Všeobecná zdravotná sestra s praxou v ambulantnej sfére hľadá prácu v BA od 1 / 2015 v amb. Ďakujem.
Všeobecná zdravotná sestra s praxou v ambulantnej sfére hľadá prácu v BA od 1 / 2015 v amb. Ďakujem.
Úväzok 0, 5 alebo 0, 75.
Dobry den
Ak je vas inzerat na pracu zdravotnej sestry este aktualny prosim kontaktujte ma na tel. 0911949070 hladame zdravotnu sestru do mabulancie vseobecnej lekarky pre dospelych v bratislave 4. dakujem marcinkova
Dobry den
Ak je vas inzerat na pracu v ambulancii este aktualny prosim zavolajte na tf 0911949070 hladame sestricku so ambulancie vseobecneho lekara pre dospelych v bratislave 4
Dakujem
Dobry den
Ak je vas inzerat na pracu v ambulancii este aktualny, prosim zavolaje na tf 0911949070 hladame sestricku do ambulancie vseobecny lekar pre dospelych bratislava 4 dakujem marcinkova
Dobry den
Ak je vas inzerat na pracu zdravotnej sestry este akrualny prosim zavolajte na tf 0911949070 hladame sestricku do ambulancie vseobecneho lekara v bratislave 4 dakujem marcinkova
Dobrý večer. Ďakujem pani Marcinková za ponuku, zajtra Vám zavolám. Viera
Hľadám si prácu ako zdravotná sestra v jednosmennej prevádzke v Bytči alebo Považskej Bystrici. Mám deväť rokov praxe pri lôžku / geriatria, interné / , som diplomovaná sestra a momentálne mi skončila rodičovská dovolenka. Vyhovovala by mi najmä geriatrická alebo interná ambulancia, ale nie je to podmienka. Prípadne aj opatrovanie chorých v dvojsmennej prevádzke. Moje t. č. 0907 794 790
Dobry den
Ak je vas inzerat na pracu zdravotnej sestry este aktualny prosim kontaktujte ma na tel. 0911885236 hladame zdravotnu sestru do zubnej ambulancie v bratislave. dakujem
Dobry den
Ak je vas inzerat na pracu zdravotnej sestry este aktualny prosim kontaktujte ma na tel. 0911885236 hladame zdravotnu sestru do zubnej ambulancie v bratislave. dakujem
Dobry den
Dobry den
Dobrý deň, som zdravotná sestra a hľadám si prácu v ambulancii v Žiline alebo v okolí. Mám 5 ročnú prax, vysokoškolské vzdelanie prvého stupňa v odbore Ošetrovateľstvo a špecializáciu. Kontakt: 0908 243 459, ďakujem
Dobry den.
Svajciarska agentura Sympajobs AG v Basli ponuka sprostredkovanie prace aj zdravotnickemu personalu bez poplatkov. V pripade ak ovladate nemecky jazyk a mate zaujem poslite nam Vas zivotopis, vysvedcenia, certifikat na e-mailovu adresu : brigita.engelberger@sympajobs.ch
Tel. 0041 61 690 93 93
Pekny den
Dobrý deň, hľadám detskú sestru do pediatrickej ambulancie na Mýtnej ulici v Bratislave, na skrátený pracovný úväzok. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel. č. 0905267649.
Ďakujem,
MUDr. Adriana Borošová
Pekne pozdravujem pani Monika.
Našiel som Váš inzerát, že hľadáte prácu zdravotnej sestry, síce v Žiline, no ja by som mal pre Vás ponuku pracovať v Nemecku. Ponúkame plat 10, - Eur na hodinu brutto. Pracuje sa pri imobilných občanoch v domácnosti (žiadne vysluhovanie a upratovanie) v 12 hodinových zmenách a na dvojtýždňových turnusoch. Ubytovanie hradí naša agentúra. Ak Vás moja ponuka zaujala, kontakt na mňa je e-mail: tcpiadz@tcpiadz.sk a tel. +421904838384. JUDr. Jozef DANKO
Pekne pozdravujem pani Viera.
Našiel som Váš inzerát, že hľadáte prácu zdravotnej sestry, síce v Žiline, no ja by som mal pre Vás ponuku pracovať v Nemecku. Ponúkame plat 10, - Eur na hodinu brutto. Pracuje sa pri imobilných občanoch v domácnosti (žiadne vysluhovanie a upratovanie) v 12 hodinových zmenách a na dvojtýždňových turnusoch. Ubytovanie hradí naša agentúra. Ak Vás moja ponuka zaujala, kontakt na mňa je e-mail: tcpiadz@tcpiadz.sk a tel. +421904838384. JUDr. Jozef DANKO
Pekne pozdravujem pani Katarína.
Pekne pozdravujem pani Katarína.