Hľadám gynekológa v BA

Ahoj, tiez pridavam svoj nazor na dr. horaka, moja skusenost je velmi negativna, nikdy mi nedal ziadnu uspokojivu odpoved na moje otazky, reagoval podrazdene a trval len na svojej pravde. vzdy som odchadzala s pocitom ze je to naposledy co som tam bola, a po poslednej navsteve to uz mienim aj dodrzat. jeho pristup je doslova ponizujuci. neodporucam.

Ahoj, Stela, ja nedoporučujem, práve od neho odchádzam a hľadám ku komu ísť - či k MUDr.Smrekovej v D.N.V. alebo ku MUDr. Koeglovej v Dúbravke - ak mi vie niekto poradiť, budem rada. Vopred ďakujem

Ahoj, urcite vrele nedoporucujem ani jednu z nich, myslim ze hocikto iny je lepsi. Poradit ti bohuzial neviem, stale hladam

Ahojte, nema niekto skusenosti s doktorom Hroncom, momentalne ordinuje na cintorinskej. Vdaka!

Moja mama chodi ku Koeglovej, myslim, ze je celkom v pohode, ale od Smrekovej, aj od Beresovej som odisla. Co viac dodat? Smrekova je mila zlata, ale dost to flaka. Pocas tehotenstva mi nespravila cukrovkove testy, po porode ma pri navsteve ani nevysetrila a to mi stacilo. V ten den sme od nej odchadzali tri, jedna hovorila, ze jej ani pri predpisovani antikoncepcie nerobi testy. :(((

Konecne sa tu objavila kritika na dr. Janeka ml.

Jedna navsteva stoji najnovsie 50 alebo 70 eur, porod 800 eur,lahko si spocitate, co stoji tehotnu zenu 9 mesiacov u neho, a to hovorim len v pripade, ak je tehotenstvo bezproblemove !

Poznam kliniky v zahranici, ktore nie su lacne, ale bohuzial jeho ordinacia na Amerckom namesti ma od nich velmi velmi velmi daleko !!!

len tak zo zaujimavosti, spocitala si si, kolko ta u neho vyjde tehotenstvo ? predovsetkym je to odbodnik na peniaze, uz sa to pisalo vyssie, velmi lahko sa usmieva na pacientku, ked za 15 min dostane 50 alebo 70 eur !

Ake su vase skusenosti s p. Dr. Sladicekovou z Petrzalky ? Ako na cloveka som o nej citala same dobre spravy, ale zaujimalo by ma, ako je na tom ako odbornik. Dakujem.

Nepoznam lepsieho, zodpovednejsieho, serioznejsieho, schopnejsieho, erudovanejsieho odbornika a prijemnejsieho gynekologa ako je Dr. KAJABA na poliklinike v Karlovej Vsi. A to uz mam nejaky ten rok :frowning: a vyskusala som uz viacerych! Vrele doporucujem.
Ika

AHojte chcela by som slusneho mileho gynekologa vramci Bratisalvy, ktorý ma nezhuci, ze vzhladom na svoj vek (19 rokov) som nebola este u gynekologa…a tiez by mi bodlo keby nebol sukromny…dakujeeem

ja som od Miliana odišla lebo miesto toho aby mi doliečil zápal,ma poslal na onkológiu stým, že to bude asi rakovina krčka maternice!!! nikdy som nezažila väčší strach ako vtedy…doktor čo ma vyšetroval sa zhrozil, keď zistil ako ma “odflákol”…neodporúčam ho !!!

Ahojte neviete mi odporučiť doktora ktorý je zameraný na cysty a zároveň ma na ambulancii sono??? Som prave po operacii cysty a potrebujem si najsť v Bratislave gynekologa

uuuplne suhlasim s Tebou… dnes som bola u nej na krvi po pol roku a opat sa jej nepodarilo zobrat… najprv brala lekarka, potom sestricka. a zacali po mne hukat, ze malo pijem a potom im robim problemy s odberom… pricom ktokolvek iny mi berie krv na prvy krat.
uplny vrchol bol, ked si vypytala 0,50 € za vymenny listok na USG prsnikov… ona to odo mna chce a vypyta si peniaze, co podla zakona nemoze. neskutocne… odchadzam co najdalej…

Ahojte ja by som sa tiez chcela spytat na nejakeho dobreho gynekologa v Ruzinove alebo blizko niekde. A tiez ci je normalne ze pri kazdom vysetreni platim som tehotna a pravidelne za odbery som platila 12 eura a potom vydy 4 a to mi nerobili ani obrazok. Ked sa pytam ostatnych tak u inych sa vraj neplati. To je dovod preco chcem aj odist

Vrelo odporucam Mudr. Krizka starsieho Ruzinov, chodim tam 8 rokov, ziadny problem, perfektne jednanie, vyborny zmysel pre humor a ziadna panika. Perfektne ma odrodil. Sestricka mila. Akurat ma dost ludi.

Mudr. Dusan Taborsky - velmi mily a ochotne vsetko povysvetluje. Nemusis mat ziadne obavy. Naozaj odporucam.

Ano, potvrdzujem, MUDr. Križko st, aj mladsi je výborný lekár aj človek. Klobúk dole.

Ahoj, mam podobne skusenosti.

Máte prosím vás niektorá skúsenosti s MUDr. Frkom? Ordinuje na Gorkého ul. Ďakujem

Ahojte. Prosím ma niekto skúsenosti s gynekológom MUDr. Benca Pavol, poliklinika Mýtna. Ďakujem.