Hľadám prácu - opatrovateľka - Rakúsko

Mala by som miesto, nástup 21. 1 2013-napíšte mi e-mail či máte záujem na balerina0@azet.sk

Ak ešte máte záujem napíšte mi na balerina0@azet.sk

Ak máte záujem o prácu napíšte mi na balerina0@azet.sk

MAM ZAUJEM NA VAS INZERAT MAM OPATROVATELSKY KURZ ALE SOM ZACIATOCNICKA. VIEM VARIT UPRATOVAT PIECT SOM CISTOTNA SPOLAHLIVA PRACOVITA VESELA. MOZEM PRIST KEDY KOLVEK. DAKUJEM.

Dobry den reagujem na vas inzerat ponukate pracu pre opatrovatelku, , , , mala bi som zaujem ovladam nemecky jazyk, uz som opatrovala blizkosti wiedne… dakujem 0911438488

Dobrý deň, ešte je aktuálna táto ponuka? Mala by som záujem a môžem nastúpiť ihneď, nemecky sa dohovorím a mám vodický preukaz B.

Hľadám si miesto, som zdravotná sestra s praxou v Rakúsku, nemčina komunikatívna. Nastúpiť môžem hneď. Máte ešte miesto voľné? Ďakujem. +421949532200

Dobrý deň hľadám si prácu ako opatrovateľka v rakúsku. Som absolventkou vysokej školy s odborom zdravotnícky záchranár a nemčinu mám na aktívnej úrovni. Mám 23. Pracovala som ako opatrovateľka štyroch detí v Rakúsku jeden rok. Teraz by som rada pracovala, ako opatrovateľka seniorov. Kontakt na mňa magdik2233@gmail.com
Ďakujem

Mile ženičky, prečo ste sa nepripoistili, ked ste robili v Rakúsku. Po smrti pacienta ste mohli isť na PN, dostávali by ste eura a pekné, čo by Vám stačilo na zaplatenie SVA aj na chod domácnosti. Treba sa pýtať a samozrejme obetovať nejaké to euro, ktoré sa duplovane vráti. Nehovorím, aby to niekto zneužíval, ale všeličo sa môže stať, napr. môžte ochorieť, alebo zomrieť pacient. To len pre druhý krát. papa

Kto ma záujem o opatrovanie. praca pre muža -opatrovatela-. Ležiaci pan po autonehode, len Bratislava, Trnava a okolie. Je to praca vo Viedni. Volajte na tel 004376-5916819

Dobrý deň, mala by som záujem pracovať ako opatrovateľka v Rakúsku. Mám 52rokou, ukončený sanitársky kurz. Pracovala som stále v zdravotníctve, teraz už 2, 5 roka opatrujem staršieho pána v Nemecku. Mám záujem okamžite prestúpiť bližšie a na dvojtýždňové turnusy. Nastúpiť môžem ihned. Dakujem. Moje tel. číslo je 0914 189253.

Dobry vecer… Mam zaujem o tuto pracu.

Dobry vecer… Mam zaujem o tuto pracu.

Nasla som vasu ponuku a mam zaujem papiere mam prekladene na nemcinu nemecki viem dobre mozem nastupit hned

Dobrý den,
chcela by som ist do Rakúska na záskok, mám 7 ročnú skúsenost s opatrovaním v Nemecku a v Rakúsku, dohovorím sa plynule nemecky, som zdravotnícký asistent.
Kto by potreboval niekoho na záskok od 4. 2. 2014 na 2 týždne prosím ozvite sa, som spolahlivá milá, poriadkumilovná a milujem svoju prácu.
email: janapolievkova@seznam.cz

Dobry deň mal by som velky zaujem o tuto pracu pre chlapa Vase čislo je nefunkčne kontaktujte ma na čisle 0914191199 za ochotu vopred dakujem. Blanari Martin.

Reagujem na vas inzerat, kt. ma zaujal. Rada by som pracovala ako opatrovatelka v Salzburgu, pripadne aj v inom meste. Opatrujem uz 11 rok, mam kurs, rakusku zivnost, skoncenu VS, plynule hovorim po nemecky, nastupit mozem ihned. . Vasej moznej odpovedi sa potesim! S pozdravom, pekny den PhDr. Alena Kaclerova, 0910966775

Dobrý den. Hladám prácu ako opatrovatel-muž, mám 5r. praxe, nemčina komunikatívna. 0903 414 062

48 ročná opatrovatelka súrne hľadá nové miesto. Žiadne agentúry prosím. Veľmi dobrá nemčina. Len Viedeň. Rakúska živnosť otvorená. Volať: 00421 949 408 951 alebo e-mail: aanna852@gmail.com

Zdravím vás napíšte mi mail ohladom práce v AT dakujem m