Dobrý deň , dámy prácu zdravotnej sestry vo Veľkej Británii , výborné pracovné podmienky . My pokrývajú všetky náklady na odchode bydliska , potenciálni kandidáti musia muwic English Experience wykonuwaniu povolania bola zvýšená . Pre viac informácií prosím emial Agnieszka@recruitmentdirect.info
Hľadáme zdravotnú sestru do ambulancie všeobecného lekára pre dospelých v Trnave. V prípade záujmu pošlite e-mail na ambulancia@tanamed.sk
Dobry den, mozno hladame prave Vas :-). Nasa gyn.ambulancia je v Raci. Ak mate zaujem, volajte na 0903250625 alebo poslite zivotopis na vasilj45@gmail.com.
Pekny den
Dr.Vasil
Dobrý deň,
hľadáme zdravotnú sestru do zubnej ambulancie - zatiaľ na polovičný úväzok, neskôr sa to môže zmeniť. V prípade záujmu volajte na recepciu - 0905 434 083.
Ďakujeme.
Dobrý deň prajem Katarína,
hľadáme šikovnú sestru do nášho tímu do jednosmennej prevádzky na ambulacniu všeobecného lekára, ak máte ešte stále záujem o prácu prosím kontaktujte ma na t.č.: 0911768028 alebo mailujte na: tesarikova.silvia@procare.sk. Ďakujem
Dobrý deň prajem,
hľadáme šikovnú sestru do nášho tímu do
jednosmennej prevádzky na ambulacniu všeobecného lekára, ak máte ešte
stále záujem o prácu prosím kontaktujte ma na t.č.: 0911768028 alebo
mailujte na: tesarikova.silvia@procare.sk. Ďakujem
Hľadám sestru do neurologickej ambulancie v Bratislave na úväzok 30 hodín týždenne. V prípade záujmu ma prosím kontaktuje na e-mail: neurolog.petrzalka@gmail.com
Dobrý deň,
ponúkam prácu sestry v neurologickej ambulancii v BA. Pracovný čas 30 hod, týždenne alebo podľa dohody. V prípade Vášho záujmu ma kontaktujte e-mailom: neurolog.petrzalka@gmail.com
Nový medzinárodný projekt zamestnávania zdravotných sestier za účasti 2 slovenských (AlpinEX Solutions s.r.o., BS School) a nemeckej firmy (Europcare). Ak ste diplomovaná všeobecná sestra s ukončeným vzdelaním po máji 2004 a chcete žiť a pracovať v Nemecku, v tom prípade máme pre Vás prácu. S Vašou znalosťou Nemčiny si nerobte starosti. Na náklady nemeckej strany absolvujete intenzívny kurz Nemčiny na Slovensku a po absolvovaní skúšky okamžite nastúpite pracovať v Nemecku. Neplatíte žiadne poplatky. Začíname v Júni 2016 prvým kurzom pre oblasť Trenčína. Máme 12 voľných miest. Viac informácií na www.europcare.eu , alebo www.alpinexsolutions.com. Volajte 00421944062208, alebo zahraničné t.č. 00393275431910.
Dobrý deň. Hľadám si prácu ako zdravotná sestra do ambulancie v Bratislave. Prax 6 rokov - ambulancie, kliniky. Nástup možný od septembra 2016. Ďakujem
Dobrý deň hľadám si prácu zdravotnej sestry v Lučenci na 8 hodin TPP od septembra 2016.Prax 5 rokov v nemocnici a predtym na ambulancii.Dakujem
Dobry den, hladam pracu zdravotnej sestry v ambulancii v Bratislave na skrateny uvazok, prax 18 rokov chirurgia- Jis. Dakujem.
Dobrý deň,som zdravotná sestra ,pracujem na onkológii,robila som na chirurgii aj internej a reumatologickej ambulancii,hľadám si prácu na ambulancii,v Bratislave na plný uväzok,nástup možný riadne od septembra,prípadne podľa dohody aj skôr.Ďakujem
Hi, international company - Medtronic is looking for senior nurses in Slovakia. If you speak English and you want to know more, please contact me: karolina.tobolska@medtronic.com
Ponúkam prácu zdravotnej sestry v ambulancii všeobecného lekára pre dospelých v Bratislave-Petržalke. Termín nástupu je 1.8.2016, resp. ihneď. V prípade záujmu pošlite životopis na e-mail: janka.michalkova@gmail.com , alebo kontaktujte telefonicky na: 0905 284 788.
Dobry deň, ponukam pracu v pediatrickej ambulancii na skrateny uvazok, pohybliva pracovna doba. Ambulancia je v petržalke na sustekovej ulici. Monika 0905 199 385
Dobrý deň,. hľadáme zdrav sestru do gyn. amb v BA-Ružinove na čiastočný úväzok. V prípade záujmu napíšte na gynline.sro@gmail.com . Dakujem
Dobrý deň,. hľadáme zdrav sestru do gyn. amb v BA-Ružinove na plný / čiastočný úväzok. V prípade záujmu napíšte na gynline.sro@gmail.com . Dakujem
Dobrý deň,. hľadáme zdrav sestru do gyn. amb v BA-Ružinove na plný,prípadne čiastočný úväzok. V prípade záujmu napíšte na gynline.sro@gmail.com . Dakujem
Ponúkam prácu zdravotnej sestry v ambulancii všeobecného lekára pre dospelých v Bratislave-Ružinove. Termín nástupu je 1.9.2016, v prípade záujmu pošlite životopis na e-mail: t.tomkova.amb@gmail.com, alebo kontaktujte telefonicky na: 0903 318 937.