čo to je finančne zdieral?
ešte k tomu finančnému zdieraniu.
Na úrade neplatíš za všetko? napr. všade musíš mať ovarené kopie,podpisy atď
U notára neplatiš za všetko?
Takže aké zdieranie,to čo nehradí
poosťovňa zaplatí pacient.Matematika ľahká.
Neviem,podľa čoho sa posudzuje dobrý a zlý gynekolog.Ten kto je milý usmievavý,nemusí byť dobrý odborník.A naopak.
Ja tu už dlhšie čitam tieto nezmyselné diskusie-o ničom.Nie predsa každému vyhovuje to isté.Na niekoho sa usmeješ,zle je,lebo to nemyslíš vážne,na niekoho si odmeraný-zase zle.Takže ako si to prajete milé dámy.
Vyjadrite sa.teraz som zvedavý na tú diskusiu.
Tak načo si ju menila?
Tomu sa hovorí gynekologická turistika.
samozrejme,že ano,ale z toho čo zarobua,nemusia si financovať sami ambulanciu,prístrojové vybavenie,a stále držať krok s vedou, pretože dnešní pacienti už nie sú z roku 2, ale chcú kvalitné vybavenie ambulancie.
Takže to nie je len o plate
prosim len ju nie! za tri roky co som jej pacientka mi v zivote nespravila vaginalny ultrazvuk, ziadne cytologiu, vysetrenie prsnikov, jedine co mi spravila, ze ma prehmatala a urobila mi obycajny ultrazvuk, ktory stal okolo 300 korun… prave od nej odchadzam!
ahojte, má niekto skúsenosti s dr.Gaboríkovou alebo s dr. Lipovskou?
Ďakujem.
Ahojte,aj ja som dlho hľadala - buď mal niekto objednávaciu lehotu 6 týždňov, alebo mi zložil telefón so slovami, že nových pacientov už neberie aatď atď. Dostala som ale referenciu na p. doktorku Malickayovú z centra Eurodmedix a som fakt veľmi spokojná. Objednali ma o 4 dni, potvrdili mi to smskou, čakala som v príjemnej čakárni, prijali ma presne na čas. Pani doktorka bola mimoriadne príjemná - nepotrebjem žiadne umelé úsmevy, len sa proste správala normálne, nesprávala sa akoby som ju obťažovala a akoby som bola hlúpa a márnila jej drahocený čas tým, že sa chcem opýtať na veci, ktorým nerozumiem. Cez firmený intranet ma objednala na ďalšie vyšetrenia - kým som zišla o poschodie nižšie, už ma čakala doktorka na sonografii. Príjemné prostredie, časová flexibilita, dobrá lokalita (Pri Orange - tuším zast. Miletičova), milý personál. Nechcem nikoho poúčať, všimla som si tu aj ostrejšie príspevky odsudzujúce nejaké rady - kto chcete, pozrite si na nete kontakt na nich, kto nechcete, neriešte to
Chcem sa opytat na MUDr. Berešovu, plati sa u nej nieco? Ma vlastny ultrazvuk. Ak nie, kam posiela pacientky, aka je dlha cakacia doba? dik,
nahodou som si precitala nazor na Dr.Predajnu a musim potvrdit, ze tento usmievavy lekar vybera peniaze za povinne potrebne ultrazvuky v tehotenstve, za akoze objednanie mimo poradia, hoci som ho o ziadne neziadala.Sklamal ma ako clovek, preto som mu ako lekarovi viac sancu nedala.V tomto pripade plati, ze za pozlatkom sa casto skryva hrdza.Naco si ma clovek platit zdravotne poistenie, ked takyto lekar od vas vyberie hotovost duplicitne…zda sa, ze hlad ma velke oci, ale tu sa nejedna o hlad, ale nechutne zdieranie priamo do vrecka bez bloku.
ahojte, mno ja som znama… a s doktorkou paldiovou som vrcholne nespokojna. chovam sa vzdy slusne a podobne, takze tym, ako sa clovek k nej sprava to nebude.
su obe (aj so sestrickou) stare korytnacky, naladove a ak ju zazijes v tej zlej nalade, tak koniec… z mojich xy navstev sa mi podarila jedna, ked mali obe dobru naladu… ale proste nikdy viac!
ja by som ho neodporucala mala som kvasinky a napchal do mna asi 4 druhy liekov kym sa to vyliecilo…chapem ze kvasinky su na liecbu narocne ale nedostala som od neho ziadne upozronenie ze by som mala zmenit stravu ani po liecbe mi nepovedal ze by som mala uzivat lactobacily aby sa mi obnovilo prirodzene prostredie v posve…ked som mu vravela ze mam problemy s mocenim tak iba mykal plecom…robil mi cytologiu pred predosleho upozrnenia na to ze si vypyta peniaze…teraz chodim k mudr.zacharovej ktora mi vsetky vyssie uvedene rady ohladom stravy a lactobacilov dokonca aj specialneho mydla dala a este ma aj poslala k urologovi nie ako pan stanko
No ja k tam chodím tiež, ale sestrička ku mne vôbec nie je extrémne milá. Raz sa správala ku mne celkom milo a ostatné razy na mňa zazerá a keď sa jej niečo opýtam tak sa tvári, že prečo ju obťažujem s otázkami.
Zacharová v Ružinove? Ta mojej mame zanedbala vysetrenia a zistilo sa az v konecnom stadiu, ze ma rakovinu prsnika a umrela mi.
taktiez neodporucam - hrozny clovek, neprofesionalny pristup, sproste reci
A koľko má asi rokov? Aký má prístup? Ako to vyzerá u nej v ambulancii?
Na bezne vysetrenia je Dr. Mesarosova fajn, ale na tehotenstvo neodporucam, priserny ultrazvuk - predpotopny, dlho sa caka, pani doktorka meska niekedy aj hodinu, cez tehotenstvo mi RAZ pocuvala ozvy plodu, aj to mi ten lievik skoro prerazila do brucha. K tomu ta priserna nova sestricka. Ja tiez po 12 rokoch odchadzam.
Andrea, ked si zvedavy na tu dikusiu, tak tipujem, ze bud nie si andrea, alebo niesi andrea Ked uz ti niekto ochytava intimne casti tela, nech je aspon mily.
MuDr. Marián Križko
ahojte, tak vam teda pisem po asi rocnych skusenostiach, ked som hladala dobreho gynekologa. Precitala som si mnoho diskusnych for a navstivila niektorych gynekologov,tak sa s vami mozem podelit o skusenosti: PROSIM nechodte k dr. smrekovej v devinskej. bola som u nej asi rok, ked ma zacala trapit kandidoza, vzdy mi len predpisovala lieky, ked mi davala antikoncepciu, nespytala sa na moj nazor, len mi nieco dala. mala som pocit,ako keby ma nepocuvala, len si mlela svoje. niektore zeny na diskusii hovorili, ze ma problem s alkoholom. ja si myslim,ze dost velky…potom som bola u dr. blaska v malackach. velka kapacita,ale problem je v tom,ze pacientky sa k neu mozu dostat max raz za dva mesiace, ma uplne plno. konecne som nasla lekarku, s ktorou som spokojna. je to dr. malickayova s EUROMEDIX. vynikajuci pristup (po prichode do ambulancie mi podala ruku), vypocula si ma, bola to spravna zena s davkou empatie, odbornicka…platim si 300 sk za prehliadku a mam v nej zahrnute vsetko. takze odporucam tym zenam, ktore podobne ako ja, hladaju a hladali dobreho gynekologa. a piste do takychto for o vasich skusenostiach, aby aj ostatne zeny vedeli o dobrych (alebo zlych)gynekologoch a mohli sa rozhodnut.