Máte skúsenosti alebo poznáte kvalitnú a skutočne dobrú manželskú poradňu? Ďakujem Zuzana T.
Hladám kvalitnú manželskú poradňu
Na co je dobra taka manzelska poradna? Vy porozpravate nejakemu psychologovi, co vas vo vztahu (manzelstve) trapi a on to ma vyriesit alebo povedat, ako na to?
Hmmmm… Dost by ma zaujimalo, kolko manzelstiev to realne zachranilo a ako to funguje.
Ahoj Zuzka T. Pozri sa na tento link: http://rodina.jbsr.info. V Bratislave (v Petržalke) budú “Manželské večery”, ktoré úspešne fungujú vo viacerých krajinách. Vrelo odporúčame!
Vie mi nikto poradit, kde najst takuto poradnu na nete? Radi niekto vobec cez net?
aj my hladame… prosim Vas pomozte mi, manzelka ma miluje ale sa boji pocas este budeme zle :((( ja chcem byt snou…
Ahoj. Moji rodičia sa často hádajú pre hlúposti. Povedala som im o manželských poradniach a súhlasili, že niekam pojdu. Ale sme z Považskej Bystrice a tu nič také nie je. Prosim pomožte mi.Ďakujem
Voľakedy existovali predmanželské poradne v každom okres.meste,teraz to funguje na báze psycholog.poradní alebo centier,treba sa informovať-napr.aj v Zlatých stránkach pod heslom Zdravotníctvo.
aj já mám vážny problém vo vzťahu s manželom už sa to nedá vydržať som na konci
neviem čo mám robiť po 38 rokoch manželstva som druhá na 1 mieste je jeho mamička až potom já a deti na starosť stráca rozum ale jeho odpoveď na všetko je /môžem sa sám rozhodnúť som svojprávny/ a nepohne s ním nik
V Bratislave odporucam PhDr. Tibor Hrozan, sidli v Ruzinovskej poliklinike, naozaj dobry a citlivy odbornik