Hľadám gynekológa v BA

mas pravdu ja som s nim velmi nespokojna a povedala som mu ze si nebudem platit kazdy tyzden za ultrazvuk

Ahoj, no ja som tak isto chodila k doktorovi Škurlovi a mozem povedat ze vobec nieje taky skvely. Prisla som k nemu s tym ze asi som tehotna, vysetril ma iba vaginalne a povedal mi ze to dietatko co cakam je bud mrtve alebo poskodene. Ako uplny sok pre mna, neskor som isla na ultrazvuk a tam mi povedali ze mam zdrave a silne dieta! Hned som si zobrala od neho kartu

Ahoj, ja som s nou nebola spokojna a tak som ju vymenila. Je velmi nekomunikativna, nepovie co vysetruje, ani co zistila… ked sa clovek neopyta, tak len mlcky vypise recept.
Plati sa u nej rocny poplatok, takze bezproblemove typy platila prakticky za preventivnu prehliadku.
Pri mojej poslednej navsteve sa jej v pocitaci vyhodil nejaky problem s poistovnou. Ako “dobra dusa” mi nedala vysetrenie preplatit, ale na recept napisala, ze mi poistovna neprispieva a lieky si musim uhratit v plnej sume. Kedze to bolo akutne, najprv som si zaplatila lieky a potom to isla riesit do poistovne. S poistovnou nebol vobec ziaden problem a poucili ma, ze pokial mam platnu karticku poistenca lekar takto recepty vystavovat nemoze.
Ale nenechaj sa odradit, myslim si, ze ako gynekolog je profesionalna.

Ahoj,
zo začiatku som s nim bola spokojná, pretože som prechadzala od veľmi neodborného lekára a tento mi pripadal oproti nemu veľmi profesionálny, ľudský a milý. Nastal ale problem, pretože som mala zlé cytologické výsledky a hned ma odporučil k nemu do Čiech na operáciu za nemalú čiastku…takú istu operáciu robia aj tu na SR a je to hradené z poisťovne. Ale nakoniec, po konzultácii s viacerými lekarmi mi operáciu neodporúcali, kvoli tomu, že tie moje vysledky nie sú az take zle aby sa musela operácia uskutočniť. A uz vobec by sa to nerobilo tak ako mi odporučil MuDr. Škurla. Takže, ja osobne od neho odchadzam…ale asi je to len vec názoru.

… také ťažké … ja som napísala e-mail x gynekológom s priamou požiadavkou (teda - napísala som svoju anamnézu a minimálne požiadavky na “službu”, vyplývajúcu z anamnézy). Bolo mi pritom jasné, že požadujem odbornosť, citlivý prístup a ľudskosť. Dostala som len jednu odpoveď, ktorá znela:“musíte k nám prísť, aby Ste zistili, či Vám budeme vyhovovať…”. Jednoducho, bez komentára… žiadne - “sme takí,akých nás chcete mať” - alebo - “budeme sa snažiť, aby sme Vašim požiadavkám vyhoveli…”. Problém je, že som zdravotník telom aj dušou, ale s jedným rozdielom oproti nim - vážim si toho, kto mi pomôže zarobiť si.

ahoj, ja mam z pana doktora Skurlu taky divny pocit. Akoby som bola vysetrovana “medzi dverami”. Neviem to posudit ze tym ze ma tolko skusenosti, tak s nadhladom hodnoti, alebo neviem. Pravdou je ze ked som mala bolesti v prsniku tak ma hned poslal do prsnikovej ambulancie. Kde mi pani doktorka vedela pomoct.Po lieceni sa a upraveni problemu som sa pytala doktorky ci by som nemohla brat antikoncepciu. Doporucila mi,aby som pockala este aspon pol az tristvrte roka, kym sa prsnik uplne ukludni. O tri mesiace na to som zacala mat velke problemy pred menstruaciou a pocas. Pan doktor Skurla mi poradil acylpyrin, alebo zacat s atb. Ked som povedala ze pani doktorka z prsnikovej ambulanice ju tak skoro nedoporucuje, povedal ze to uz musi byt v pohode. Mam aj myom na maternici.V tejto spojitosti, vraj tiez je to ok zacat brat. Ked som sa spytala ci mi zoberu krv, tak mi bolo povedane ze teraz uz je taka antikoncepcia kde netreba brat krv, ale ze ked chcem tak mi ju zoberu. Dostala som recept,a dva reklamne letaciky.
Neviem sa zbavit dojmu ze to je atb rozdavana ako na beziacom pase a neboli zobrate do uvahy moje specifika.
moja dovera voci doktorovi je nahlodana

Chcela by som sa spýtať na vaše skúsenosti s MUDr. MUDr. Dagmar Gavorníkovou a MUDr. Zuzanou Ďurinovou, poprípade ktorá z nich je lepšia. Chodila som k Maličkayovej ale rada by som ju zmenila.Diki

caute,potrebujem ist k lekarovy na vysetrenie.svojho mam a nechcem ho menit.byvam daleko.teraz som v ba pri trnavke.kto by mi vedel poradit?velmi draheho nie som na materskej.dakujem

MUDR.BERTOLD - ISTROCHEM,NOBELOVA 36,ALEBO GYNEKOLOG JE AJ V ZDRAVOTNOM STREDISKU NA TRNAVKE ALE NEVIEM AKO SA VOLA.

tak studenu arogantnu lekarku som nezazila poslala ma na kyretaz s tym ze na druhy den mozem ist na dovolenku pri prepustani mi zakazali 4 6 TYZDNOV.

Nemate prosim vas niekto skusenosti s MUDr. Secanskym? (ambulanciu ma v Ruzinovskej nemocnici) Dakujem

veronika ja mam tu istu skusenost keby sme sa skontaktovali mali by sme si co o tom povadat

ProBios Dr Smolik…je to sukromna ambulancia takze si priplatis ale je to najlepsi lekar na svete, vaaaaazne :-)je to v Ruzovej doline

ano

Ahoj,pred niekoľkými rokmi som k nemu začala chodiť, bola som tehotná… a bol veľmi milý a príjemný, aj jeho sestrička - staršia osoba bola naozaj príjemná a empatická.

Ahojte, baby.
Mám veľmi zlú skúsenosť s gynekologičkou, ku ktorej som chodila doteraz. Až takú, že mám panický strach ísť k akémukoľvek gynekológovi. Viete mi, PROSÍM, poradiť nejakého fakt empatického gynekológa (muž alebo žena, to je asi jedno, ak je fakt dobrý a chápavý). Potrebujem niekoho z BA alebo okolia. Ďakujem za radu…

Ahojte, chodila som ku Dr. Kollarikovej celu vysoku a mala som pocit ze s ludmi jedna ako
s vecami. Vsetko rychlo vybavene, nejaka hlupa rada k tomu, akurat od nej odchadzam.

Zdravim Vas.
Plne suhlasim s recenziou MUDr. Paldiovej. Uznavam vystudovane lekarske kapacity, rovnako roky, ktore vo svojej profesii odrobili, no pristup tejto pani doktorky presahuje vsetky medze.
1. aj ked na tuto pani doktorku ziskate mobil (napr. od svojej vseobecnej lekarky) nedovolate sa jej!!! Dviha len akymsi platiacim klientkam - no o moznosti platenia sa nedozviete.
2. vysetrenia pacientiek obcas prebiehaju s otvorenymi dverami!!!
3. diskusia o vasej diagnoze obcas prebieha aj na chodbe pred ostatnymi pacientkami!!!
4. z vysetreni, ktore robi priamo u seba je to len ultrazvuk
5. pri otazkach, ktore by vas ako pacientku zaujimali vam odpovie stylom ,tetky z trhu, resp. vzdy zacne tocit nejaku svoju naucenu pesnicku
6. obcas strati vase papiere, no v podstate su jej zbytocne, lebo vzdy zabudne kto ste, co chcete a co vas trapi
7. ak vam chladnokrvne oznami dost predcasnu a velmi smutnu diagnozu - nelakajte sa - dajte si ju overit inemu odbornikovi a zivot vam zacne opat chutit:-)))

ahoj, viete niečo o týchto lekároch: ďurinová, gažo, gavorníková, vacvalová, ďurechová, vážny, počarovský? ďakujem

Neviete prosim aka je pani Dr. Fellnerova?Potrebujem to vediet kvoli pecenovym testom na antikoncepciu, lebo som mala pani Kollarikovu zo Sustekovej ale ta je hrozna ta mi ich nechcela spravit a posielala ma za obvodnym a ten zasa spat za nou. Robi teda pani dr Fellnerova zo Zaporozskej peceoe testy?