Ďakujem, ale ja hľadám TPP, nie zastupovanie.
Hľadám zdravotnú sestru do všeobecnej ambulancie pre dospelých s 30 hodinovou týždennou pracovnou dobou od septembra 2014 v BA. Ďakujem 0915 041266
Dobrý deň, ďakujem, budem Vás kontaktovať.
Dobrý deň, hľadám si prácu zdravotnej sestry do ambulancie pre dospelých alebo do inej jednosmennej prevádzky v Bratislave. Pracovala som v Ambulancii u všeobecného lekára pre dospelých a v UN BA + odborná prax počas štúdia ošetrovateľstva.
Nástup možný september 2014, príp. dohodou.
Ďakujem
Dobrý deň, písala som Vám mail, máte tu napísane dve rôzne adresy, neviem či to prešlo. S pozdravom
Dobrý deň, som zdravotná sestra s viacročnou praxou, hľadám prácu v ambulancii, okres Topoľčany. Kontakt 0948330213.
Dobrý deň. Miesto sestričky na zástup je už obsadené? Ďakujem.
Dobrý deň.
Dobrý deň. Mám záujem o prácu vo Vašej ambulancii ako zdravotná sestra.
Prajem pekný deň, s pozdravom Nováková
Dobry den, rada by som Vam ponukla pracu v ADOS v Bratislave, jednosmenna prevadzka pocas pracovnych dni. V pripade zaujmu prosim napiste mail.
Dobrý deň, prosím Vás, kde tá ADOS sídli? Ďakujem.
Inzerát je stále aktuálny. Ďakujem
Dobrý deň. Som všeobecná zdravotná sestra s viacročnou praxou v ambulancii ( PLPD, interná, zubná). Ďakujem za ponuky. Bratislava.
Dobrý deň, ponúkame prácu zdravotnej sestričky v ADOS, Bratislava. Nástup ihneď. Sme agentúra s dlhoročnou praxou. Ak máte záujem, neváhajte kontaktovať:
ados@charitaba.sk, 0904 062 054
Dobrý deň, ak je to ešte aktuálne, budeme radi, ak nám zašlete životopis. Sme ADOS Charita, hľadáme zdravotnú sestru na trvalý pracovný pomer 8, 5 hod. denne, víkendy a sviatky sú voľné.
Nástup ihneď. Ďakujeme. S pozdravom Bc. Margita Orichelová, ADOS Charita, mail: ados@charitaba.sk, tel.č. 0904 062 054
Dobrý deň, ak máte záujem pracovať v ADOS Charita, zašlite mi životopis na adresu: birosikova@charitaba.sk Budem Vás obratom kontaktovať.
Ďakujem
Dobrý deň, ak máte záujem o prácu v ADOS Charita, pošlite mi svoj životopis na adresu: birosikova@charitaba.sk.
Ďakujem
Ďakujem za ponuku, hľadám prácu v ambulancii. V ADOS som už robila.
Hĺadám prácu na ambulancii všeobecného lekárstva alebo pediatrie na plný úväzok v Bratislave. Mám dlhoročnú prax / 33rokov / a PŠŠ v obore pediatria. Môj email macova@post.sk
Ďakujem.
Dobrý deň, hľadám si prácu zdravotnej sestry do ambulancie pre dospelých alebo do inej jednosmennej prevádzky v Bratislave. Pracovala som v Ambulancii u všeobecného lekára pre dospelých a v UN BA + odborná prax počas štúdia ošetrovateľstva.
Nástup možný ihneď.
Ďakujem