Hľadám prácu ako zdravotná sestra

Hľadám zdravotnú sestru do Kožnej ambulancie v Košiciach
/ aj dôchodkyňu/.
mail:jaroslav.pavkovcek@post.sk

Dobry den,
reagujem na vasu prac. ponuku. Som zdravotna sestra, v sucasnosti pracujem v stom. -chir. a celustno-ortop. ambulancii, v marci som dala vypoved (po 9r. ) takze volna som od juna. Chcela by som vediet o aku odbornu ambulanciu ide a v pripade zaujmu preposlem zivotopis alebo dalsie info o sebe podam i pri osobnom pohovore.
Prajem pekny vecer.
Plackova 0917 388 212

Dobry den,
reagujem na vasu prac. ponuku. Som zdravotna sestra, v sucasnosti pracujem v stom. -chir. a celustno-ortop. ambulancii, v marci som dala vypoved (po 9r. ) takze volna som od juna. Chcela by som vediet o aku odbornu ambulanciu ide a v pripade zaujmu preposlem zivotopis alebo dalsie info o sebe podam i pri osobnom pohovore.
Prajem pekny vecer.
Plackova 0917 388 212

Dobrý deň
Ak je váš inzerát na prácu v ambulancii, stále aktuálny prosím zavolajte na tf 02 / 60264218 ( najlepšie štvrtok alebo piatok ) hládam sestričku do ambulancie všeobecnej lekárky pre dospelých úväzok O, 5 v Bratislave 4
Dakujem

Dobrý deň, ďakujem. Keďže je zajtra sviatok, ozvem sa budúci týždeň, zatiaľ to je aktuálne. Prajem pekný deň.

Dobrý deň
ďakujem za odpoveď, volať môžete aj v pondelok od 11-14 hodiny a štvrtok od 0900 hodiny - na tel. číslo, ktoré som udala 02 / 60264218
ďakujem pekný deň

Hľadám sestru na plný úväzok do detskej očnej ambulancie v Dúbravke. Ak máte záujem, ozvite sa na tel. číslo 0903227404

Všeobecná zdravotná sestra s 18 r. praxou v ambulantnej sfére hľadá prácu na 0, 5 úväzok. BA. Ďakujem za ponuky.

Dobry den, som destska sestra s praxou na zubnej ambulancii a v Nusch ako dokumentaristka a referentka pre vykazovanie vykonov pre poistovnictvo. Praca s PC
je samozrejmostou tak ako zodpovedny pristup k praci.

Hľadáme šikovnú a spoľahlivú sestričku do detskej očnej ambulancie v Bratislave IV. na plný alebo čiastočný úväzok. Prax v ortoptike a pleotike vítaná.
Pošlite nám mail, alebo zavolajte na tel. č. 0903227404

Hladam pracu zdravotnej sestry v ambulancii v Pk a okoli.

Hľadám prácu v Prievidzi alebo Bojniciach ako zdravotná asistentka alebo sanitárka na ranné zmeny.

Dobrý deň, hľadám prácu ako zdravotná sestra prípadne dentálna hygienička v Senci a okolí. Za prípadne ponuky vopreď ďakujem.

Ak Váš záujem pretrváva, ozvite sa prosím na t. č. 02 4488 7307. Radi sa s Vami stretneme.
Orthostoma V, s. r. o.

Hľadám zdravotnú sestru na ambulanciu praktického lekára v Snine. Telefonický kontakt 0944 205 460. Ponuka pre Sninu a blízke okolie.

Ponúkame prácu v čeľustnoortopedickej ambulancii v Bratislave Rači. Tel. č. 0948 800 901,

Zdravím,
mohli by ste mi špecifikovať bližšie 0, 5 úväzok- koľko hodín môžete denne pracovať. potrebujem sestru na ambulancii PL v BA na Kramároch.
S pozdravom M. Č.

Prosím pošlite mi údaje o praxi a rada by som vedela, koľko hodín denne môžete pracovať.
S vďakou M. Č.

Zdravím, je to ešte aktuálne?
Ambulancia VL je v BA III
Ďakujem

Potrebujem sestru na ambul. VL v BA III Kramáre
Koľko hodín denne môžete pracovať?
Napíšte mi