Hľadám prácu - opatrovateľka - Rakúsko

Hľadám kolegyňu s aktívnou živnosťou, praca vo Wiedni, imobilná pacientka-skleroza multiplex, 50kg, príjemná, kumunikatívna pani 65 r. samostatná vo vybavovaní, telefonovaní… Opatrovaťeľka by mala si byť vedomá, že treba mať silu pri prekladani na vozík… zdatná. Výborné miesto… ostatné osobne pri telef. najradšej Ok. PD. Partizánske, nakoľko je striedanie vlakom. tel. 0949680851

Ja mám záujem, mám zdravotnicke vzdelanie, zavolaj mi, dohodneme sa, bývam v Trenčine, moj tel. 0917 933 547

Dobrý deň, prosím Vás, pomôže mi niekto pri hľadaní práce, som začiatočníčka, chcela by som pracovať ako opatrovateľka v Rakúsku, mám základy nemeckého jazyka, napíšte mi prosím, kto mi chce pomôcť, stačí iba ak mi poskytnete kontakt na osobu, ktorá vybavuje prácu v Rakúsku, cestovať chcem autom s viacerými opatrovateľkami z domu do Rak. Som nezamestnaná. Mám 49 rokov. Č. tel. 0949865157. Pochádzam zo Spišskej Novej Vsi.

Hladám prácu ako opatrovatelka na 24hodín alebo aj menej ak sa to dá v okolí Gmuendu Niederoestereich. Mám rakúsku živnosť a nemčinu na komunikatívnej úrovni. V súčasnosti pracujem, ale mám na to osobné dôvody. Dakujem za pochopenie.

Neviem, či neviete čítať ale máte tam t. č. na ktoré máte zavolať a nie aby Vám tá ktorá ponúka prácu volala.

Miesto je už obsadené prosím nevolajte, ďakujem

Odkaz pre záujemkyne-miesto je už obsadené, nevolať

Dobrý deň, hľadám si prácu ako opatrovateľka do Rakúska na 2-týždňové turnusy, najlepšie Graz a okolie. Mám AT živnosť a odpracované 2 roky v Šteiersku, takže poznám tento dialekt. Mám 57 rokov a veľmi dobrý vzťah k ľuďom. Nem. jazyk ovládam na komunikat. úrovni. (Pred 2 mes. mi zomrela babka. ) Ak mi niekto pomôže nájsť novú prácu budem mu veľmi vďačná. Kontakt:09074101363. Ďakujem!

Mohli by ste napísať viac, prečo nie?

Ahojte nepozná niekto p, Janet Sopakovu, alebo Sopkovú, kde ma agentúru a info o jej agentúre dik.

Dobrý deň, mám pozastavenú živnosť, z dôvodu úmrtia babky, prácu nemám, prosím o ponuku na prácu, nemčina na komunikatívnej úrovni, napíšte prosím kto mi môže pomôcť aj záskok, stačí aj kontakt na osobu, ktorá vybavuje prácu v Rakúsku ďakujem

Dobry den chcela by som vas pekne poprosit o pomoc volam sa Maria mam 52 rokov a hladam si pracu opatrovatelky v rakusku… uz som v jednej rodine bola ale babka zomrela takze som bez prace jazyk velmi dobre neovladam len zaklady ale dorozumiem sa som mila a pracovita a predosla rodina so mnou nemala ziadne problemy mam aj referencie a rakusku zivnost zatial pozastavenu tak vas tymto prosim o kontakt na nejaku rodinu opatrovatelku alebo spolahlivu agenturu co potrebuju opatrovatelku vopred dakujem za kazdu pomoc…

Pani Mária nenechali ste na seba žiadny kontakt, tak neviem kde sa Vám mám ozvať.

Moj mail je mariabrenkova1@gmail.com

Pani JAJA moj mail elen.sk@centrum.sk Mam zaujem, ak mate daku ponuku, Elen

Ak byste mali nejaku ponuku, aj ja hľadám mám 5 rokov prax živnosť otvorenú op, kurz a nemčina dobrá Ďakujem
kontakt na mňa maria.marta@centrum, sk

Dobrý deň pani JAJA,
chcela by som Vás poprosiť ak by ste mali nejakú pracovnú ponuku či by ste ma mohli kontaktovať na email: jana.podhorska@gmail.com. Skúsenosti s opatrovaním v AT mám 5 rokov, nemčina na komunikatívnej úrovni, rakúska živnosť. Momentálne som bez práce, lebo babka mi zomrela pred mesiacom. Ďakujem. Mária

Všetkým, ktoré hľadajú prácu opatrovateľky, skúste fy BESTCARE BA.

Pani Gallová, chcem sa opýtať či už máte prácu. Ja potrebujem striedačku. Eva

Hladam pracu opatrovatelky v AT bez zivnosti. Nemcina komunikativna, prax v AT, zdravotna skola. E-mail anita631@azet.sk