, chcela by som sa opytat na odbornost Dr. Malickayovej z Euromedixu. Mate niektora skusenost s riesenim nejakeho gyn problemu s nou? Citala som tu pozitivne reakcie ale viacmenej na pristup zatial.dakujem
Paneboze! A ja som uz dufala, ze jej zobrali licenciu, tak ako sa to u nas v meste hovori. Tato osoba, je ten najneodbornejsi clovek v profesii. Nikdy v zivote by som k nej viac nesla. Ak by nebolo inych doktorov, moje dieta by sa nenarodilo. Ak ti mozem poradit, okamzite ju vymen!!! Moze byt rada, ze na nu nepadlo trestne oznamenie…
Doktor Janek? Nic lepsie som nestretla! Ozaj. Ani jedno krive slovko na neho nemozem povedat. Je proste perfektny, uzasny. Momentalne som tehotna a chodim k nemu. Mam velke komplikacie, ale on je skutocne vyborny odbornik. Ineho gynekologa ani hladat nebudem. Doverujem mu.
K tejto osobe prosim NIE! Antikoncepciu predpisuje podla nalady a nie podla vysledkov krvnych odberov a to je len spicka ladovca… Uvediem len jeden priklad: Ked som bola tehotna v siestom mesiaci a plod sa citelne menej pohyboval, spomenula som to v poradni u doktorky Malickajovej a ona mi povedala: Vam by sa chcelo v lete hybat? Na tuto odpoved nikdy nezabudnem. Prosim Vas, ako moze vediet dieta, ake je rocne obdobie, ked podmienky vyvoja su stale rovnake? Mesiac na to som rodila, lebo mi odumrela placenta a ona to ani nezistila. Tolko k jej odbornosti…
ahojte!! chcem sa spýtať, či niekto nevie aký je MUDR. Juraj Milian
ahojte, ja by som chcela vediet ci niekto pozna Mudr. Czirokovú Angeliku z GPN, hladam gynekologa, ktory mi urobi konecne komplet preventivne vysetrenie so vsetkym co k tomu patri, uz som bola u 3 a zatiam mi robil len kazdy nieco a napr. sono prsnikov este ziaden a pritom sa blizim k 40.Chcem ist len k zene a tam kde je vsetko pokope.Dakujem za info
Tiez sa chystam k dr. Janekovi ml.