Hľadám prácu ako zdravotná sestra

Dobrý deň, som sestra s viacročnou praxou, hľadám prácu v ambulancii v okrese TO, kontakt 0948330 213.

Hľadám si prácu zdravotnej sestry na 0, 5 úväzok v ambulancii, Bratislava. Ďakujem za ponuky.

Ak je inzerát ešte aktuálny, kontaktujte ma na plocicaa@post.sk.

Ak je ponuka stale aktualna, prosim kontaktujte ma. Dakujem

Dobrý deň, hľadáme šikovnú a spoľahlivú zdravotnú sestru do očnej ambulancie v Bratislave.
Nástup možný od 1. 2. 2015.

Dobrý deň. Áno, hľadám prácu. Poprosím bližšie info, ďakujem.

Dobrý deň, prosím Vás, kde v BA a na aký úväzok? Ďakujem.

Ak máte ešte záujem o prácu v ambulancii, zavolajte mi prosím na tel. č. 0915731169

Dobrý deň, prosím Vás na aký úväzok prijímate sestru a v akej časti BA sa ambulancia nachádza? Mám špecializáciu v odbore pleoptika a ortoptika a 12 ročnú prax v detskom očnom sanatoriu. Momentálne mi končí výpoved. lehota 28. 2. 2015 v odbore klinická onkológia. Vopred ďakujem za Vašu odpoveď.

Hladame zdravotnu sestru do ambulancie všeob. lekara v D. Strede, prip. možne i ubytovanie. ponuky na 0905605453 dakujeme.

Dobrý deň,
hľadám do zariadenia pre matky s deťmi sociálnu sestru,
ak mate záujem Ozvite sa. Voľné miesto hneď.

Dobry den chcela by som sa informovat kde v kt. lokalite hladate sestricku, kolko musi mat v danom obore prax, ake su platove podmienky a pracovna doba. Momentalne pracujem 3 rok na vseobecnej ambulancii. Frisova

Dobry den hladame zdravotnu sestru do ambulancie vseobecnej lekarky v karlovej vsi, bratislava, prosim ak mate zaujem sa podrobnejsie poinformovat volajte v pondelok od 11 hod. - stvrtky, alebo piatky doobeda tf- 02 / 60264218 dakujem

Dobrý deň! Chcem sa spýtať, či je ešte aktuálna táto ponuka? A presne kde je táto ambulancia?

Hľadáme šikovnú zdravotnú sestru do odbornej ambulancie v Banskej Bystrici (BB). Dobrá pracovná doba. plat dohodou. 0905 828 101

Dobrý deň prajem,
chcela by som vedieť do akej ambulancie a na aký uväzok.
ďakujem

Prijmeme zdravotnú sestru do ambulancie v Devínskej Novej Vsi, areál Volkswagen. V prípade záujmu ma prosím kontaktujete na telefónnom čísle 0915731169 ďakujem

Som lekár:Volajte na 055 / 6403709

Hladam pracu v zubnej ambulancii v okoli MA alebo BA, ako dentalna hygienicka prip. zubna asis. s 5 ročnou praxou v BA.

Sestrička s praxou hľadá prácu v ambulancii na skrátený úväzok (0, 5). Bratislava. Ďakujem.