Hľadám gynekológa v BA

Ahojte a čo hovoríte na MUDr. Ivonu Ďubekovú na Fedinovej?

mam nejake info aj negativne, ale neviem ti najst tu stranku diskusnu kde som to nasla, ak napises mailovu adresu, budem to hladat a poslem, tiez som k nej chcela ist, ale po tych negat.skusenostiach inych zien co som si precitala, uz nechcem a pocula som aj, ze v euromedixe konci a ide na lepsie.

Hladam gynekologa v Petrzalke , mozete mi niekoho doporucit ?

Dobry den. ja chodim k pani doktorke. Odkial viete co sa stalo, ako to potom riesila? vlastne dajte mi vediet vsetko. mam 21 rokov a chcem mat deti, ale ked vidim tieto diskusie az sa toho bojim.strasne.dakujem

ahojte, ja chodim k doktorke malickayovej a som velmi spokojna, som tehotna a jej starostlivost super. je velmi mila a vie odpovedat na kazdu moju otazku:) ja osobne nemam rada dolezitych doktorov kt. zo vsetkeho hned robia dramu… a dr malickayova je uplne skvela.

ja mám doktora Miliana a som s ním veľmi spokojná. aj sestra tam chodí, tá mi ho vlastne odporučila…
sestričku má tiež veľmi milú, ústretovú a vo všetkom sa snaží vyhovieť. takže ja by som ho odporučila :slight_smile:
navyše pri mojich návštevách preventívnej prehliadky vtipkuje, čím mi zľahčuje situáciu :slight_smile:

V Petrzalke je skvely dr. Oros.

ja som si nedavno dala kartu k doktorke na sustekovej…

pozna niekto gynekologa ivana vazneho v Ba? Ake mate s nim skusenosti?dakujem vopred za odpoved

pridavam velmi pozitivne info o Dr. Janekovi. Som tehotna, na rizikovom a Dr. Janek je proste skvelyyy - velmi ludsky, starostlivy a profesional. Nikdy doteraz som sa nestretla u lekara s takym pristupom. Ma moju plnu doveru a dufam, ze aj porod spolu dobre zvladneme … mozem len odporucat Dr.Janeka.

poradite mi niekto nejakeho dobreho gynekologa alebo gynekologicku v pezinku??? PROSIM!!!

Prechadzas s nou do Medifery? Ak nie u koho v Procare budes po 1.3.2009?

ahoj, ja beriem jeanine, nemam s nou ziadne problemy, aj ked som ju preventivne vysadila kazdy pol rok. ale to treba pri kazdej, aby sa obnovila cinnost vajickovodov…ozaj ziadny problem, aj gynekologicka mi hovorila,ze je to jedna z lepsich na trhu a mozem jej dat za pravdu,mam z nej lepsiu plet, a klasicky sa mi zvacsili prsia…

MUDr.Janek ml.,ordinuje v Gynexe u Dr.Divekiho a v Šamoríne…je to vyborny odbornik a co je dnes vzacne,stale je aj ludsky…

Dr. Janeka naozaj odporucam, naozaj sa zaujima o cloveka, nic nenechava na nahodu.

Janka, prosim Ťa môžeš mi dať kontakt na gynekológa MUDr. Miliana a kde ordinuje. Ďakujem

Ja mam tu istu skusenost…Idem sa prave od neho odhlasit. Je srandovny, zda sa, ze je fajn, ale ked ide do tuheho,tak je bezcitny, nevie podat informaciu s citom, absolutne nechape co to pre tehotnu zenu moze znamenat a ako sa moze citit ked jej vychrli bezcitne nie moc dobre informacie. Ja som nim velmi sklamana…mozno sa vyzna…ale pristup ma hrozne zly…niekedy ked som prisla tak len sa plasil, plasil, ani mi nic poriadne nepovedal…no zial, lekar by mal byt nielen odbornik, ale aj trosku psycholog a zvlast u tehotnych citlivych zien

Ďakujem Janka za odpoveď. Medzičasom som sa k pánu MUDr. Milianovi zaevidovala. Je naozaj veľmi milý a ochotný. Pravdu máš aj v prípade jeho zdravotnej sestry. A čo sa mi najviac páči, že nemusím pri každej návšteve čakať hodinu-y. Zatiaľ som čakala maximálne 5 minút.

je naozaj mila, doda odvahu, nadej a podobne, lenze to nestaci … Odporucala mi pracovat kym budem vladat vraj aby som sa velmi nepozorovala kde ma tlaci a kde picha …Az ked som zmenila gynekologa tak som zistila ze to ani zdaleka nie je take ruzove ako mi to opisovala, dovtedy som si myslela ze vsetko to, na co som sa stazovala k tehotenstvu patri …

ahojte baby, pripájam sa k diskusii o BA gynekologičkách. mám za sebou rozne skusenosti a budem rada, ak aspoň niektorej z vás pomožem. sama som taký vyhľadávač doktoriek, veľa si preštudujem, hľadám, a tak možno pomožem aj vám. chodila som aj k dr. czirokovej. stotožnujem sa s názormi, že je milá, ale nerieši vela vecí. mne napríklad “objavila” ureaplazmu až po roku problémov a motaníc s liekmi. nič v podstate nebolo treba riešiť- z jej strany. potom som si našla odporúčania na dr. maličkayovu z procaru. tak to bolo sklamanie- neviem, kto píše odporučania na dr., či nie náhodou nie ony samé…lebo milá bola len dovtedy, kým som sa podpisom nezazmluvnila. v priebehu pol roka ma ani len sonom nevyšetrila, dala mi tabletky na ureu bez dákeych vysvetlení- tie som si musela sama vyhladať na webe a ked som išla na kontrolu, oznámila mi, že odchádza do iného zariadenia a či si ma može brať ako pacientku. to už bola zase milá, lebo chcela moju kartu,ale absolutne ma neriešila, zobrala vzorku a konečná. to, že som chcela riešiť dáke zdravotné veci, odignorovala. ved už menila pracovisko. uplne zlé. teraz by som mala ísť k dr. durinovej, tak neviem, aka bude. nepoznate ju nahodou? či nejdem z dažda pod odkvap?