Pridávajte iba príspeky ohľadom hľadania práce.
Ak sem chcete pridať pracovnú ponuku pre sestry, zaregistrujte sa ako zdravotnícke zariadenie (alebo ako firma/agentúra) a môžete pridávať ponuky priamo do oficiálnej sekcie Pracovné ponuky zdarma.
Pridávajte iba príspeky ohľadom hľadania práce.
Ak sem chcete pridať pracovnú ponuku pre sestry, zaregistrujte sa ako zdravotnícke zariadenie (alebo ako firma/agentúra) a môžete pridávať ponuky priamo do oficiálnej sekcie Pracovné ponuky zdarma.
Dobrý deň, hľadám si prácu zdravotnej sestry na ambulancii. Mám ukončené magisterské vzdelanie, prax v zdravotníctve. Najlepšie v zubnej ambulancii a v okolí TT. Ďakujem. t. č. 0903 126 116
Hladam pracu ako zdravotna sestra, nastup mozny od 12. 02. Zivnost mam, nemecky sa dohovorim, prax a skusenosti v AT, 6 rokov. moj e-mail je ivet742@azet.sk.Dakujem.
Dobrý deň, hĺadám prácu v ambulancii v Trnave. Najlepšie stomatologická, očná ambulancia. Prosím ozvite sa mi na email paula100tt@gmail.com za všetky pracovné ponuky ďakujem
Dobry den, som zdr. sestra a hladam si pracu v BA na akejkolvek amb. , moze byt aj na polovicny uvazok. Dakujem.
Dobrý deň, zabehnutá stomatologická ambulancia v BA hľadá sestru, ozvite sa prosím na tel:+421-2-555 64 571.
Dobrý deň, hľadám prácu ako zdravotná sestra v ambulancii, Levoča a okolie. Vopred ďakujem za pracovné ponuky.
Dobry den, hladam pracu ako zdravotna sestra v zubnej ambulanci v Trnave alebo v akejkolvek ambulancii, za pripadne ponuky vopred dakujem, moj kontakt 0917 571 663. L.
Dobrý deň, hľadám prácu ako zdravotná sestra v ambulancii alebo na oddelení v jednosmennej prevádzke. Mám 20-ročnú prax v zdravotníctve.
Košický a Prešovský kraj. Ďakujem. Tel. 0907970937
Hľadáme zdravotnú sestru na ambulanciu všeobecného lekára pre dospelých v Trnave.
Záujemkyne ozvite sa na 0905833288.
Dobrý deň, hľadám si prácu na amb. v Nitre. Som diplom. sestra s praxou. Mám 29 rokov. Ďakujem. tel-0949 / 318739
Dobrý deň, hľadám prácu ako zdravotná sestra /15rokov-prax/ najlepšie na jednu smenu - kdekoľvek žilinský kraj. Môžem nastúpiť kedykolvek - pracovať na živnosť, dohodu.
Súrne hľadáme zdravotnú sestru na pozíciu ošetrovateľky do Materskej škôlky v Ba - Petržalke. Starala by sa tam o tri deti s poruchou výživy. Práca je vhodná aj pre šikovnú dôchodyňu. Kontakt: 0905970245. príp. 02 / 65420727.
Dobry den, hladam si pracu zdravotnej sestry na dohodu 6-7 h obden. Najlepsie na ambulancii. Dakujem. t. c. 0908231565
Všeobecná zdravotná sestra s praxou hľadá prácu v ambulancii. Tel 0902 300 424. Ďakujem.
Dobrý deň, mám 20 rokov, ukončenú SZŠ (zdravotnícky asistent) s maturitou a hľadám si prácu v Trnave na HPP ale aj na VPP. Hľadám akúkoľvek prácu v zdravotníctve. (napr. v stomatolog. ambulancii, očnej…) Budem veľmi rada za všetky ponuky. Nástup možný ihneď. Môj e-mail je paula100tt@gmail.com
Dobrý deň, hľadám si prácu zdravotnej sestry na ambulancii alebo pri lôžku v Košiciach. Mám ukončené magisterské vzdelanie, prax v zdravotníctve. Ďakujem. t. 0918413153
č.t. 0907294004, Ambul. prakt. lek. pre. dosp., od 1.7.2011.
Dobrý deň, som vyštudovaná zdravotná sestra a hľadám si prácu na ambulancii, najlepšie stomatologickej, očnej, kožnej v Žiline. Nastúpiť môžem ihneď. Budem veľmi rada za Vaše ponuky. Ďakujem. t.č. 0944 971 815
Mám záujem o prácu v ambulancii, v jednosmennej prevádzke v Trenčíne a okolí. Aj na polovičný úväzok. 0905 548 166