Hľadám gynekológa v BA

Ahoj, tak ja chodim k Dr. Janekovi mladsiemu a som s nim nadmieru spokojna. Aj ma odrodil v Ruzinove. V samorine je myslim kazdy utorok. Ale je sukromnik a za jednu navstevu myslim inkasuje okolo 25-30 eur. Ale nemozem nanho povedat jedno zle slovo.

ja som u nej bola tiez raz, ked zastupovala, a bola podla mna strasnaa…na horsom vysetreni ako u nej som este nebola. podla mna je zla ako odborne, tak ludsky…

na antolskej je gynekologia strasna, neodporucam tam nikoho… :frowning:

MUDr. Fellenrova na zaporozskej. mlada, mila a stara sa o vsetko a ma aj vybavenie.

ja ju nepoznam, ale kamaratka k nej chodi a je spokojna.

tak gynekologovia zrovna nie su ti lekari, ktori ziju z almuzny… a je to normalne vymienanie skusenosti, nie je to ziadne ohovaranie. ale ked je niekto strasny lekar, tak by to mal bud zabalit, alebo by to aspon o nom mali vsetci vediet

Danuta Holecova neodporucam,velmi zly pristup hlavne ku mne bola pocas tehotnosti.Vykricala sa na mna,neludska a necitliva.Inak sa vyjadrila ze tehotne zeny jej robia iba same problemy.No hroza a des!!!Odist co najdalej!!

Mozete mi povedat nieco o gynekologovi Vladimirovi Horakovi z Pro Biosu na Jarabinkovej 1 v BA? aky je? lebo sa neviem rozhodnut ze ci k nemu alebo dr>Durinovej z Pro Care na Daxnerovom namesti. Za vsetky odpovede budem vdacna :slight_smile:

ahoj,ja chodim k dr. durinovej a pride mi celkom v pohode. Je mila a urobila mi rozne vysetrenia, co sa mi nikdy predtym nestalo u inych gynekologov. ja som teda spokojna. Aj antikoncepciu mi predpisala v poriadku, povedala, ze je menej hormonalna ako ostatne. Navyse sa ma pytala aj na to, ake mame choroby v rodine a podla toho ma vysetrovala potom.

Mozete mi povedat nieco o gynekologovi Vladimirovi Horakovi z Pro Biosu na Jarabinkovej 1 v BA? aky je? lebo sa neviem rozhodnut ze ci k nemu alebo dr>Durinovej z Pro Care na Daxnerovom namesti. Za vsetky odpovede budem vdacna :slight_smile:

MOzete mi povedat nejake informacie o gynek.MUDr. Václavovej s kliniky Pro Care na Daxnerovom namesti? lebo dr.Durinova uz neberie nove pacientky :frowning: Dakujem, je to akutne tak ak niekto vie tak prosim napiste.

Ahoj, pisem ti svoj nazor na doktora Horaka.Chodim k nemu 5 rokov, ale uz odchadzam, pre jeho pristup, je to nervak,a odchadza od neho v poslednej dobe vela kamaratok, pretoze mali po jeho chybnej diagnoze problemy.Bol na zaciatku dobry,ale neviem preco sa zmenil, a ma aj neschopnu sestricku.Len tolko.Toto je moj nazor.

jo, obaja robia V gynaexe na americkom namesti, Dr. diveky je strasne zlaty a ochotny, myslim ze by si bola urcite spokojna.

MUDr.Sysák je vynikajúci odborník, navyše ľudský a veľmi prívetivý. Ak je pri pôrode, zaujíma sa o rodičku aj po pôrode, nezávisle na tom, či je zazmluvnený, alebo nie.Odporúčam maximálne!!!

Na Antolskej - MUDr.Sysák je vynikajúci odborník, navyše ľudský a veľmi prívetivý. Ak je pri pôrode, zaujíma sa o rodičku aj po pôrode, nezávisle na tom, či je zazmluvnený, alebo nie.Odporúčam maximálne!!! Takisto je tam fajnProf.Borovský, MUDr. Drobný…

Mám s ňou skúsenosť katastrofa, jedine čo ju zaujíma je či má človek zaplatený jej ročný poplatok ktorý každý rok zvyšuje. Ak by tam bola ostala moja mama, už by nežila. Vyše dvoch rokov mala bolesti ani ju poriadne nevyšetrila a pri krvácaní a bolestiach jej vypísala Ibalgin!!! Keď sme od nej odišli Dr. Koglová z Dúbravky jej našla na maternici rakovinu! Chvála Bohu je mama už v poriadku vďaka Dr. Koglovej, túto Dr. vrelo odporúčam každej pacientke. Od Ružičkovej čo najskôr preč.

ahojte, bohuzial aj ja sa musim pridat k vasim nazorom na PANI doktorku Paldiovu. chodila som k nej niekolko rokov s jednym problemom,netusila kto som a ked som jej aj porozpravala svoj “pribeh” tak sa tvarila ze nic nepocuva a aj jej rady boli akoby som tam bola 1x. no najvac ma “dostaval” jej “super” pristup pri samotnom vysetreni. vobec nepouzivala lubrikacny gel a ked to proste “neslo” podla ocakavania tak mi len sucho povedala ze sa mam laskavo uvolnit, ze ona sa tam ci chcem ci nechcem dostane…PANI doktorka ak je vysetrenie pacientiek pre Vas vzrusujuce tak verte ze pre nas nie, prosim bud skoncite so svojou karierou alebo sa nad sebou zamyslite.

Smrekova, nikdy, odisla som od nej, chcela len peniaze, zly pristup. Vsetky moje kamaradky a este kopec inych ludi z Devinskej od nej odislo. Fakt zlaaa

dobry den

prosim poradte mi nejakeho dobreho gynekologa uz som zufala z tolkeho hladania a studovania na internete zo zaciatku som chodila k doktorovi amonovi a potom k doktorke malickayovej ale nebola som spokojna…
dakujem

prosim mate niekdo skusenosti s doktorom : Karol Hlinšták???
dakujem