Dobry den napísta mi na mail ohladom OP v AT diki
Napiste t. c. ozvem sa
Dobry den, hladam si pracu ako optarovatelka v Rakusku alebo v Taliansku, najlepsie bez zivnosti. Prosim aby agentury nereagovali na moju ponuku. ! Nemcina komunikativna, prax v AT 7 rokov, na slovensku som pracovala v domove dochodcov, dalej nemocnici na na chirurgickom oddeleni. Mam zdravotnicke vzdelanie. V pripade zaujmu prosim kontaktuje ma na e-mail anita631@azet.sk Dakujem.
Reagujem na tu ponuku. pracovala som 5rokov v Grazi zomrela mi babka mam s touto diagnozou skusenosti. Ak by to bolo este mozne, bola by som vam povdacna dakujem.
Mam zaujem o vasu ponuku. Mam 5-rocnu prax s touto diagnozou rozpravam nie na vysokej, ale na urovni nemecky bola by som vam vdacna, keby to bolo realne
Moj telefon 0907609163
Moj telefon 0907609163
Moj telefon 0907609163
Mam zaujem o vasu ponuku. Mam 5-rocnu prax s touto diagnozou rozpravam nie na vysokej, ale na urovni nemecky bola by som vam vdacna, keby to bolo realne
Volam sa Juraj a hladam si pracu opatrovatela. Mam 9 rokov praxe v Rakusku, opatrovatelsky kurz mam. Som od Trencina. Kontaktujte ma na cislo O917 163 885. Dakujem.
Som muz a hladam pracu opatrovatela. Bol som 9 rokov v Rakusku, nemcina dobra, som bez soferaku. Mam opatrovatelsky kurz. O chod domacnosti sa viem postarat. Dakujem. Moje cislo OO421917163885
Ahojte kočky, súrne hľadám nové miesto. Najlepšie BEZ agentúr. Nemčina dobrá. Prax 8r max. ťažké stavy. Rakúska živnosť otvorená. Najradšej Wien, ale aj iné môže byť. Som seriózna, pracovitá, NEPODRAŽAM ako mnohé baby. Volať: 00421904927664 alebo e-mail: halasova13@gmail.com Odmenu rešpektujem. Srdečná vďaka za ponuky.
Dobrý den. Mala by som zaujem o vašu ponuku, možte mi napísať bližšie informácie. dakujem
MILKA… mohli by ste mi prosim zaslat podrobnejsie kde sa da pripoistit a ako by som to spravila dakujem vam…
MILKA :moj email je vero.s68@azet.sk dakujem
Dobrý den, hľadám si prácu opatrovateľky v AT, kedže som začiatočníčka mám z tým problém. Bola som len raz, teraz cez vianoce na záskok pri manž. páre v Radegunde. Z tejto skúsenosti viem, že najlepšia škola je prax. Opatrovateľský kurz mám, nemčinu sa učim doma (dohovorila som sa). Prosím vie mi niekto pomôcť začať pracovať ako opatrovateľka v AT? Píšem kde sa dá, PROSíM. Už som rok nezamestnaná, veľmi potrebujem a chcem pracovať. Ak niekto potrebuje zaskok, rada pomôžem kedykoľvek, aj to je skúsenosť pre mna. Prosím kontaktujte ma emailom.
Dakjem pekne… Helena
Ospravedlnujem sa, moje meno je Helena (bol preklep) a email-hella348@azet.sk
Dakujem za každú, aj ked maličkú pomoc.
Helena
Pekný večer ak ta ponuka platí tak veľmi rada by som pracovala na tejto pozícii ako opatrovateľka, spoločníčka
Momentálne som zamestnaná ale chcem zmeniť zamestnanie
nemecký jazyk základy ale pravidelne sa doučujem
č. t. 0903 546 933
Dobrý deň, volám sa Katarína, hľadám si prácu opatrovateľky v Rakúsku -výhradne vo Viedni, kde som 9rokov s dobrými referenciami pracovala. Hovorím veľmi dobre nemecky, mám vodičský preukaz B. Som empatická, zodpovedná, rada varím. Môj profil v nemčine s fotografiou môžem poslať emailom, kde sú aj moje kontaktné telefónne čísla. Momentálne sa nachádzam vo Viedni-tel. č. 0664 554 4113. Som povďačná za každú odpoveď!