Hľadám gynekológa v BA

Dobry den, neotporucam doktorku Gaborikovu nevie sa chovat a sestricka to ani nehovorim. Chodila som tam jak na klaviri nemala zaujem ma ani na posledy vysetrit. Volat tam ani nemusite. Budete lutovat zazila som tam taku mega hadku a to mi stacilo co si dovoluju voci pacientom.

K MUDr Mesarosovej som chodila niekolko rokov. V podstate som bola spokojna, ale to skor preto, ze som dokazala prekusnut jej sestricku, nekonecne cakanie v cakarni, jej neprofesionalne poznamky o mojom partnerovi, ci intimnom zivote a to len preto, ze som verila, ze je dobra doktorka, lebo mi to nabulikala priatlova kolegyna. Ja nie som odbornicka, takze som jej len slepo doverovala. Povzniesla som sa i nad jej chabe vybavenie ordinacie. Vzdy som sa u nej citila skor ako u hipisackej porodnej baby ako u ozajstnej lekarky. Obrat nastal, ked som od nej odisla, lebo som sa odstahovala z BA. Moj novy gynekolog ju sice nepoznal, no nestihal sa cudovat a krutit hlavou, co ta vlastne so mnou cele tie roky robila. Vsetky testy a vysetrenia mi zopakoval a pytal sa ma, ci som si ista, ze tato zena je naozaj doktorka.

Sama som jej navrhla aby som šla na výter, proste hroza

Dobry den,
po niekolkych rokoch som opat navstivila Dr. Horaka. Po kratkej konverzacii s nim som si rychlo spomenula preco som sa tomuto lekarovi (a tym aj gynekologickym prehliadkam) vyhybala milovymi krokmi. Neprijemny a podrazdeny clovek, ktory by rozhodne nemal pracovat s ludmi (a uz vobec nie s tehotnymi zenami, ktore su obzvlast citlive).
Nechal si zaplatit 70 EUR (ani neviem za co) a ked som mu povedala ze tazko znasam nevolnosti spojene s tehotenstvom tak mi odporucil psychiatricku ambulanciu? !
Ako je mozne ze takyto neprofesional pracuje v sukromnom zdravotnickom zariadeni?

Gynekologa sice neporadim, ale po porode som zacala chodit na preventivne sono prsnikov do sukromnej kliniky Ultrazvuk prsníkov v Bratislave — ultrasonografia v Doktorpro Bratislava , lebo mi uz bolo zle, aky maju niektori lekari pristup k pacientom, a nelutujem