Ahoj, mozno tebe uz to nepomoze, ale urcite neodporucam MUDr. Kovacovu z Medifemu. Velmi neosobny pristup, prilis vela pacientiek, pri akutnych problemoch aj 2 a viac hodinove cakacie terminy.
Tato lekaren ani nedrzi antikoncepciu. Raz som podala magistre recept a ked si precitala, ze co tam je, tak mi ho vratila, ze nemame a viac sa so mnou ani nebavila a hned brala dalsieho zakaznika za mnou. No divne je to v tomto state.
Zdravím, aká je pani MUDr. Mária Hronská v Preventívnom centre, Onkologický Ustav Svatej Alzbety v Bratislave ? Máte s nou niekto skúsenosti ?
No bohužiaľ, aj ja sa musím pridať k negatívnym hodnoteniam k tejto takzvanej pani doktorke, nikdy nevie kto som a to som si už u nej odbila dva pôrody a jej manželovi som zakaždým za to zaplatila, mám zhoršené výsledky cytologie ale nič vážne, ale na to som prišla až po konzultácii s inou doktorkou, že keď mám cyt. 2-3a, musím si zvýšiť imunitu a výsledky sa dajú samé doporiadku, len to treba sledovať a nie hneď posielať na onkocytológiu len aby som sa zbavila zodpovednosti a nemusela komunikovať s pacientkou a teda nikdy so mnou neprebrala žiaden môj gynekologický problém, ako keby sa ani o mňa nejednalo, sestričku ani nemienim komentovať, pozrie si kartu kedy u nej bola pacientka naposledy a keď od nej nechcete kúpiť saforelle, tak vás začne spovedať, že kde ste ho kúpili, lebo to treba používať, ale teda takým dosť nepríjemným spôsobom, jednoznačne neodporúčam
Neviem, aká je dr. Hronská, ale že už nové pacientky neberie.
U Dr. Orosa som bola raz. Má celkom peknú ambulanciu v Petržalke. Správaním bol celkom príjemný, sestrička ma objednala rýchlo, už na druhý alebo tretí deň ako som volala. Akurát je to dosť drahé, keďže nerobí cez poisťovne.
Skoda, ze som vas nepoznala skor a ani vase recenzie na MUDr. Horaka. Mne bol nahodou pri porode. Ten lekar je hotova katastrofa! Ten tak nenavidi tehotne zeny, ze ja neviem, preco je gynekolog.
Taketo zle recenzie snad nemaju ani vazni ako ma MUDr. Vladimir Horak. Neviem, preco neodide na dôchodok, vek nato ma. Ked mi je zle z tehotnej zeny, tam nechodim k porodom alebo mam napisane na dverach a web stranke, ze nie som vhodny lekar pre tehotne. Ved to pochopime! Pan doktor!
Pan Diveky je taky prijemny a ustretovy len ked platis. V nemocnici kde som lezala o mna ani nezavadil.
Dr. Oros je vynikajúci odborník vo svojom odbore. O desať minút mi zistil diagnózu, čo predtým trvalo 2 roky chodenia po všakovakých gynekológoch a nikto mi nebol schopný zistiť, čo mi vlastne je. Som mu vďačná i napriek tomu, že som zaplatila, ešte vtedy slovenské koruny - 3. 000 Sk. Je neštátnym zdravot. zariadením, ale za tie peniaze i keď sú to nie malé čiastky, sa oplatí ísť k nemu. Zdravie máme iba jedno.
Prosím, presťahovala som sa do BA Stare mesto a chcem sa opýtať, kto vie niečo o MUDr. Bystrickej, či je v pohode gynekologička? Ďakujem.
Mam rada taky rodinny pristup- poznate niekto gynekologa, gynekologicku, ktory / a nesidli v tych velkych studenych megacentrach, kde si platite velke peniaze za to, co ma byt standardom? Naozaj hladam niekoho na odporucanie- musi to byt fakt osoba s dusou na spravnom mieste:) Preferujem starsie rocniky (kvoli skusenostiam). Ak by ste vedeli poradit, bola by som velmi vdacna…
Pripájam sa. Aj ja by som rada našla niekoho, kto nesídli v poliklinike - neznášam tie hromadné čakárne. Našla som si takto všeobecnú lekárku, a je to super. Rada by som našla aj takého gynekológa / gynekologičku.
Chodim k nej uz dost rokov, pani doktorka je skusena odbornicka a overila som si to pri problemoch mojej dcery, kde spolocne s lekarom zbadali ze sa nieco deje a poslali nas do nemocnici, kde sme absolvovali viac lekarov, ale odbornost bola ze nevedeli a cakali ako bude :- ( velmi na psycho pre nastavajucu mamicku…
Pani doktorka je ale malo komunikativna, treba sa pytat a komunikovat, ja uz po tych rokoch nemam problem. Doporucujem ju som s nou spokojna a odbornost je na prvom mieste.
Dobry den vsetkym,
Nie som castou prispievatelkou do podobnych for, ale ide o zdravie. Dufam, ze mojim prispevkom pomozem vsetkym, ktori zvazuju zverenie seba samej do starostlivosti tejto doktorky.
Tymto prispevkom nechcem znevazovat pripadne predchadzajuce uspechy pani doktorky, iba poukazat na jej neprofesionalne spravanie sa a nedostatok empatie resp o vyzname slova empatia sa neda ani len hovorit. Pani sestricka je iba ceresnicka na torte. Nemam uz dvadsat a uz som si za svoj zivot co to s lekarmi resp poskytovatelmi zdravotnej starostlivosti vo vseobecnosti nieco a nie malo odskakala, ale toto je v top 3 - najhorsi pristup aky som kedy zazila.
Prepacte, ze vam nezverim detaily ale na zaklade tejto skusenosti nemozem hodnotit kvalitu sluzieb tejto doktorky nijako inak ako velmi velmi zle. Deklaracia kvality sluzieb ISO na dverach ambulancie je iba vysmechom nemocnice Antolska tejto norme.
Ak ma byt tento ustav top v SR, tak si neprajem viac, iba nech stoja pri nas vsetcia svati. Okrem ineho je minimalne urazajuce umiestenenie ambulancie. Minus prve poschodie, ktore je viacmenej urcene pre “udrzbove a servisne” stredisko nemocnice - kuchyna (smrad z kuchyne) , sklad posteli, voziky prevazujuce spinave pradlo…
Pre upresnenie, doktorka okrem ineho posobi aj v inych ambulanciach, ja som ju zastihla na Antolskej.
Mozno, ze spravanie pani doktorky mozno suvisi s jej potencialnymi problemami v osobnom zivote, mozno je po tych rokoch praxe uz unavena, toto by sa vsak stavat nemalo. Nie sme predsa na ukrajine, ci?
Tento prispevok pisem z odstupom casu, to iba pre vyvratenie pochybnosti o tom, ze nie som ovplyvnena emociami viac ako je “zdrave”
Ahoj Inga ja viem že už je to pár rokov ale mne teraz zistili cystu na vaječníku nevieš mi prosím poradit u akého gynekologa si bola na odstránenie velmi pekne dakujem prosím pošli odpoved na meil salvanya@centrum.sk
Čaute baby, neviem teda či zmena nemocnice zmení aj lekarku, ale ja som chodila do Procaru v BA k dr. Gavornikovej a bola drsna ale dobraaa. Vzdy mi pomohla ked som nieco odflakla a teraz sa chystam rodit! Doktorku sa vsak prestahovala do Interkliniky na Einsteinovu, keby ste ju hladali.
Tiez mam negativne skusenosti s Dr. Bohacikovou. Najhorsia gynekolog. na Kramaroch. Neludsky pristup. SPravala sa ku mne k prvorodicke ako k poslednemu odpadu. Dufam, ze uz tuto zenu nikdy v zivote ani na ulici nestretnem. Neviem co jej kto v detstve - mladosti spravil a preco si to kompenzuje na pacientkach. Nezelam jej nic zle - len by sa mohla trosku zamysliet nad tym ako sa sprava ku druhym.
Aj ja som chodila k MUDr Gáboríkovej, a môžem povedať že jej prístup ma odradil aj napriek jej odbornosti…
Veľmi nepríjemná… A necitlivá…
Viem, že je to už starší príspevok, ale snáď…
aj mňa by zaujímala skúsenosť s p. MUDr. Bencom…
vedeli by ste to trošku konkretizovať?
ďakujem…