Hľadám gynekológa v BA

Pola mna je pani Kollarikova zla , sie ma prijemne vystupovanie a je citliva ale pecenove testy nespravi ani za poplatok , a potom sa divi ze je tolko nechcenych tehotenstiev u mladyh dievcat, ja od nej odchadzam

Cauko, ja som chodila ako tehotna k dr. durinovej a spokojnost. mila, pohodova doktorka. chcela som u nej aj rodit, ale nakoniec som rodila u jej kamarata gynekloga rozemberga (velka spokojnost). teraz k nej chcem zase zacat chodit do prosanusu.

dostali ste prosim nejake referencie na mudr. ivana vazneho?

Lili, perfektne a najma vystizne napisany clanok.
Ja od pani doktorky Paldiovej odchadzam.
Dovod: totalne chladny pristup,niekedy az arogantny by som povedala. Sestricka uplne to iste. Smeju sa pacientkam za chrbtom. Nejaka slecna odide,ja idem za nou a pani doktorka sa nestiti poznamenat na jej adresu stiplavu poznamku. Ci ma chut nieco vysvetlit, zalezi od jej nalady. To vsetko sa da prekusit,ale urcite neprekusim neprofesionalny pristup ku pacientkam,co sa tyka samotneho zariadenia ambulancie. Pani doktorka sa pred cca rokom-dva stahovala do novych priestorov /ta ista budova ako predtym,len o chodbu dalej/. Sestricka prosim pekne ma svoju pracovnu PRIAMO!!! na chodbe. No tu chodbu by som ani nenanazvala chodbou,skor akymsi mysim tunelom. Ked sa chcete predrat nedajboze na odber krvi do dalsej miestnosti,alebo na toaletu,tak sa dobre najprv popotkynate o nohy pacientok tam sediacich.O absolutnom /ne/prudeni vzduchu ani nevravim, niet ako vetrat/dvere sa nemozu otvorit,vsak sestricka pri dverach ma prievan/. Ordinuje sa aj pri otvorenych dverach do chodby,takze sediace pacientky bez problemov poznaju cele vase vystrenie. Sestricka bez hanby pred ostatnymi pacientkami po vas vykrikuje vase vysledky, ci otazky: pani R. nahlaste mi den vasej menstruacie,…a dnes to idete na taketo vysetrenie?
Co ma dorazilo c.2: nahmatala som si hrcku na prsniku. Miesto zakladnej informovanosti som dostala len chabe hapkanie a ledva VYPROSENE! odporucanie na dalsie odborne vysetrenie. Teraz s tym idem na operaciu,ale nie vdaka osvete,ktoru som dostala od PANI doktorky. Rozhodnite sa podla vlastneho uvazenia.

Dr. Sysak je vyborny, velmi odporucam. Viem, ze funguje na Antolskej, ale neviete ci a kde ma svoju ambulanciu?

ahojte. Bohuzial, musim uplne suhlasit so vsetkymi nazormi na dr. Paldiovu. Este mozem pridat nejake svoje skusenosti. Uz dvakrat som u nej bola s tym istym problemom, prvy raz mi tam strcila nejaky papierik a hned podla toho urcila “diagnozu”. Predpisala lieky, ktore nezabrali. Tak som isla znova, ze mam stale tazkosti. Az teraz mi spravila kultivaciu a po vysledkoch, co jej dosli, mi povedala, ze “sak som Vam vravela, ze na prvykrat sa nemusim trafit,” kedze moj problem bol uplne iny od toho, co mi urcila prvykrat. Este som to prekusla, nechala som si znova predpisat uz druhe antibiotika spolu s inymi liekmi, no ani tie nezabrali. Takze sa uz u nej ani neukazem. Nehovoriac o tom, ze sa ma pocas kazdej navstevy pytala asi 10-krat ako sa volam a kazdy raz, ked som dosla mi vzdy znova a znova opakovala, co mi je. No skratka, nepamata si vobec nic. A jej sestricka ma tiez naladu podla toho, akou nohou vstane z postele…

ahojte.moj problem je v otehotneni.mam uz 2 deticky,velkych chalanov.v marci som sa vydala za uzasneho muza,ktoremu chcem porodit dietatko a nic.chodim uz rok na Zahradnicku do Gyn-fivu.vajecniky mam priechodne,ziadne zrasty.ovulujem a stale nic.mam 4 inseminacie za sebou,ale na IVF ani nepomyslame.potrebujem noveho doktora,poradite mi.dakujem

osobne som bola s pocarovskym velmi spokojna, avsak dnes uz v euromedixe nepracuje, co mi dost skomplikovalo zivot, nakolko uz mi zmenili pocas jedneho roka 2 doktora… bohuzial teraz uz vraj robi iba operacne zakroky na onkologii sv. alzbety… :frowning:

Ak ti mozem odporucit mam velmi dobre skusenosti s MUDr. Janekom ml. a MUDr. Divekym obaja su spickovi odbornici a navyse aj ludsky a nemas pri nich pocit ze sa ta chcu silou mocou zbavit v style kus ako kus. Popozeraj po nete najdes ich isto.

velmi dobra, som spokojna zatial

Ahojte baby, mate niekto skusenost s pani MUDr. Bertoldovou ??? …vraj ordinuje aj na Antolskej, ale ja sa k nej neviem nijak dostat. Prosim Vas, ak nieto viete o dobrom gynekologovi (zaroven aj porodnikovi - je mi jedno ci to bude zena, alebo muz, len nech je to odbornik…)v nemocnici na Antolskej???

mudr rozenberg

NIKDY!!mesarosova by mala ist robit radsej nieco ine , nie gynekologicku!

Baby, Durinova v prosanuse je super…chodila som k Mudr, Mesarosovej a nikdy viac!!!Njahoorsia na svete!!!A tas sestricka besna…

ahoj, podla mna je velmi dobrý Mudr. Diveky, Gynaex, som absolutne spokojna, aj ma odrodil…

Keď niekoho bude zaujímať aj ta pani doktorka zároveň pôrodníčka K.Krkošková (v Martine) tak u mňa je to doktorka s veľkým D. Všetko krásne dopodrobna vysvetlí, poučí, milá, zodpovedná. Má sono v ambulancii. A strašne veľa pacientiek. Aspoň to je moja skúsenosť. Takúto doktorku by som chcela aj v Blave, kam som sa odsťahovala… A tak hľadám.

Ja beriem Jeanine už dlhodobo, bez prestávok. Žiadne problémy, alebo vedľajšie účinky na mňa nemá. Je to jedna z najlepších H.A. aké tu máme a aké som brala.

dnes som bola v samorine na usg prsnikov u dr Janeka mlad.velky simpatak a velmi mili svagrina si ho velmi chvali.ale tam inac ordinuje jeho otec a ml.robi v ruzinove asi len zaskakoval.

ahojte. mate skusenosti s MUDr. Stanislavom z MEDICENTRA HSC?

Dobry den, nemate prosim, skusenosti s MUDr. Maresom z GPN v Bratislave? Vopred dakujem za akukolvek informaciu.