Dobrý deň,ponúkam prácu na ambulancii všeobecného lekára pre dospelých v Bratislave-Ružinove (Drieňova), od septembra 2016,pracovná doba 6 hodín denne, tel.kontakt 0903318937,mail: t.tomkova.amb@gmail.com.
Všeobecná zdravotná sestra hľadá prácu na skrátený úväzok (2-3 dní a max.16h./týždenne) v amb.okrem stomatologickej,pediatrickej a PLPD.Id 9/2016.
V BA.
Ďakujem.
Dobrý deň, hľadám prácu ako zdravotná asistentka v ambulantnej prevádzke v Prešove a jeho okolí. Ďakujem.
Dobrý deň, hľadám prácu ako zdravotná asistentka v ambulantnej prevádzke v Prešove a jeho okolí. Ďakujem
MUDr. Stará - ponúkam miesto zdravotnej sestry na kožnej ambulancii v Nitre 0905741150
Dobrý deň,chcela by som sa spýtať či by ponúknuté miesto mohlo byť aj pre zdravotnícku asistentku.Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.
Ponúkam prácu zdravotnej sestry v gynekologickej ambulancii v Bratislave-Petržalke. Termín nástupu je možný ihneď, v prípade záujmu pošlite životopis na e-mail: ambulancia@marekova.sk, alebo kontaktujte telefonicky na: 0904001440.
prosim CV provaznik@probios.sk
Dobrý deň,súrne hľadám prácu ako zdravotná asistentka v ambulantnej prevádzke alebo jasliach-Topoľčany,Nitra a okolie. Ďakujem
Dobrý deň,hľadám prácu ako zdravotnícka asistentka v ambulantnej prevádzke alebo jasliach,materských školách (centrách).Nitra
Dobrý deň. Hľadám prácu ako zdravotná sestra v ambulancii v okrese Rimavská Sobota, Lučenec a Rožňava. Mám ukončené vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa. Mám 8 rokov praxe na oddelení /psychiatria, gynekológia/. Zvážila by som si aj ponuky na medicínskeho reprezentanta. Ďakujem.
Ahoj Valeria,
Zaujima vas Robota(zdravotna sestra) v Nemecku v Stutgarte.
Ozvite sa na Mail:
borozani@hotmail.de
Dobry den, hladame sestricku do neurologickej ambulancie v poliklinike v Starom Meste, nastup od januara 2018, pre blizsie info poslite zivotopis na neuro2@hedak.sk
Hladame zdravotna sestra na gynekologicke Amb v Bratislave.
pri Viac informácií zavolajte.
0915331695