Hľadám gynekológa v BA

a 300 Sk si začo platila?, nemá zmluvi s poisťovňami?

euromedix je sukromna klinika. mozes si zaplatit celorocny poplatok 3500 sk alebo takto jednorazovo-300 sk

Ďakujem, ale ja sa pýtam, či má zmluvui s poisťovňami, lebo teraz sú skoro všetci súkromní, majú zmluvu s poisťovňami a aj tak vyberajú poplatky.Podpisovala si nejakú dohodu?

no jasne,podpisovala som.tak neviem,asi ked je sukromnik,tak musi z niecoho zit. preto je rozdiel medzi statnymi a sukromnymi lekarmi,nie?ze sukromni vyberaju poplatky za osetrenie.aspon ja si tak myslim

Má zmluvu myslím so všetkými poisťovňami. Ja som 300 platila za objednanie, nečakanie, odber krvi na druhý deň, sono vyšetrenie prsníkov, recepr na lieky. proste všetko dokopy. môže sa to zdať veľa, ale bežne sa s tým stretávam aj u ostatných. a hlavne tá úspora času stojí za to!

prosím, nepoznáte niekto náhodou doktora Hrúzika Petra?Vďaka

Poznáte niekto Dr.Stanka na račianskej??? Ak ano aky je ???Atď.

ahojte, prosim vas, mohol by mi niekto poradit dobreho odbornika, viac rokov uz zapasim s vytokom, menila som uz 3 gynekologov,( Dr. Vanickova, Dr. Kovacova /Medifem/, Dr. Stanko a nikto mi nevedel pomoct … Na peniazoch mi uz nezalezi nech je uz ozaj odbornik. Dakujem

Je to tak, všetci si vyúčtujú od poisťovne ale zároveň si tú istú sumu vypýtajú od Teba. Možno je to nemorálne, ale na zbohatnitie je to fajn postup. Okrem toho sa to len veľmi ťažko dokazuje.

ZobuĎ sa MIRA, to čo zaplatí pacientka si vyúčtuje aj od poisťovne. Naschvál si pozri faktúry vyplatené Tvojou poisťovňou za ošetrenie - dnes sa to cez internet bežne dá, teda pokiaľ máš slušnú zdravotnú poisťovňu. Pred skúmaním samotným odporúčam hlboký nádych, aby Ťa neporazilo.

120 - 150 tisíc mesačne je im málo,žalostne málo, chudákom. Veď po odrátaní odvodov a nákladov im zostane smiešnych 70 tisíc. Chudáčikovia.

ahojky, prosím ta, aké poplatky sú v tejto gyn. ambulacii, surne dnes potrebujem sa ist prepísať od svojej gynekologicky prec pretoze nie je schopná tusim naozaj ničoho a už tu aj bola menovaná - MUDr. Kováčová z Medifemu, ktorej vdacím za to, že nemôžem mať deti, lebo zanedbala všetko čo sa len dalo :frowning:

ahojky, ano platí sa tam ročny poplatok 300sk a absolutne neodporucam.
nielenže z obavy o zanedbanie tvojho zdravotneho stavu, ale aj to, že sice sa raz za dva roky tvári milo, ale inak podá len strucne info, ktoré mi nikdy nestacilo, tvarila sa, že som odbavená jednou vetou.
Napr. Vdaka nej teraz vdacím po rokoch za svoju neplodnosť, ktorá sa dala zachraniť, len teraz sa modlím, aby sa to ešte dalo.

ahoj Jani, urcite sa k p. Kovacovej neprehlasuj, možno je odbornícka na nieco na co som este neprisla ale v oblasti gynekologie o tom mam velke pochybnosti, okrem jej chladneho prístupu jej musim vytknut i to, že mi moj vážny zdravotny problem neverila a az po par rokoch sa ukazalo, že je viac ako len vážny po vyšetrení u dalsej lekarky :frowning:

ahojte, tak jednoznačne odporučam každému EURO MEDIX Dr. Maličkayovú i ked si za kazdu navstevu zaplatíte 300sk ale mate tam zaručené že sa o Vás skutočne na úrovni a všetko Vám poriadne vyšetria, je o vás maximalne postarané a aj sestrička aj doktorka sú veľmi milý, to je po mojom gynekologickom “cestovaní” najlepšie miesto, ktoré som doposiaľ našla. :slight_smile:

ahojte nemate skusenosti s Dr.Janekom ml. pojdem k nemu prvy krat a vobec prvy krat ku gynekologovi hoci mam uz 25rokov. Zistene mam len to, ze sa u neho plati 1500sk za navsetvu, ale na peniazoch mi nezalezi, hlavne ci je fajn a samozrejme odbornik

ja som si vyskusala niekolko lekarov, prva bola uz spominana doktorka Smrekova v DNV a isla som tam dost mlada ale mala som velke problemy a ona ze to nic neni, a ze nemam si robit hlavu ze telo sa mi meni, po 2 mesiacoch neprestajneho krvacania som navstivila doktora Hlinstaka, tiez v DNV, zistil mi problem, nasadil tabletky a po 2 tyzdnoch bolo vsetko okej, ked som neskor chcela antikoncepsiu tak sa snazil vybrat taku ktory by najviac vyhovovaa a nezhorsila problem co som mala, ale aj tento par doktor sa neskor ukazal ako alkoholik a ked nedokazal stat na nohach ked ma mal vysetrovat nic nechybalo a brala som si kartu… teraz navstevujem doktora Čunderlika v horskom parku, ale ordinuje aj na kramaroch… sice sa plati 2500 na rok, ale za kvalitu sa plati a vsetky vysetrenie ktore mi spravil, vsetko mi vysvetlil ak bol problem, fakt super clovek a na viacerych forach som o nom citala ako o najlepsom odbornikovi v ultrazvuku… sice niesom tehotna ale na ultrazvuku mi ukazal vsetko, vysvetlil jak to tam funguje a co ako vyzera… som s nim uplne spokojna, ordinacne hodiny ma poobede takze vyhovuje aj pracujucim a sestricky su tiez skvele… odporucam… a cela moja rodina…

Vyskusala som zatial 2 gynekologicky, prva bola detska, taka starsia pani, velmi mila (robila v Medifere, meno si uz nepamatam) ale moc mi nepomohla s liecbov vytokov a predpisovalami lieky predtym ako mala vysledky, proste naslepo.
Potom som isla k Mudr. Vaclavikovej na Tehelnu a to bol koniec, fakt ako tu niekto pisal - ona je masiar.
Vsetky vysetrenia mi boli hrozne neprijemne a ked uz som si vypestovala strach, tak na mna este naziapala, ze preco som taka strnula a stiahnuta. Okrem toho, som zvyknuta pytat sa dokotorov na veci, lebo chcem vsetko vediet a vzdy sa spravamvelmi slusne a uctivo, no ona mi na vsetky otazky odpovedala vzdy len jednoslovne a viac menej mi len nasrato odvrkavala. Konieckoncov som sa nic moc nedozvedela. Teraz som isla doktorovi Bencovi na mytnu, lebo mi ho odporucila obvodna, vraj jej sestricka tam chodi a je spokojna.
Zatal som unhobola na 1 vysetreni a bol velmi prijemny, tak uvidime. Pripadne minapiste nanho nieco. dik.

a btw od vela ludi som pocula ze muzi gynekologovia byvaju ovela jemnejsi a vludnejsi ako zeny gynekologicky…a podla toho co tu citam to tak asi naozaj je

Ja som u Dr. Frka bola ako u zastupujuceho, nevysetril, ale mi vysvetlil par veci v ramci ktorych by som mu s radostou roztrhala diplom. Ocividne si nikdy neskusil porozmyslat ako sa tehotna zena citi. Dik, nikdy viac.