Hľadám prácu - opatrovateľka - Rakúsko

Dobry den, hladam si pracu opatrovatelky v AT. Mam ročnú prax, pracovala som ako opatrovateľka v dome sociálnych služieb. Boli tam klienti vo veku od 4 - 38 rokov. Vopred ďakujem za ponuky.

Dobrý deň. Pracujem ako opatrovateľka v Rakúsku tretí rok. Nemčina na dobrej komunikatívnej úrovni, opatrovateľský kurz mám, som emaptická, práca s ľuďmi ma baví, opatrujem paniu s demenziou a ALzheimerom, nehovoriacou, ležiaca pacientka. Nakoľko pracujem veľmi ďaleko v horách na lazoch, hľadám si prácu niekde bližšie pri Viedni, nakoľko mám doma ešte syna - študenta. Za každú ponuku som vďačná. Pekný deň

Zistila si ci niekto volal tejto panej aj ja mam zaujem o pracu opatrovatelky som uplny zaciatocnik v nemcine no s opatrovanim mam skusennosti z domova soc. sluzieb a opatrovala som aj svoju maminu ktora trpi alzhaimerom a stareckou demenciou, len uz je v Domove nakolko u nas to nie je zaplatene a ja som vdova tak peniazky potrebujem. Ozvi sa ak ta to nebude obtazovat. Dik

Ponukam pracu pri 50 rocnej pani na vozicku. Pacientka je po porazke. Sama prejde par metrov. Praca je od rana do vecera, v noci spis v inej izbe. Rodina zije a vlastni restauraciu, takze tam nevaris. Staras sa o pacientku, chce vela komunikovat, ziadna demencia a staras sa o chod domacnosti. Nenakupujes. Je to od St. Pöltenu 20 km. Plat 60 eur + 120 eur cesta + 200 eur odvody.

Hľadám si prácu ako opatrovateľka do Nemecka alebo Rakúska na mesačné turnusy prípadne dvoj-týžnňové, nemám živnosť, som flexibilná, spoľahlivá, pracovitá, mám vyštudovanú zdravotnú školu, tým pádom mám aj prax v nemocnici na odd. neurologickom, internom, dlhodobo chorých ale aj inými, taktiež som praxovala aj v domove dôchodcov. Mám vodičský preukaz B. Nemčina tak na mierne pokročilej úrovni. E-mail : slachtova.veronika@centrum.sk

Dobry den, mam vazny zaujem o Vami ponukane miesto opatrovatelky. Ako opatrovatelka pracujem 7 rokov, nemcinu mam hovorovo aj pismom na dobrej urovni. Citam takmer plynule. Mam certifikat opatrovatelky, som priatelskej povahy a pracu vykonavam s laskou a svedomite. Pracovala som v Nmecku a od r. 2012 pracujem ako opatrovatelka na zivnost v Rakusku. Vzhladom k tomu, ze Tirolsko je od mojho bydliska vzdialene 670 km, hladam si pracu blizsie ku Slovensku. Bola by som velmi rada, keby ste to so mnou skusili. Nesklamem. Dakujem pekne Tatiana Liparova

Zdravím Vás, zaujala ma Vaša ponuka. Mám 10-ročnú prax s opatrovaním, 1 / 2 v Rakúsku (ležiaca pacientka s demenciou, nehovoriaca, inkontinentná, polohovanie aj v noci, kŕmenie mixovanou stravou, hygiena) , nemčina komuníkatívna, som flexibilná, zodpovedná, nefajčiarka, 46-ročná, teraz voľná. Kontakt na mňa 0915648776.

Dobrý deň, Vaša ponuka ma veľmi zaujala. Mám 7, 5 ročnú prax s opatrovaním v Rakúsku ( 101 ročný dedko bez nohy, parkinson, slepý). Bohužiaľ dedko zomrel, takže momentálne som bez práce. Som komunikatívna, zodpovedná, priateľská, nefajčiarka, mám 55 rokov. Ďakujem a prajem pekný deň. S pozdravom, Františka Gálisová, 0948 519 254

Ahoj ja som Katarína a hľadám pacientku na opatrovanie. Mám kurz opatrovania. 5 rokov praxe. a mám aj vodičský preukaz skup. B. Mala by som záujem mohla by si mi napísať na e-mail alebo zavolať 0918182375 a rakus. 068110889854

Dobry den, mam zaujem o Vasu ponuku. Nastup mozny ihned. Mam aj opatrovatelsky kurz cez Cerveny Kriz. Kontakt 00421 907 826 643, dakujem.

Hľadám prácu ako opatrovateľ v Rakúsku alebo inej nemecký hovoriacej krajine. Kurz mám, nemčina na základnej úrovni. Varenie a vedenie domácnosti mi nerobí problém, zvládam v pohode aj iné domáce práce. Vek 44 rokov VŠ, ženatý, aktívny vodič. Mail stevob69@centrum.sk

Dobrý deň, mám vážny záujem o Vami ponúkanú prácu opatrovateľky. Od 1. 8. som voľná nakoľko mi moja babka zomrela. Pracovala som u nej 4 roky, vo Viedni, a veľmi sme si rozumeli, lebo bola tiež veľmi komunikatívna. Mám rada poriadok, práce sa nebojím. Alebo by som Vám tiež bola povďačná o nejakú inú slušnú rodinu ak o niečom viete. Za pochopenie Vám vopred ďakujem. Pekný zvyšok dňa prajem Gabika Sýkorová Kontakt na mňa 0908 620077

Dobrý deň, neviem ako napísať správu, tak som to dala ako reakciu na Váš príspevok, ospravedlňujem sa. Tiež hľadám prácu ako opatrovateľka, nemčinu ovládam, dohovorím sa. Mám tiež ukončený opatrovateľský kurz, ale žiadnu prax, nakoľko som iba teraz skončila kurz. Ak mi vie niekto poradiť, nejakú dobrú agentúru, može byť aj Rakúska, moj mail michaela.gocevova@gmail.com, ďakujem

Dobrý podvečer, reagujem na Váš inzerát, aj keď je trochu pozdejšie. Rada by som pracovala ako opatrovateľka v Rakúsku. Mám skúsenosti s opatrovaním mobilných i imobilných seniorov. Prosím o skorú odpoveď.

Dobrý deň, hľadám si prácu opatrovateľky v Rakúsku od oktobra 2013. Mám 44 rokov. Mám opatrovateľský kurz a rakúsku živnosť od r. 2011. Mám VP skupiny B. Nemecký jazyk na komunikatívnej úrovni. Prax s pacientkou s Alzheimerom, inkontinenciou. Som empatická, flexibilná, pracovitá. Pretože pochádzam z východného Slovenska, hľadám si prácu v okolí Viedne.

Dobrý deň! Som 46 ročná opatrovateľka z okresu Rožňava a hľadám si prácu v AT na 2-týždňové turnusy ako 24-hod. opatrovateľka. Mám AT živnosť a opatrovateľský kurz. Som nefajčiarka. Mohol by mi niekto poradiť a pomôcť?

Dobrý deň, mám záujem. č. t. 0908 770 528. Ďakujem. Pekný deň.

Dobrý deň, reagujem na Váš príspevok. Chcela by som vedieť, či je ešte reálny. St. Polten sa nachádza v Rakúsku? Chodí sa na dva týždne alebo turnusy? Je potrebné mať svoju živnosť alebo ju vybaví a platí rodina? Vek opatrovateľky je ohraničený? Ak to nie je tajné, z akého dôvodu ponúkate túto prácu iným. Ďakujem. Pekný deň.

Dobry den pani Jana. Ak mate este zaujem o opatrovanie ozvite sa mi na toto tel. c. 00436763958775. Hladam si kolegynu.

Dobry den, mam 48 rokov, a hladam si pracu ako opatrovatelka do AT. Pred mesiacom mi zomrela babka, ktoru som opatrovala 2,5 roka. Moje cislo 0918 685 003, dakujem.